Sunday 5 February 2012

Ze is bedriegt me?

Vreemdgaan kan een beetje lastig. Er is emotioneel vreemdgaan evenals de feitelijke handeling. Emotionele ontrouw van je partner is meer kwetsend. Seks met een andere persoon is gewoon de presentatie van het bewijs van het feit dat je vriendin niet in liefde met u meer te bewijzen.
Ja, is dat ze je bedriegt? Hoe kunt u zien als ze is aan het valsspelen? Voor een man, het is uiterst moeilijk om te zoeken naar tekenen van vreemdgaan in een relatie. Let's face it jongens, als het gaat om emotionele problemen, we beginnen te lijken op Afrikaanse apen. Meer weten over enkele verklikker tekenen van een vreemdgaan vriendin.
Ze ontvangt geen oproepen, zelfs al heb je heb geprobeerd te bellen haar vele malen, ze is herhaaldelijk niet ontvangen van uw gesprekken. Wat is erger? Ze heeft zelfs niet terug te sturen. En als je haar vragen over, zal ze altijd een werk-gerelateerde verhaal klaar. Jongens, dit is de leeftijd van mobiele telefoons! Als ze echt wilde bellen, zou ze hebben genoemd.
Liegen over haar mannelijke vrienden, waarom in de wereld zou je liegen over iets? En van alle dingen die liegen over kerel vrienden. Je moet haar confronteren over. Een woord van advies aan alle leden van de mannelijke broederschap, duidelijk de lucht over de man van je vriendin vrienden. Dit is een van de duidelijke tekenen dat ze vreemdgaan!
Continue argumenten; u TV kijkt en ze stelt. Je stopt met tv kijken en ze nog steeds voert. Je gaat uit, beweert ze. Je hoeft niet naar buiten gaan en breekt de hel los. Zie je daar een patroon? Misschien is er een verborgen boodschap in al deze gedwongen argumenten.
Lastige stiltes; Ooit het gevoel dat je vriendin gewoon niet met je praten (ook al bent u de uitgaven als $ 100 op een diner datum). Dude, praat met je vriendin op een datum. Eten is minder belangrijk. Ze zou heel goed kunnen denken, Dat is precies wat ik niet had met ..., en de andere jongen.
General liegen over alle dingen; Liegen over Guy vrienden is een ding (dat ze gewoon het testen van uw jaloezie niveau), maar liegen over bijna alles en dat ook zonder enige logische antwoord, nu is dat een ander iets geheel. Confronteer haar! Vraag haar om te stoppen met liegen.
Geeft de voorkeur aan andere mensen vennootschap; Ze is altijd geïnteresseerd in andere mensen bedrijf! Wat je ook doet, ze doet gewoon niet wil dat je in de buurt! Je moet vragen jezelf deze vraag, wanneer was de laatste keer dat jullie genoten samen iets?
Ze is niet eens geïnteresseerd in knuffelen; Sommige waarheden hoeft niet te worden verteld, meisjes zoals knuffelen en we weten allemaal wat jongens willen. Maak een mentale notitie, jongens! Wanneer uw partner weigert om mee te knuffelen met je, is er iets niet klopt aan de hand.
Nieuwe vrienden? Kate, waar heb je het over?; Je moet tot je duimen omhoog voor uw meisje of ze heeft een leven buiten je relatie, maar dude she vurig bestrijdt dat ze elke nieuwe vrienden heeft en zelfs als ze schoorvoetend toegeeft, ze weigert om u te introduceren aan hen. Hoezo? Hoezo? Hoezo?
De bovenstaande tekenen zal u helpen erachter te komen of ze vreemdgaan. Echter, als u nog steeds niet zeker of ze je bedriegt, Hier is wat je doet: -
Beoordelen of ze nog verliefd is op u; Probeer deze eenvoudige vraag te beantwoorden. Is ze nog steeds verliefd op jou? Breng wat logica. Als het antwoord "ja" is, dan is er een bepaald punt op de relatie. Als het antwoord is geen, wat is het punt you het nemen van het voorwaarts?
Beoordelen of je bent verliefd op haar, denk aan de reden waarom je van haar hield. Denk van de dingen waardoor je verliefd werd op haar. Volgens een in cliches liefde is alles wat u nodig heeft voor een relatie.
Ik hoop echt dat de bovenstaande uitwerking, een interessante blik geeft op de vraag 'Is ze bedriegt me?' Als u geen acht slaat op bovenstaande waarschuwing tekenen van ontrouw, goed je kan een ernstig probleem op je handen. Lees meer over:; Cheating Echtgenote; is mijn vriendje bedriegt me

No comments:

Post a Comment