Thursday, 23 February 2012

Home Buiten Schilderij

Veel mensen houden tot het nemen van de taak van thuis exterieur schilderen want het is een makkelijke manier om een ​​frisse, nieuwe look aan de buitenkant van het huis te geven. Echter, het is een home improvement project waar je niet kunt veroorloven om fouten te maken. Na buitenkant schilderen, moet uw huis er uniek, maar moet niet misstaan ​​in de buurt. De keuze van de kleur moet in overeenstemming zijn met de andere huizen eromheen. De verf kleur moet in harmonie met het interieur schilderen van uw huis ook. Om al deze redenen, het vergt veel van zorgvuldige planning. Moet u ook beschikken over de kennis van het type verf worden gebruikt.
De voorbereiding van de muren; Paint, of exterieur verf of interieur verf, zal niet aan enige vuil of beschadigd oppervlak. Daarom is een goede voorbereiding op werk op de muren is een must. Dit wordt gedaan om een ​​goede lak te waarborgen. Mocht u schade zoals scheuren, gaten, enz. op de buitenmuur, repareren voordat u verf aan. Om zich te ontdoen van het vuil en gruis van de muur, de makkelijkste optie is om het af te wassen. Hogedrukreiniging zal meer geschikt voor dit doel. Dan, met de hulp van een verf schraper, verwijdert u alle losjes gebonden gekraakte oude verf van de muur. Als verf wordt toegepast op ruwe wanden, zorg ervoor dat je zand om ze nog te maken. Ook in gedachten houden dat de verf niet zo goed plakken op een glanzend oppervlak, zodat deze oppervlakken moeten ook worden geschuurd.
Home Exterieur Paint: Soorten en afwerkingen, algemeen, de verf beschikbaar voor buitenmuren zijn geformuleerd op een zodanige wijze dat zij de reguliere uitzetting en krimp die plaats te wijten aan veranderingen in het weer is te weerstaan, en te voorkomen dat de groei van de schimmel op hun oppervlak. In principe zijn er twee verschillende categorieën van het exterieur van verf: latex verven en verven op basis van alkyd.
Latex verven op basis van zijn populairder, want het geeft een goed poreuze afwerking en niet val vocht. Daarom is de verf niet afbladeren na enige tijd, waardoor het zeer duurzaam. Ze zijn ook eenvoudig te reinigen met water en zeep. Olie of alkyd verven zijn goed als de buitenmuren glanzende oppervlakken. Anders de nadelen ervan zijn moeilijk in het reinigen van het geschilderde oppervlak. Sommige van de staten verbieden het gebruik van dergelijke verven, omdat de luchtkwaliteit regelgeving. Exterieur verf hebben drie verschillende afwerkingen: plat, glans en semi-gloss. Glanzende verf kan geven een heldere uitstraling aan het huis, maar maakt de penseelstreken en de gebreken van de muren zichtbaar. Semi-gloss afwerking voor het grootste deel van de muur, en glanzende afwerking verf voor de kleinere gebieden zijn de meest gebruikte afwerkingen voor buitenmuur schilderen.
Home Exterieur Paint: kleuren en tinten; Het uiterlijk van het huis hangt ook af van de aard van de kleuren gekozen voor de buitenmuren. Lichte kleuren geven een groter gevoel aan het huis, terwijl donkere tinten geven het huis een klein uitzien. Een ander nadeel van donkere tinten is dat ze verdwijnen na enige tijd. Gebruik nooit een enkele kleur voor de gehele buitenzijde van uw huis. Buitendeuren en ramen moeten worden geschilderd in een andere kleur om het contrast te geven. Afhankelijk van de rondingen van het huis, kunt u gebruik maken van een aantal kleuren aan haar fijne kneepjes te markeren. Verf de grotere oppervlakte van de muur met lichte kleuren en gebruik maken van donkere tinten voor de afwerking. Op deze manier, met de juiste combinatie van lichte en donkere tinten, kunt u een schitterende home design van het exterieur. Lees meer over:; Buiten verf kleur Ideeën; Buiten verf schema's; Home Buiten Schilderij proces; Wanneer het oppervlak is klaar om te worden geschilderd, beginnen met het aanbrengen van een laag primer. Deze primer coating wordt toegevoegd aan de verf laatste te maken voor een langere tijd. Laat de primer goed drogen voordat je de verf. Toepassing van verf met een kwast krijg je een veel betere afwerking dan rollen. Het geeft niet alleen een gelijkmatige laag aan de verf, maar ook helpt om de spleten verf in een betere manier. Daarom, met behulp van een borstel voor exterieur schilderij is aanbevolen. Aan, te beginnen met een mix van de verf goed voordat u deze toe te passen op de muren. Je moet dit blijven doen mengen gedurende de gehele periode van de schilderkunst. Schilderij moet starten vanaf de top en ga naar beneden. In het begin, verf de grenzen van de muren die naast de trim. Vervolgens verf de belangrijkste oppervlak van de muur. De slagen van de verf dient te worden in dezelfde richting als de houtnerf. Zodra de opgebrachte verf opdroogt, gaan naar de afwerking van de buitendeuren en ramen te schilderen. Die delen van de muur die worden blootgesteld aan een maximale hoeveelheid zon en regen moet worden geschilderd met twee lagen. De tweede laag mag alleen worden toegepast na de eerste opdroogt. Lees meer over:; Home verftechnieken; Schilderen Tips en Technieken; Voordat u begint thuis exterieur schilderen, is het zeer belangrijk dat u de weersverwachting te controleren. Dit is omdat als het regent net na of tijdens het schilderen, alle verf weg te wassen, en uw huis exterieur verbetering project zal eindigen in een totale puinhoop.

No comments:

Post a Comment