Wednesday 1 February 2012

Natuurlijke make-up Tips voor Black Women

Make-up is een kunst om uw schoonheid te accentueren, en niet om je mooi. Ik geloof elke vrouw, ongeacht haar huid kleur, is mooi en makeup alleen verbetert haar schoonheid. Dus de juiste toepassing van make-up is van het allergrootste belang, als u wilt charme toe te voegen aan uw schoonheid. Echter, vrouwen van Afrikaans-Amerikaanse oorsprong meer algemeen genoemd als 'zwarte vrouwen' vinden het vaak moeilijk om hun make-up goed te krijgen. Het probleem begint met de keuze van de juiste cosmetische voor hun huidskleur. In het verleden, niet veel cosmetische bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten die uitsluitend bedoeld waren voor zwarte vrouwen. Derhalve moesten dulden cosmetica onnatuurlijke keek hen. Echter, tegenwoordig zijn er nogal wat bedrijven die inspelen op de behoeften van zwarte vrouwen.
Natuurlijke make-up tips voor zwarte vrouwen
Veel vrouwen fout natural make-up voor kale of geen makeup bij allen. Dit is niet waar, zoals natuurlijke make-up middelen, de samenstelling die uw functies verbetert, zonder te kijken onnatuurlijk op je. Natuurlijke make-up tips voor zwarte vrouwen begint met identificeren van iemands huid ondertoon. Het is niet gerechtvaardigd om te labelen alle zwarte vrouwen als 'vrouwen met een donker bruine huid', want er zijn verschillende tinten van bruin en zelfs beige, die goed zijn voor 'donkere huid'. Zo zou uw eerste stap zijn om uw huid toon en de ondertoon te identificeren. Meeste zwarte vrouwen hebben blauwe ondertoon, echter kunnen degenen met lichtere huidskleur vertonen roze of goud ondertoon. Hier volgen enkele mooie natuurlijke make-up tips voor zwarte vrouwen.
Stichting; Eens, je krijgt je huid toon rechts, de volgende stap is om te winkelen voor de juiste cosmetische producten. Kiezen een correcte stichting is een fundamentele en een van de belangrijkste natuurlijke makeup ideeën. U moet een stichting kiezen die perfect blends met uw huid. Heb je een optie kiezen een stichting in de vorm van vloeibare, gel, room of stick. Gele funderingen zien er het beste voor zwarte vrouwen als ze de huid ondertoon te vullen. Hoewel de toepassing stichting Zorg ervoor dat u uw gezicht en hydrateren het. Natuurlijke make-up technieken houden met uw vingers of een wattenstaafje om de stichting in kleine porties op het voorhoofd, wangen, kin, in de buurt uw ogen en neus van toepassing. Nu het zo blend met uw huid dat het eindresultaat is glad, zelfs huid. Zorg ervoor er is geen zichtbaar grens waar uw makeup voldoet uw huid. Lees meer over hoe je de perfecte basis te kiezen.
Oog make-up; Zwarte vrouwen hebben een grote keuze in dit gebied, als ze kunnen zelfs kiezen voor vet tinten zoals blauw, violet en groen. Echter, als u bent klaar voor de dag, dan is het beter om ook vasthouden aan neutrale tinten zoals koper, bruin, roze enz., is uw oogschaduw licht houden, zodat het niet vreemd kijken voor de dag. Terwijl je oog make-up voor 's nachts, dan kunt u kiezen voor een schaduw van Deep Purple, mauve, rijke chocolade etc. en kan ook zwaar toe te passen op uw oogleden. Vul uw oog make-up door een dunne eyeliner en 2-3 lagen mascara. Lees meer over natuurlijke make-up tips voor blauwe ogen.
Blusher; Dit is een gebied, waar u waarschijnlijk een grote makeup blunder maken. Herinner, perzik, oranje, rood en roze blushers zijn niet voor uw huid toon, aangezien zij nauwelijks merkbaar op donkere huidtinten. Bruin, koper zijn de kleuren die een aanvulling zeer goed met Afrikaans-Amerikaanse huidtinten. Sturen duidelijk af rooskleurig rood, als ze kijken erg gekunsteld op zwarte vrouwen.
Lip make-up gloss Lip is een must-have in uw makeup kit, indien u een Afrikaan bent-Amerikaanse vrouw, aangezien it suits u meer dan een lip stok. Zwarte vrouwen hebben de neiging om grote, vollere lippen hebben, vandaar je lippen te accentueren zoveel als je kunt. Regel uw lippen met een lipliner die dicht bij de schaduw van uw lipgloss of lipstick. Vul de lip kleur met een borstel en goed blend het met de lip liner. Veel vrouwen van toepassing donkerder lip liners dan hun lip stick kleur, dit ziet er niet mooi.
Lees meer over:; How To make-up aanbrengt, natuurlijke make-up Ideeën; Hoop van de natuurlijke make-up tips voor zwarte vrouwen helpen u schitterende look en een goed gevoel over jezelf. Voor meer natuurlijke make-up trucs voor Afro-Amerikaanse huidtinten, neem een ​​kijkje op de foto's van diva's als Jennifer Lopez of Halle Berry, die veel makeup zin.

No comments:

Post a Comment