Sunday, 26 February 2012

Vloerverwarming installatie

Op plaatsen waar er extreme temperatuur, kunt u altijd geen ruimte verwarming en airco's en dergelijke. Dus de oplossing voor die vloerverwarming installatie. Vloerverwarming, om te beginnen, gaat een vloer verwarmingssysteem op basis van die is opgericht onder de tegel of de vloer voor de warmte afvoeren naar boven. Dit systeem kan worden geïnstalleerd in elke kamer van het huis, maar ze zijn de meest voorkomende in ruimten waar er tegelvloeren onaangenaam of koud diensten. Vloerverwarming installatie kan gebruikt worden voor muren en plafonds ook. Hier is een kort overzicht van hoe werkt de vloerverwarming installatie.
Vloerverwarming Proces
Voor de verspreiding van warmte, vloerverwarming systeem te gebruiken warmte. Fundamenteel, wordt deze warmte infrarood licht golven die energie te dragen in hun fotonen. Aangezien deze door vaste objecten, gaan zij hun energie, waardoor warmte. Dus dit zou geen verandering in de temperatuur van de lucht, maar de vloer of het wegdek met dit systeem zal eerst verwarmd, en de warmte wordt doorgegeven aan de objecten er omheen. Dit verklaart misschien waarom ze zijn milieuvriendelijker dan andere centrale verwarmingssystemen.
Er zijn 2 soorten vloerverwarming:
Elektrisch: De elektrische vloerverwarming systeem heeft een raster van draden geïnstalleerd onder de vloer te verspreiden warmte te helpen. Een elektrische stroom door deze hittegolven, overgedragen door de omliggende stoffen in hittegolven. Deze zijn beter geschikt voor installatie in een eenpersoonskamer en of een gedeelte van de vloer. Dit systeem is het meest flexibele versie en kan worden geïnstalleerd onder hout en tapijt, en een paar andere materiaal.
Waterzijdige: Zoals de naam suggereert, hydraulische vloerverwarming systemen gebruiken water voor de productie van vloerverwarming warmte. In deze, is een systeem van buizen set en gebouwd in de vloer en warm water wordt door de buizen. De beweging van het warme water maakt de energie vrij en die energie reist omhoog door de vloer en in het huis. In het algemeen worden deze systemen in beton tijdens de voorbereiding van de stichting van de vloer. Ze vereisen een boiler voor het verwarmen van de vloer als de pomp voor het circuleren van het water. Voor het hele huis projecten, is hydraulische vloerverwarming installatie het meest geschikt. In dergelijke huizen die zij verwerven van de rol en de plaats van de traditionele ovens.
Incase u geven een gedachte aan de installatie van een vloerverwarming systeem, hier is het opsommen van de stappen voor:
Vloerverwarming installatie; Om te beginnen, de beoordeling van de vraag of het elektrische circuit, van uw huis, kunnen de extra belasting van de vloerverwarming systeem te behandelen. Normaal voor elke vierkante meter van de verwarmde vloer, zou je nodig hebt ongeveer 8 tot 12 watt. ; Controleer of uw vloer is compatibel met de vloerverwarming installatie systeem. Sommige van deze vloerverwarming systemen geschikt zijn voor specifieke isolatie van gebouwen en klimatologische systemen. ; Check out de twee draden over de lengte van de mat. De draden zou worden gehecht aan de uiteinden. Zodra de mat wordt uitgerold op zijn plaats, zou je nodig hebt om de isolatie te verwijderen uit de uiteinden van deze twee draden. Vergeet niet dat deze 2 uiteinden moeten worden het dichtst bij de overdracht van draden elektriciteit aan de mat. ; Meet het vloeroppervlak en snijd de mat aan de lengte van de vloer te passen. Rol het materiaal en nieten op zijn plaats. Vermijd nieten het uiteinde met 2 draden die zal worden gehecht aan de inbreng punt. Vertrekken rond 2 voeten op dat einde, losbladig. ; Afhankelijk van het type installatie dat u hebt gekozen, zou je nieten de mat op zijn plaats boven of onder de vloer. ; Zoals vermeld in een van de eerdere stappen, verwijder de isolatie van de uiteinden van de 2 draden. ; Nu toetreden tot de draadeinden van de mat, die niet geïsoleerd zijn om de draad die om de macht. Van de 2 draden, zwart en wit, sluit elk van de twee draadeinden, die niet geïsoleerd zijn. Gebruik een tang en een vertind koperen huls om dit te doen. Schuif de huls over de draad en de krimper om de huls over de draden te comprimeren. Met behulp van een elektrische tape, bedek de uiteinden. ; Als de matten onder de vloer, installeer isolatie over de matten. Maar houd de gewrichten uit de buurt van de isolatie. Incase de isolatie boven de vloer, breng dan een laag beton over de matten, het nemen van een richtsnoer van de instructies van de fabrikant. ; Radiant vloerverwarming installatie is een goede optie voor mensen die wars zijn van het lawaai circulatie van geforceerde lucht-systemen. Beide, hydraulische en stralend, vloerverwarming hebben hun voordelen en nadelen, je moet om te zien welke is de beste gok die bij u past.

No comments:

Post a Comment