Tuesday 28 February 2012

Oog make-up technieken

Toepassen van de juiste make-up is een voorwaarde voor de vrouwen die willen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren, de (kleine) gebreken te verbergen en eigenlijk zien er een stuk zekerder. Een van de leuke onderdelen van een make-up regime is de oogmake-up. Spelen de ogen met behulp van de juiste make-up definieert uw gelaatstrekken en accentueert deze gedenkwaardige kenmerk. Immers, afgezien van de sexy steenbolk, is het niet haar briljante smokey eyes het volgende ding, dat je bericht in Angelina Jolie? Echter, niet veel mensen proberen hun ogen hoogtepunt voor de vrees dat een slechte oog make-up zou steken en je ziet er echt vreselijk uit. Echter, oog make-up is niet zo moeilijk. Met een beetje oefening en een beetje experimenteren kun je een look die is sexy en gewoon perfect voor je.
Het eerste ding om te overwegen voor het bereiken van de perfecte oogmake-up is te onderscheiden de ogen kijken je wilt. Dit kan worden gebaseerd op de gelegenheid of het bedrag van de inspanning die nodig is. Zorg er ook voor dat de gehele uitstraling wordt gekoppeld aan de individuele kenmerken te voorkomen op zoek mismatched. Dus, of je hebt een oog make-up, dat zit vol vlekken en smeulende gekozen; gepolijst en elegant of gewoon gek, hier is een kijkje bij enkele van de meest veelzijdige en professionele oog make-up technieken die er zijn.
Make-up tips voor Ogen
Met behulp van een primer: Het gebruik van een primer op het ooglid zorgt niet alleen voor een soepele toepassing, maar ook een langdurige oog make-up. U kunt alleen maar een beetje een primer of een concealer en toe te passen in het hele gebied rond de ogen, het mengen van de wimperlijn aan de wenkbrauwen. Stof-op een laag transparante poeder, om de look glad en te voorkomen dat kreuken.
Het kiezen van de Eye Shadow: Afhankelijk van de ogen kijken die u kiest, of het nu de sexy smokey eyes of de maffe gotische drama kijken, selecteer de kleuren oogschaduw die je wilt gebruiken. Voor het bereiken van de klassieke smokey eyes, kies oogschaduw tinten zwart, bruin of grijs. Echter, er zijn een heleboel kleuren die u kunt gebruiken, zoals grijs, violet, blauw, paars, goud, groen bos, koper, brons of een beige gekleurde oogschaduw. Ik persoonlijk hou van de metallic kleuren van de blues en de bruine, die kan wonderen verrichten. U kunt ook kiezen voor de oogschaduw op basis van de kleur van uw ogen. Zo is, zal oogmake-up voor groene ogen verschillend zijn van wat er gedaan wordt voor bruine ogen. Het merendeel van de oogkleur kits worden geleverd in drie, vier en soms zelfs vijf verschillende tinten binnen. Hoewel ze bedoeld zijn om samen gebruikt worden, maar niet allemaal te gebruiken op hetzelfde moment.
Een klassieker aller tijden look kan worden bereikt door het toepassen van highlighter op het voorhoofd bot (het gebied net onder je wenkbrauw), dan is de donkerste tint (contour schaduw) op de plooi van uw ooglid, gevolgd door een midrange lichte kleur (base schaduw) die kunnen Ga op het deksel zelf. Een beetje donkerder van kleur werd gebruikt op de buitenste rand om dat soort wig vorm te geven aan het oog. Deze techniek wordt ook gebruikt om de smokey look te creëren. Echter, de recente mode dicteert de tweekleurige kleur met de donkere kleur op het deksel zelf, met een beetje zachte mengen omhoog en taupe of andere lichtere kleur die verder gaat op het voorhoofd bot.
Lijn uw ogen: Eyeliners zijn verkrijgbaar in vloeibare of potlood, met een verscheidenheid aan applicators. Terwijl het potlood liners worden gebruikt voor de verwezenlijking van de vlekkerig uitzien, vloeibare liners hebben een meer dramatisch effect. Gebruik een eyeliner op het deksel voor de bekleding van de hele weg over de rand van het ooglid, van de binnenhoek van het oog, langs de wimpers, aan de buitenkant hoek. U kunt kiezen eyeliner kleur gebaseerd op de oogschaduw of gewoon werken met de zwarten en de bruinen.
Mascara voor uw ogen: U kunt gebruik maken van een wimperkruller om uw lange wimpers te benadrukken. Nu markeert u ze met behulp van een mascara. Ga niet in voor de verlenging, verdikking of curling mascara of u kunt eindigen met bosjes uit te steken van je wimpers (Yew!). Geloof me mascara kan gaan van superieur er trashy in seconden! Gebruik een vlek bewijs mascara en toe te passen met behulp van enkele slag van de basis naar het topje van je wimpers (Probeer nooit om het te doen het andersom).
Een gedurfde oog make-up moet altijd worden gekoppeld af met ingetogen make-up voor de rest van het gezicht. Daarom af je look met zachte of neutrale lippen en wangen gedaan in een zachte kleur voor blozen. Op deze manier, de ogen worden het brandpunt van uw algehele uitstraling en hebben dus het gewenste effect.

No comments:

Post a Comment