Wednesday 22 February 2012

Kelder Mold Schoonmaak

Kelder is dat een deel van een gebouw, die meestal ontbreekt een goede ventilatie. Deze voorwaarde leidt tot een vochtige omgeving, die perfect voor de groei van de schimmel op een van de oppervlakken, met inbegrip van de kelder vloer, wanden, isolatie, tapijt, enz. Naast een vochtige atmosfeer, lekkende leidingen of daken, verstopte goten , etc. zijn allemaal factoren voor premievrije schimmelgroei. Een dergelijke schimmel kan uiteindelijk release sporen, fragmenten en cellen voor de binnenlucht en deze vervuilde lucht kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals astma en andere aandoeningen van de luchtwegen.
Hoe kunt u Detect Mold in uw kelder?
In het geval van schimmelgroei, kan er een muffe geur in uw kelder, zelfs indien de plaats helemaal schoon is. Als de geur blijft, zelfs na het schoonmaken van de ruimte met een stofzuiger, dan kun je zeker zijn van het feit dat uw kelder schimmelgroei heeft. Maar de typische gevallen van schimmelgroei worden gekenmerkt door de verschijning van zwart (zwarte schimmel), wit of blauw plekken, die kan kijken fuzzy of verhoogd. Dergelijke vlekken kunnen worden weergegeven op elk oppervlak, die kunnen worden organische of poreus zijn. De enige reden hiervoor is veelvuldige blootstelling aan vocht en vocht. Schimmelgroei kan worden gedetecteerd door middel van geur of zicht. U moet controleren of schimmelgroei, als u een peeling verf op de kelderwanden. Eventuele lekkende leidingen of daken kan leiden tot groei, die ook invloed hebben op de kelderverdieping tapijt, meubilair en het plafond mal.
Kelder Mold Schoonmaak
Schimmelgroei in de kelder mag niet worden verwaarloosd, aangezien het noodzakelijk is om dit probleem op te lossen ten vroegste tot gezondheidsproblemen die van invloed kunnen de bewoners te vermijden. Dus kelder schimmel verwijderen is erg belangrijk, maar zorg ervoor dat u beschermende kleding, waaronder een gezichtsmasker te dragen, tijdens het schoonmaken van schimmels uit uw kelder. Hier volgen enkele tips over hoe om schimmelvorming in de kelder schoon en schimmel te verwijderen. ; Zodra u schimmelgroei bericht in uw kelder, de eerste en belangrijkste wat je moet doen is het verwijderen van elk item, die wordt gehouden in de kelder. Dit omvat meubels, tapijten, metaal of kartonnen dozen, etc. Als er iets is zwaar getroffen door schimmel, is het beter te ontdoen. Anders, goed schoon en laat ze blijven in het zonlicht voor een paar dagen, voordat het naar de kelder. Een tapijt kan worden gereinigd met een stoomboot of schimmel verwijderaar. ; Ondertussen, na het verwijderen van alles wat uit de kelder, te controleren op eventuele lekkage. Als er geen water vlek op de muren, is het bewijs van de lekkage. Zoek de bron van de lekkage en het oplossen van het probleem. Bevestig de lekkende leidingen of de scheuren in de muren, met inbegrip van het venster zeehonden. Als er schimmelvorming op de houten spanten, op de locaties van de blootgestelde isolatie, dan is het beter dat de isolatie te verwijderen en te vervangen door een nieuwe na het schoonmaken. ; De volgende stap in de kelder mal reinigen is de toepassing van de kelder schimmel remover op de muren en vloeren. Een kelder mal remover kan een industriële fungicide of een oplossing van zeep en warm water. U kunt ook gebruik maken van een oplossing van vier delen water en een deel bleekwater. Bleach kan dodelijk zijn schimmel, maar houd je veilig door het dragen van beschermende kleding tijdens het verwerken van bleekmiddel. Scrub en grondig reinigen van de oppervlakken. ; Zodra de reiniging is over, droog de kelder met een luchtontvochtiger. Je kunt overschilderen het oppervlak als je wilt. Anders kunt u refurnish de kelder of opnieuw installeren van de items die zijn schimmel-vrij. ; Ook al reinigen schimmels in de kelder is niet een moeilijke taak, het is saai en je moet voorzichtig zijn, zoals u hanteren mal, bleekwater-oplossing en andere schoonmaakproducten. Kelder mal reinigen is niet voldoende om schimmelgroei te voorkomen. Je moet een kelder luchtontvochtiger vaak gebruikt en voor lekkages op een regelmatige basis te controleren. U kunt ook kiezen voor kelder waterdicht. Nu dat je weet hoe je schimmel uit kelder schoon, deelt u deze tips met uw vrienden en buren.

No comments:

Post a Comment