Sunday 12 February 2012

Henna Tattoo Care

Is het leuk om bekijk een tatoeëerder draw een ontwerp, nietwaar? Maar om krijgen een permanente tatoeage, een heeft te verduren de pijn van de naald. Als je wilt een tijdelijke en koele kijken tattoo, henna tattoo is uw beste optie. Als u geweest nadenken over de vraag, is wat henna, dan is hier uw antwoord. Henna is eigenlijk een bloei struik en wordt gebruikt om henna poeder, die wordt gebruikt voor body art. Veel mensen zelfs gebruiken om conditie of kleurstof hun haar. Zijn er twee soorten van henna, het eerste type oorzaken een donkerrode kleuring en het tweede type roept een schaduw van zwart. Het type van henna veelal gebruikt voor tatoeëren is degene die een donkerrode kleur geeft. Veel mensen gebruiken zwarte henna ook, maar het kan huidirritatie en ernstige jeuk veroorzaken. Zodat, is het raadzaam dat u stick het type van henna that vlekken rood. In geval u gebruikt henna dat een zwarte kleur geeft en ervaar je huidirritatie, wassen de getatoeëerde huidoppervlak onmiddellijk met zeep en water en toepassen moisturizer. De instructies voor zwarte henna zorg tatoeage en rode henna zorg tatoeage zijn hetzelfde.
Hoe Care voor een Henna Tattoo
Als u willen een mooie en donkere kleur uit je henna tatoeages, geduld en onderhouden lichaamswarmte is de sleutel. Gebruik de onderstaande henna zorg instructies tatoeage en geniet de donkere kleur van uw tattoo. ; Breng eucalyptusolie om het lichaam deel waar u krijgt de henna tattoo. ; Na de henna tatoeage is aangebracht, de tatoeage plak blijven zo lang mogelijk. Het is raadzaam om te houden op voor een minimum van 6 uur en dat is de reden voor het geloof, dat de beste manier om een ​​henna tatoeage is voor het naar bed gaan en dan laat het 's nachts. ; Henna vlekken beter als het lichaam warmte wordt gehandhaafd. U kunt een aantal hete drank zoals thee of koffie voor een betere kleur van uw tattoo te laten zetten. , Als u zich heeft aangemeld henna tattoo op je handen, dan is deze methode om de kleur donkerder te volgen. Neem wat kruidnagels in een pan, verwarm ze mild en plaats dan je handen boven de stoom die uit de pan. Het is belangrijk dat u deze tip met de nodige voorzichtigheid te volgen. ; Na de henna is 's nachts, schraap hield het af in de badkamer wastafel. U kunt een oude tandenborstel om dit te doen. Indien u niet houden van de henna tatoeage op girale, maar slechts voor een paar uur, zorg ervoor dat het volledig droog is voordat u schraap het uit. ; Wanneer u klaar bent het verwijderen van het droge pasta uit je handen, gelden enkele actuele decongestivum. De decongestivum zal echt warmen het lichaam deel en de henna zullen vlek nog beter. Na 2 uur, kunt u opnieuw toepassen decongestieve een tweede tijd op uw handen. ; Na 3 - 4 uur kunt u wast het lichaamsdeel met water. Om de henna tatoeage op je lichaam voor een langere tijd, voorkomen dat het wassen te veel. De tattoo zal langer duren als je de tattoo te beschermen tegen de chemische ingrediënten in zeep. ; Henna Tattoo Design Ideas
Als u op zoek bent naar ideeën voor henna tattoo ontwerp voor body art, hier zijn enkele die u kunt proberen. ; Uw naam in het Chinees, op je arm. ; Een mooi appeltje Arabisch ontwerp op de voorkant en achterkant van je handen. ; Een slanke en elegante ronde ontwerp rond je buik. ; Vormige draak 'S' design op je rug. , Een kleine ster of hart op uw heup. ; Uw naam is ambigram tattoo ontwerpen op uw nek. ; Dit waren de henna tatoeage zorg instructies en een aantal van de koele henna tattoo ontwerpen die u kunt uitproberen. Dus, Laat je henna tattoo en geniet van de aandacht en complimenten!

No comments:

Post a Comment