Wednesday 1 February 2012

Het opzetten van een Home Theater

Stella, een middelbare scholier was een film freak en altijd gebruikt voor de uitwisseling van ideeën en opvattingen over films met haar gelijkgestemde vrienden. Zo gebeurde het dat ze een ontmoeting met een ongeval en haar been gebroken. Nu wordt een film buff, gebruikte ze gaan en film kijken in het theater. Als gevolg van de breuk, kon ze niet naar buiten en bleef beperkt tot haar huis. Zodat haar vrienden kreeg het theater naar haar huis. Ja, ze het opzetten van een home theater in haar kamer en het was geweldig op zijn zachtst gezegd. Het was toch gezelliger, comfortabel en het beste deel over deze instelling van een home theater, konden ze krokant munchies hebben zonder te hoeven betalen voor hen!
In het geval u hebt gekocht een home theater systeem of denken van het kopen van een home theater is, het lezen van een beetje verder zou geven u de nodige informatie over het opzetten van een home theater.
Stappen voor het opzetten van een Home Theater
Make Room; Uiteraard als je denkt aan het opzetten van een thuisbioscoop, moet u de kamer heb je nulpunt in voor te bereiden op het installeren van de home theater. Als je niet beschikt over een ruimte die goed is uitgerust, zelfs de geweldigste en het beste van de home theater systemen kunnen blijken te zijn een nachtkaars te zijn. Dus voor degenen die hebben veel geld te besteden, sky is the limit. Maar voor degenen die zich niet kunnen veroorloven om een ​​veel te besteden op de kamer nadat ze op de home theater-systeem, kunnen ze beginnen met shortlisting een rechthoekige kamer met de minste deuren mogelijk. In het geval dat is niet mogelijk, het uitwerken van een rechthoekige ruimte in een vreemd gevormde kamer om dit gebied als de home theater te behandelen. For absorberen dwalende geluidsgolven, voeg een tapijt of een gebied tapijt of gestoffeerde meubels naar de kamer. Gordijnen, planken, schilderijen, enz. weer hetzelfde doel dienen voor het absorberen van onnodige ruis. Zorg ervoor dat de kamer donker is. Maar een volkomen donkere kamer zou stam je ogen terwijl u horloge de film, dus dim lampjes zou net over perfect.
Componenten van het systeem; keuze van de componenten van het systeem is een mooi relatieve zaak en is een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Zodat dienovereenkomstig je kunt gaan voor flatscreen TV's, CRT televisies, High Definition TV's of Plasma TV's, een front projectie of een achterste projectie TV. Hetzelfde geldt voor home theater luidsprekers, ontvangers, video output, surroundgeluidsformaten, versterkers en enzovoort. U zou natuurlijk koopt iets dat past bij uw wensen, zodat de beste voor je. Afstandsbedieningen zijn een ander ding om te overwegen. Afstandsbedieningen zijn er in verschillende soorten dezer dagen.
Daadwerkelijke opzet; Na het opstellen van dit alles, laat eigenlijk om het aansluiten van deze componenten van home theater systeem. In principe de bedoeling is het creëren van een indruk, zo dicht tot een werkelijke theater. Zodat het display moet worden aan de voorkant als je binnenkomt en geen van beide zijden, waardoor mensen hun nek stam. En het display moet worden op het ooghoogte. De luidsprekers zouden beter af zijn gemonteerd op staat of wand worden gemonteerd. Geven ze een geweldig geluid wanneer ingesteld dergelijks. Vooral moet het 3 voorluidsprekers in de lijn met de TV. Ze moeten parallel aan de zithoek. De 2 achterste luidsprekers geplaatst zou worden tegenover elkaar aan weerszijden van de luisteraars, net boven het oor niveau. De subwoofer zou perfect zijn voor het gerommel effect, als op de vloer achter de zithoek of tegen een muur.
Terwijl u installeren en stapel deze componenten, zou het gemakkelijk te bedienen, als er ten minste een afstand van 8 centimeter tussen de achterkant van de componenten en de muur of de achterkant van de kast. Als ontvangers warmte genereren ze ofwel behoefte aan een ander plank of kast of ze moeten gaan op de top van de stapel. Het vermijden van cluster van draden en bundeling hen in de buurt van de voornaamste power chords ". Ten slotte vóór het knippen van de luidsprekerkabels om hun uiteindelijke lengte, controleer dan of alles in orde is en het systeem is geweldig geluid en de beeldkwaliteit is geweldig.
Ik hoop u niet dit proces, van hoe opzetten een home theater, zeer gecompliceerd vinden. En de showroom of de winkel waar je kocht het systeem zou zeker iemand naar u te helpen bij het opzetten van de home theater-systeem te sturen.
Zodat hebben een rockende ervaring van kijken naar de film knuffelen up alleen thuis, of met uw dichtbijgelegen en lieverds! Zijn show Tijd mensen!

No comments:

Post a Comment