Wednesday, 22 February 2012

De aardappelteelt Indoors

Terwijl groeiende alles binnenshuis, je altijd in gedachten houden de hoeveelheid licht beschikbaar voor dat plant. Groeiende aardappelen binnenshuis of enigerlei kamerplanten zal vereisen goede hoeveelheid licht, vocht en andere voedingsstoffen. Maar, wat is de techniek om ze te laten groeien? Lezen, het antwoord weten ...
Hoe aardappelen verbouwen Indoor?; Er zijn vele manieren van groeiende aardappelen binnenshuis. Groeiende aardappelen in zakken en aardappelen in de banden zijn slechts twee van hen. Zie je, het doet een raket wetenschapper geen rekening voor de aardappelteelt binnenshuis en de techniek is zeer eenvoudig alsmede. Allen u moet doen is een beetje geduld en neem juiste zorg van de aardappel zaden. Koop een paar pootgoed van het kleuter-, (voor een beginner, is het raadzaam om te beginnen met drie of vier alleen) en een zak vol van de bodem. Nu heb je het recht de voorwaarden voor deze aardappelen zaadjes om te groeien te vinden. Adequate vocht, juiste temperatuur en genoeg zonlicht moet worden verstrekt. Naast deze, moet u ook een diepe container waar je plaatst dit alles. Kies een container die een grote mond heeft, zal dit mogelijk maken te verstrekken zoveel mogelijk zonlicht om de aardappelen te bereiken. Voeg twee tot drie duim bodem in de aardappelen en plaats de zaden in hen. Zorg ervoor dat alle zaden minstens twee tot drie centimeter van de bodem van alle kanten. Dit geeft hen genoeg ruimte te groeien. Mound de bodem enigszins, rond de container, ook hier. U kunt ook lezen meer over hoe zoete aardappelen groeien.
Adequate vocht is een van de belangrijkste tips voor opplant aardappelen hier, gezien het feit dat binnenshuis veel droger dan buitenshuis. Je moet aardappel zaden voortdurend en regelmatige tussenpozen alsmede water. Als ze niet genoeg vocht, zal de voordelen voor de gezondheid van aardappelen worden verminderd en hun smaak zullen ook worden geruïneerd. Na een week of zo u zult zien dat de aardappel scheuten beginnen coming out. Doe meer grond in de container en weer betrekking op de scheuten. Alles wat je nu hoeft te doen is om regelmatig de planten water.
Binnen het kader van de aardappelteelt Lights, Zoals ik al eerder vermeld aardappelen vereisen zonlicht, maar je kan niet altijd zonlicht te zoeken in een overdekt setting. U kunt een gewone TL-lamp als een substituut. Een ding je moet hoewel herinneren, outdoor aardappelplanten krijg ongeveer veertien uur zonlicht dagelijkse. Dus zien dat binnen aardappelplanten ook over dezelfde tijd van fluorescerend licht te krijgen.
Aardappelteelt wordt Indoors in Winter; De ideale bodemtemperatuur voor groeiende aardappelen is ongeveer 15 º C tot 20 º C. Dat is ongeveer gelijk aan kamertemperatuur. Maar wanneer je probeert om aardappelen in de winter groeien, zal de temperatuur veel minder dan ideaal Ones. Ik stel voor dat u uw indoor potatoes setup op uw oven kamer te houden. Daar ben je waarschijnlijk de ideale temperaturen. Als u geen een oven kamer, houden de setup in de kamer waar u de kachel zodat de aardappelen een ideale temperatuur krijgen.
Groeiende Aardappelen Indoors hydrocultuur; Watercultuur kweekmethode aardappelen is hen groeien zonder behulp bodem. Een plant hoeft niet noodzakelijkerwijs naar bodem hebben indien het wordt steeds de benodigde voedingsstoffen en andere teeltomstandigheden. Aardappelteelt hydrocultuur is eigenlijk heel interessante en er zijn vele verschillende soorten aardappelen die hydrocultuur kan worden gekweekt. Uit vele verschillende manieren van groeiende aardappelen hydrocultuur, groeien ze met behulp compost is Ik denk is meeste gemakkelijk. In bovengenoemde methode vervang gewoon bodem met compost. Er is een belangrijk verschil hier though. Aardappelen nodig verse compost zo nu en dan. Zodat, je moet verse compost in ongeveer regelmatige tussenpozen van week of zo bieden.
Door het lezen het bovenstaande artikel, ik denk moet u een goed idee over hoe aardappelen verbouwen indoor heb. Groeiende aardappelen indoor vereist beetje geduld en goede zorg voor de groente. Dus als je niet weg fret vanaf dat, bent u gebonden om een ​​goede gewas krijgen.

No comments:

Post a Comment