Monday 13 February 2012

How voor Lederen Couch Schoon

Terwijl het kopen van een mooie, glanzende leren bank en de showroom meedeelt, voelt niemand zich deze schitterende zoek schoonheden kan een uitdaging om te behouden. Lederen banken make ultieme woonkamer, meubels, echter mensen zijn van de misvatting dat ze zullen blijven in hun topconditie te blijven voor een lange periode van tijd. These banken omvatten aanzienlijke hoeveelheid investeringen en moeten worden gehandhaafd goed als hun nut leven worden verlengd. Aangezien veel tijd wordt besteed ontspannen op de bank, als de tijd vordert these banken geworden reservoirs van allerlei rommel. Oft lederen bankstel eigenaar afvragen hoe om te leren banken schoon te maken. Leer is een speciaal soort van materiaal en het schoonmaken van een leren bank involves het gebruik van bepaalde speciale technieken. Bovendien zijn er verschillende soorten leder heeft geleid tot verschillende soorten vlekken. Kan echter de reiniging technieken worden gegeneraliseerd voor alle lederen banken.
Technieken van schoonmaken van een leren bank
Stofzuigen: Het beste is om een ​​stofzuiger door het bank spleten in om zich te ontdoen van stof, vuil en kruimels. Toepassing van reinigingsmiddelen om een ​​vieze bank zorgt ervoor dat de vuildeeltjes zich te houden aan IT en zelfs ingewreven te krijgen, waardoor het nog erger. Dus moet men altijd beginnen het reinigingsproces door eerst stofzuigen weg al het losse vuil en stof.
Water en zeep: Moisturizing zeep of body wash (Dove), samen met weinig water dient zowel in de algemene reinigingsmethode. Door zachtjes te wrijven de verdunde zeepoplossing op de bank met een zachte doek, kan men zorgen voor de grime hechten aan. Na voorzichtig te wrijven de soap, moet men gebruik maken van een schone, droge doek om het droog. Gebruik geen water om te spoelen uit de soap, als te veel water kan het leer beschadigen.
Leather Conditioning: Het reinigen stap kan worden gevolgd door toepassing van een diepe lederen conditioning formule (makkelijk te vinden in de winkel) te werken aan de leer. Voor de beste resultaten, moet men de airconditioner wrijf in cirkelvormige bewegingen, die hele bank gebied. Laten bezinken voor de komende 10-15 minuten en vervolgens voorzichtig wrijven met een zachte, droge doek voor een glanzende look. Men moet passen dit leder conditioner ongeveer 2-3 keer per jaar voor hen te kijken helder en nieuw.
Zuiveringszout: To dirty lederen banken verlevendigen, moet men toevlucht tot zuiveringszout treatment. Een kopje van zout water: door toevoeging van ¼ kopje zeezout in ¾ kopje leidingwater. Om dit zout water, voeg 2 eetlepels pf zuiveringszout en 1 theelepel van het meel. Meng goed en wrijf hem vaststelling van de banken met behulp van een natte doek. Gebruik vervolgens een droge doek af te vegen het mengsel. De lederen bank zal terug zijn verloren glans!
Reinigen vetvlekken: Vetvlekken mag niet worden gereinigd met water. Men moet schar de lekkage tot en met de lap komt terug droog. Zodra de deppen is gedaan, moet men toestaan ​​dat de vlek zich te vestigen voor ongeveer twee dagen. Wat gebeurt is de olie van de smet vestigt zich naar beneden, waardoor er weinig of geen merk op de leren bank oppervlakte. Als de vlek nog steeds zichtbaar is, moet men gebruik maken van een leer zacht reinigingsmiddel op de vlek te verwijderen.
Reinigingspen Inktvlekken: Voor het verwijderen van pen inktvlekken van de leer-bank, moet men dip een wattenstaafje in sommige azijn (sommige alcohol zal dit ook doen), en wrijf het op de gekleurde ter plaatse. Na dit, droog de plek met een föhn. Als de vlek blijft, moet men proberen met behulp van enkele aceton vrije nagellakremover op de vlek te wrijven met een zachte doek. Echter, men moet voorkomen dat het schoonmaken van een leren bank met nagellakremover tijdens routine-onderhoud. Het zal leiden tot verkleuring. Lees meer over het verwijderen van vlekken uit leder.
In geval van lekkage, dient men DAB, zoveel kan men met behulp van een doek. Wrijven kan leiden tot verspreiding van weglekken naar andere gebieden, dat is waarom het noodzakelijk is te blijven deppen totdat het doek komt terug droog. Gebruik van reinigingsmiddelen op leren banken om vlekken te verwijderen is altijd een risico. Men kan nooit zeker weet welke product zal verkleuring van de bank leather veroorzaken. Dit is waarom is het raadzaam om eerste experiment het reinigingsmiddel op een klein testgebied (de achterkant) van de bank. Wachten en kijken naar de reactie. Als er geen bijwerkingen, dan kan men doorgaan en het gebruiken voor de gehele bank. Beter dan piekeren over hoe je een leren bank schoon, moet men proberen te voorkomen bank kleuring. Dit kan worden gedaan door het bedekken van de bank met lichtgewicht platen, zo dikwijls als mogelijk is. Hoop dit artikel betrekking tot het reinigen leren bank is nuttig.
Lees meer over, zoals: Hoe leder meubels schoon, leer schoonmaken; lederen meubels

No comments:

Post a Comment