Sunday 12 February 2012

Hoe maak je Homemade bug spray

Bugs, insecten en muggen die aanwezig zijn in de tuin kan je leven behoorlijk ellendig, vooral in de regenachtige dagen. Ze kunnen ook leiden tot een veel hinder wanneer je wandelen, wandelen of in de bergen gaan kamperen. De kant en klare bug sprays zijn zeer schadelijk voor de menselijke gezondheid en het milieu omdat het veel schadelijke chemicaliën, waaronder de N, N-diethyl-meta-toluamide (DEET) bevat. Er zijn vele kruiden die ons kan beschermen tegen de overlast van insecten. Combinatie van deze kruiden met een beetje van de technologie is een goede manier om een ​​zelfgemaakte bug spray te maken. Laten we leren hoe zelfgemaakte bug spray maken.
Zelfgemaakte Mint Zeep Spray; Neem twee eetlepels vol van alle sterke munt zeep dat beschikbaar is voor u en meng dit met een liter schoon water. Het is een zeer effectieve zelfgemaakte bug spray wanneer zij rechtstreeks gesproeid op het houtmieren. U kunt ook een beetje van dit mint spray op de bladeren van uw plantage also spray, kan het behoorlijk nuttig om te ontkomen een aantal andere insecten. Spuit niet te veel bug spray op de bladeren als de sopje kan branden diverse plantages. Dit is een uitstekende zelfgemaakte bug spray voor planten.
Zelfgemaakte Pepper Spray; Voeg 2 / 3 kopje hete peper (fijngehakt) in 3 kopjes kokend water en kook het mengsel voor bepaalde tijd. Zeef het mengsel aan de peper deeltjes te verwijderen. Dit is echt een effectieve zelfgemaakte pepperspray nuttig om mieren en een aantal kleine insecten te omzeilen. Maar maak je geen spray het direct op het blad alsmede het contact met de ogen te vermijden.
Zelfgemaakte Mosquito Miracle; Dit is niet echt een spray, maar dit zijn de lavendel, de bloemen. Wrijf de bloem van lavendel op het lichaam, vooral achter de oren, de nek en de polsen. Lavendel ruikt geweldig en ze ook weg te houden muggen die moet worden waar je last van! Zorg ervoor dat u woont in de lavendel producerende regio's toepassen van deze afstotende anders, het zal een kostbare aangelegenheid dan de muggenbeet zelf.
Zelfgemaakte Spritzer Spray, maak sterke thee en voeg citroen of sinaasappel schillen om op pad te, met een paar muntblaadjes. Genieten van alle dingen die samen voor 24 uur en dan stam. Voeg wat ontsmettingsalcohol aan dit mengsel en zet het in een squirtfles. Spuit deze oplossing over je lichaam, wanneer je naar je werk in de tuin, vooral tijdens de avond.
Zelfgemaakte Herbal Spray; Meng essentiële oliën zoals eucalyptusolie (20 druppels), cederhout olie (20 druppels), geraniumolie (20 druppels) en sommige druppels tea tree olie (20 druppels) samen. Voeg deze oliën tot een basisolie, zoals jojoba olie en gebruik het als een bug afweermiddel olie.
Zelfgemaakte Vodka Mist; Meng jojoba olie (50 druppels), lavendel olie (50 druppels), eucalyptus citroen (25 druppels), citroengras (25 druppels), cajeput (25 druppels) en patchouli (25 druppels). Voeg dit mengsel in de wodka en meng het goed. Voor het aanbrengen van dit mengsel op je huid, zorg ervoor dat je de huid met een laag van jojoba-olie bestreken.
Zelfgemaakte Insect Lotion; Neem wat schoon water (2 oz) in een mengkom. Voeg langzaam olijfolie (2 oz) in het water, voortdurend kloppen met de metalen garde. Na het mengen het water en olijfolie goed, voeg citronella essentiële olie (120 druppels) aan.
Deze waren enkele zelfgemaakte bug sprays die kunnen worden gebruikt voor ongediertebestrijding. Probeer het maken van deze bug vernevelaars thuis, ze zijn echt makkelijk te maken. Bovendien zijn ze effectief zijn insectenwerende middelen. Leren hoe je zelfgemaakte bug spray is de makkelijkste manier om zich te ontdoen van alle insecten die het afluisteren problemen veroorzaken in je dagelijkse leven.

No comments:

Post a Comment