Friday 3 February 2012

Body Wash Ingrediënten

Lichaamshygiëne is zeer belangrijk in de persoonlijke verzorging en gezondheid. Menig keer is het een geval dat een persoon motivatie om deze routine taak zeer belangrijk voor de netheid en comfort voeren de behoeften. En wat kan anders de beste motivatie is dan de body wash producten dat een persoon het gevoel vorstelijke en koninklijke, elke keer als hij baadt zijn? De rijke schuim en aroma van lichaam wassen die beschikbaar zijn in tal van smaken in de markt van vandaag, kan echt extravagant. Omdat het lichaam te wassen speelt een vitale rol in de dagelijkse lichaamsverzorging routine van een persoon, is er een grote concurrentie tussen de schoonheid product vervaardigt over de invoering van verschillende body wash producten die verschillende smaken en geuren.
Bodywash zijn beschikbaar in zowel organische en anorganische vormen. Dit is, natuurlijk, beslist door het lichaam te wassen ingrediënten en stoffen die elk lichaam te wassen onderscheiden van de andere. Bodywash ingrediënten verschillen volgens hun functies. Zo moet body wash ingrediënten voor lichaamsacne zeker anders dan het lichaam te wassen ingrediënten voor het lichaam reinigen en een verfrissende body wash. Een andere belangrijke factor body wash ingrediënten beslissen is de huid types. Het is algemeen opgemerkt, dat de ingrediënten in het lichaam te wassen verschillen per verschillende huidtypes. Bijvoorbeeld de ingrediënten voor de vette huid body wash zijn altijd anders dan de droge huid het lichaam te wassen.
Ingrediënten in Body Wash, er zijn een paar ingrediënten in het lichaam te wassen die hen onderscheiden dan andere lichaamshygiëne producten en maken ze 'body wash'. Deze 'basis' ingrediënten in het lichaam te wassen worden doorgaans hetzelfde en zijn nauwelijks vervangen om welke reden. Welnu, wat zijn deze body wash ingrediënten? Laten we eens kijken.
Alpha Hydroxy Acid (AHA); alfa hydroxy zuur wordt meestal gebruikt als een van de belangrijkste body wash ingrediënt en wordt ook aanbevolen door tal van dermatologen en huidverzorging specialisten omdat de voordelen ervan. De AHA's helpt het lichaam om zich te ontdoen van de bovenste laag van de huid en de dode huidcellen die de huid een soort van ruwe textuur. De AHA maakt de huid gladder, verwijdert droge parches, donkere vlekken en rimpels vermindert ook. Dit is de reden waarom Alpha Hydroxy Acid is in bijna alle body wash producten die worden gebruikt voor een groot teint en productie van nieuwe huidcellen.
Salicylzuur (BHA); Salicylzuur is ook gekend als Beta Hydroxy Acid (BHA). Salicylzuur wordt verkregen uit de goede oude wilg en is een krachtige body wash ingrediënt. Dit lichaam wassen ingrediënt is zeer nuttig voor huidverzorging, het wegwerken van acne, dode huid, besmet ingegroeide haren, tekenen van veroudering en roos ook. Salicylzuur heeft kostbare exfoliërende, vochtinbrengende, antibacteriële en doordringende eigenschappen te reinigen in de diepste poriën van de huid.
Glycerine; Glycerine is een kleurloze en geurloze vloeistof dat veel huidverzorgende eigenschappen heeft en dus ook wordt gebruikt in bijna alle schoonheid producten op de kaart. Gebruik van glycerine voor huidverzorging zijn gewoon oneindig. Het is rustgevend, scrubben en helende eigenschappen die daadwerkelijk verhoogt haar geneeskrachtige waarde. Glycerine is een allrounder die wordt gebruikt voor de genezing veel huidallergie zoals eczeem en psoriasis. Als gevolg, glycerine is een belangrijk ingrediënt voor lichaam te wassen. Lees verder voor glycerine gebruikt voor de huid ook.
Natuurlijke ingrediënten; de lijst van natuurlijke ingrediënten lichaam wassen is eindeloos en echt vermoeiend. Er zijn slechts duizenden van kruiden en natuurlijke huidverzorging producten als plantenextracten die eucalyptus, aloë vera, tea tree olie, pepermuntolie, allantoïne, honing, amandel extract, citroen extracten en honderden van dergelijke plantaardige ingrediënten die worden gebruikt als belangrijke body wash zijn ingrediënten. Elk van deze ingrediënten hebben hun eigen speciale effect op het lichaam als in de functie van het lichaam te wassen.
Andere bestanddelen; Samen met de hierboven genoemde basislichaam wassen bestanddelen, zijn er een paar ingrediënten in het lichaam wassen die aanwezig zijn in elke body wash, in meer of minder kwantiteit. Deze lichaamsdelen wassen ingrediënten omvatten, Acqua purificata (gezuiverd water), decyl poliglucose, ammonium Laureth Sulfate, dinatrium cocoamphodiacetate, cocamidopropylbetaïne, glycolzuur, acrylates/C10-30 alkylacrylaat Crosspolymer, triethanolamine, methylparabeen, propylparabeen, ureum, fenoxyethanol, triclosan, polysorbaat 20, etc. Lees meer over de beste huidverzorgingsproducten.
Nou, hier eindigt de lijst van lichaam wassen ingrediënten die aanwezig zijn in elk lichaam te wassen, maar in verschillende hoeveelheden. Ik hoop dat ik erin geslaagd om een ​​aantal nuttige informatie over body wash ingrediënten in je kennis boek toe te voegen. Nu, geen zorgen over de ingrediënten en het gebruik van het lichaam te wassen gezond te blijven en mooi!

No comments:

Post a Comment