Wednesday 1 February 2012

Baby Shower centerpieces

Baby shower is een gelegenheid waar de aanstaande ouders en hun vrienden samen te komen om de langverwachte komst van de nieuwe lidstaten in hun leven te vieren. Het plannen van een baby shower kan leuk zijn. Meestal georganiseerd door de familie, vrienden of collega's, baby shower middelpunt is het eerste wat die gasten en de moeder-aan-aankondigingen op de baby shower. Meestal als mensen denken van centerpieces, denken ze van bloemen, maar er zijn een heleboel andere ideeën voor baby shower centerpieces en.Het brandpunt van de douche is meestal het middelpunt, zoals de geschenken zijn geplaatst achter of buurt ervan.
Terwijl de beslissing over uw baby shower centerpieces, moet je rekening houden met het thema van de douche, de persoonlijkheid van de aanstaande moeder en uw budget.
Idee voor Baby Shower centerpieces
Luier Cakes: Luier taarten zijn steeds erg populair voor de douches. Ze zijn origineel en creatief en kan naar huis worden genomen door de aanstaande moeder. Luier taarten zijn in principe een verzameling van luiers (ofwel doek of wegwerp) opgerold en samen gestapeld in de vorm van een traditioneel gelaagde taart. Het kan een een, twee of drie lagen cake. Het is gegarneerd met babyverzorging artikelen zoals slabbetjes, fopspenen, babysokjes, fles, speelgoed en nog veel meer. Plus ze kunnen worden ingericht om het even welk thema u wilt passen!
Baby Rose Sock centerpieces: Dit is een leuk en creatief idee voor uw baby shower! Het is heel goedkoop en kan een geschenk voor de aanstaande moeder worden ook. Het is heel makkelijk te maken, maar het vergt enige tijd. U nodig ongeveer 5 tot 7 minuten maken elke roos, maar zodra je de knie het, je zullen sneller worden.Dit middelpunt is een zekere manier van Impressing uw gasten, plus het ziet zo echt!
Eetbare Fruit Basket: plaats van een regelmatige bloemenmand kan worden leuker om een ​​eetbare fruitmand hebben. De mand kunt versierd met mooie linten en strijkers. Het is niet alleen gekeken opvallende, maar ook verdubbelt als een toevoeging voor uw baby shower drankjes? In plaats van de saaie fruitsalade, kunt u het meer creatief als een fruitmand.
Chocoladefonteinen: Chocolate fonteinen zijn populair en de meest heerlijke middelpunt een douche kunnen hebben! Bovendien wordt alles lekker na dompelen in chocolade hebben, toch? Een chocolade fontein is niet alleen een elegante baby shower middelpunt idee, maar het is ook uniek als niet veel douches TE HEBBEN. Wat is nog groter is dat zij het voedsel menu voor u vereenvoudigt. Gasten zullen raving over het voor weken!
Display een Scrapbook: Voor een meer persoonlijke touch, kunt u een plakboek, weergegeven met foto's van de aanstaande moeder vanaf haar kinderjaren dagen tot haar huwelijk. U kunt ook gasten schrijf berichten voor de ouders en baby! Dit maakt de aanstaande moeder voelt heel bijzonder! Baby shower scrapbook maakt een geweldige herinnering, die een lange tijd duurt!
Baby Balloon Bouquet: Dit klassieke middelpunt is leuk en betaalbaar. Roze ballonnen voor meisjes, blauw bij jongens, en geel als je niet weet of de baby een jongen of een meisje zijn. Er zijn ballonnen in verschillende vormen en maten volgens verschillende thema's. Helium ballonnen zijn geweldig om al strooien rond de stoel waar de eregast zullen zitten.
Baby Waslijn: Dit is een van de leukste zelfgemaakte baby shower decoratie idee, waar je snaar een waslijn door de kamer en het gebruik wasknijpers aan baby kleding, slabbetjes, baby sokjes, rompertjes en meer op de lijn te hangen. Een ander idee van de waslijn is tot en met 10 diapers te nemen en permanent markers met verschillende kleuren te gebruiken om een ​​letter op elke luier te schrijven - babyshower. Vervolgens pin de luiers op de waslijn.
U kunt de baby shower centerpieces als grappig, vertederend of speciale als u wilt met behulp van een of meer van de bovenstaande ideeën. Net Laat uw creativiteit om nieuwe, onvergetelijke en unieke centerpieces. Lees meer over ideeën voor goedkope centerpieces.

No comments:

Post a Comment