Sunday, 26 February 2012

Krans maken Ideeën

Vakantie decoraties zijn leuk, maar je hebt ook een hoop geld uitgeven aan hen. Kransen maken deel uit van deze decoraties, ze zien er prettig wanneer opgehangen aan de voorkant deuren, muren, of over een mantel. Deze dagen zijn kransen niet alleen beperkt tot feestelijke seizoenen. Veel mensen gaan voor het maken van unieke krans ideeën om een ​​aantal permanente kransen hangen in het huis, als onderdeel van interieur. Het maken van kransen door jezelf bespaart u geld en u kunt komen met een aantal speciaal op maat gemaakte ideeën om ze te bereiden. Hieronder zijn enkele krans tips voor het maken en ideeën. Lees meer over bloemstukken en bloemen.
Levert aan een krans te maken; De basisvereiste voor te bereiden een krans is een ring achtige structuur dat de volledige kunst houdt. Deze basis ringen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals, draad, druiven, piepschuim, stro ring, enz. Al deze soorten ringen zijn zeer eenvoudig te hanteren. Met zijn dunne en stevige draad ringen, is grapevine ring beschouwd als de meest eenvoudigste ring om mee te werken. Je hoeft alleen maar te lijmen de accessoires erover en bind een knieval voor de krans te voltooien. You kunt schilderen deze ring of hou het natuurlijk. Zelfs draadringen en stro ringen zijn gemakkelijk om mee te werken. U kunt pin, das of hang de accessoires op deze draad ringen de kransen te bereiden. Besluiten de draad ring afhankelijk van de accessoires die je zal gebruiken om de krans te bereiden. Laten we eens zien wat eenvoudige krans maken van instructies. Lees meer over, instructies over hoe je een decoratieve krans te maken.
Pinecone Krans; dennenappel krans is een van de beroemde huis versieren items, speciaal gebruikt voor winters. U nodig dennenappels van verschillende vormen en maten, dennentakken, wat staaldraad en witte acrylverf om deze krans te bereiden. The dennenappels gebruikt om de krans te bereiden moeten droog zijn. Als ze eenmaal gedroogd, open ze en kleur ze met witte acrylverf. Gebruik het medium van kleur die glanzend en glanzend. De kleur en het medium van de kleur die wordt gebruikt zal helpen om een ​​besneeuwde look creëren voor de dennenappels. Verf de open uiteinden van de dennenappels met deze kleur. After kleuren van de pinecones, gebruik dennentakken en plaats ze op bepaalde afstand op de draad ring. U kunt gebruik maken kunstmatig of verse grenen tak. Na die, draad de gekleurde dennenappels op diverse plaatsen op de krans. Das een rode strik aan de onderkant van de krans. Your pinecone krans is klaar om op te hangen! Lees meer over, krans versieren ideeën.
Lint Krans; lint kransen zijn eenvoudig en makkelijk te maken met de vereiste zeer weinig accessoires. Het voorbereiden van een lint krans, alles wat u nodig heeft is een groene ring bloemist en linten van verschillende kleuren met verschillende texturen en breedtes. Terwijl het kiezen van de kleuren van de linten, zie dat je ze kiezen op een zodanige wijze dat de combinatie ervan ziet er geweldig uit. Nu, de eerste stap in de voorbereiding van deze krans is om het lint te nemen met het domineren van kleur en de ring wrap met dit lint. Gebruik een hete lijm om het lint veilig in de ring. Later, gebruik dan een lint met contrasterende kleur naar de vorige lint en wikkel het op de ring zodanig dat de linten zijn verpakt in een gedraaide patroon. Doorgaan op dezelfde manier met de rest van linten. Zijn er variaties mogelijk in de verpakking met een aantal innovatieve ideeën. You kan knopen enkele kleine strikjes op specifieke intervallen van krans. Op het einde hechten een grote boog aan de onderkant van de krans. Hiermee is uw eenvoudige lint krans. Lees meer over, kerstkransen.
Dit waren enkele eenvoudige en makkelijk krans maken van ideeën. U kunt een bezoek van een vaartuig op te slaan en gebruik maken van uw favoriete ambacht item op te nemen in uw krans. Er zijn geen regels van het maken van een krans, kunt u een grondstof en komen met een mooie en sierlijke krans, gemaakt door jezelf.

No comments:

Post a Comment