Monday 20 February 2012

Glycolzuur Gezichtscrème

Ooit afgevraagd, wat is AHA, in de huid crèmes die we gebruiken en ga op de bespreking over? Dat helpt ons ook met een snelle oplossing om een ​​duidelijke huid in de avondspits? Het is niemand anders dan glycolzuur, ook wel bekend als AHA of alpha hydroxy zuur. Het is een kleurloos en reukloos hygroscopische kristallijne vaste stof, zeer goed oplosbaar in water. Het is afgeleid van chloorazijnzuur en natriumhydroxide de chemische reactie. Als je praat over toepassingen, de reden waarom het is een belangrijke ingrediënt van veel huidverzorgingsproducten is haar uitstekende huidpenetratie eigendom. Het toevoegen aan de overvloed van glycolzuur voordelen, kan het ook worden verkregen uit natuurlijke hulpbronnen, en, zoals suikerriet, suikerbieten, onrijpe druiven, ananas en ga zo maar door. Dat is waarom glycolzuur gezichtscrèmes zijn in een dergelijke vraag. Er zijn heel veel van huidverzorging producten die glycolzuur als basis hebben. Dus hier is een beetje meer op een aantal van deze producten.
Glycolzuur Gezichtscrème; Glycolzuur gezichtscrème is goed voor alle huidtypes - van normaal tot droog. Een gezicht crème met glycolzuur en verloopt het verfijnt de huidstructuur, reinigt poriën en schilfert het. Het vermindert ook de snelheid van hyperpigmentatie. Echter, deze niet bedoeld zijn voor je huid hydrateren, dus een vochtinbrengende crème moet worden gebruikt in combinatie met glycolzuur gezichtscrème. Eye crèmes, zijn met glycolzuur bij bevatten anti-aging ingrediënten zoals retinol, goed om de huid te houden rond de ogen gezond te houden. Maar in deze crèmes, is het bedrag van glycolzuur minder in vergelijking met de huid producten bedoeld voor gebruik met uitzondering van de ogen. Nou, als je constateren dat uw huid is geworden stralend en kreukvrij, na het gebruik van dergelijke crèmes, kan je zeker zeggen dankzij de wonderen van glycolzuur? Maar vanwege de zure inhoud, is het vrij duidelijk dat glycolzuur gezichtscrème soms wordt buitenspel gezet door een glycolzuur face peeling.
Glycolzuur Face Peel; Verreweg het meest veelvuldig gebruikt glycolzuur face produkt is het glycolzuur peeling. Je zou een schok krijgen wanneer je komt dat glycolzuur peelings hebben 50% concentratie of meer weten. Maar relax, als je denkt aan wat je gaat gebruiken voor, is het nauwelijks een probleem zorgen te maken over, zelfs als u daadwerkelijk een gevaarlijke zuur gebruikt. These glycolzuur peelings zijn niet-chirurgische en niet-invasieve gezichtsbehandelingen, die zoals de naam al doet vermoeden, haal het dode huid. Door het afpellen van de dode huid, het blijkt een jonger uitziende en stralende huid. Nu, die typisch het werk van het verwijderen van een uiterst dun laagje van de huid en het verwijderen van de beschadigde cellen van de huid. Dit leidt tot het wegwerken van rimpels, verkleuring van de huid, ouderdomsvlekken en schade door de zon. Meerderheid van de tijden, zijn dergelijke schillen toegediend in combinatie met microdermabrasie. Beginnen met 20% tot 30% glycolzuur oplossing en gaan t / m 70, zijn glycolzuur face schillen toegepast in een reeks van sessies. Net als een glycolzuur face Peel, glycolzuur gezicht wassen is een zeer populaire huidverzorgingsproduct. Is dit een belangrijke component van gezichtsverzorging. Naast deze, voor het beste bij huis terugkeert schillen lees meer over de beste thuis Facial Peels.
Glycolzuur Face Wash; Glycolzuur schoonmaakmiddelen bevatten een aanzienlijke brok van glycolzuur gezicht te wassen. Deze worden voornamelijk gebruikt voor de huid en reinigende peeling, opnieuw. Deze hebben een maximale glycolzuur gehalte van 15%. Een specifieke vorm van glycolzuur face wash, bijvoorbeeld, zouden een gezicht wassen met een hoger percentage glycolzuur niet geschikt voor iemand, met een gevoelige huid. Zo is het best om glycolzuur gezicht te wassen kopen, rekening houdend met uw huidtype.
Al deze producten, glycolzuur gezichtscrème, gezicht wassen en gezicht Peel zijn geweldig voor de huid, tenzij je het overdrijven. Nu heb ik denk dat je bereid zou zijn de volgende keer als iemand je vraagt ​​het geheim van uw stralende huid, kunt u pronken met je kennis, dat natuurlijk, het is uw fantastische glycolzuur gezichtscrème!

No comments:

Post a Comment