Tuesday 21 February 2012

Pine Tree Soort

Dennen zijn de groenblijvende bomen en harsachtig, die behoren tot het geslacht Pinus en de familie Pinaceae. Ze zijn gymnosperm en kegel dragende bomen, waarvoor ze vaak worden genoemd als coniferen. Dennen hebben grote commerciële waarde voor hun hout. Zij zijn een van de meest populaire bomen voor landscaping, voor hun unieke en opvallende blad systeem.
Pine boomsoorten; De dennenboom familie omvat ongeveer 115 soorten dennen. Echter, de meningen van de deskundigen sterk verschillen in dit opzicht, waarvoor het algemeen wordt aangenomen dat ongeveer 105 tot 125 pijnbomen soorten bestaan ​​over de hele wereld. Al is het niet mogelijk om informatie over al deze soorten bieden, hier is een korte bespreking over enkele van de gemeenschappelijke pijnbomen, voor eenvoudige pijnboom identificatie.
Sugar Pine; Pinus lambertiana is de wetenschappelijke naam van suiker grenen, dat is de grootste soort pijnboom. Sugar pijnboom bereikt over het algemeen een hoogte van ongeveer 40 tot 60 meter met een stamdiameter van 5 tot 8 meter. Sugar dennen zijn niet alleen gigantische bomen, maar ook voorzien van de langste kegels, groeit tot een omvang van ongeveer 11 tot 21 inch. Dit is de een van de meest onderscheidende kenmerken van suiker dennen. Boom uit dennehout, wordt vooral gevonden in de bergen van Oregon en Californië. De kegels van deze boom dienen een belangrijk doel, door het beschermen van de inwoners van deze gebieden tegen de wrede winter sneeuw en regen.
White Pine Trees, variërend van de zaailingen naar de reusachtige bomen, diverse soorten naaldbomen behoren tot de groep van witte pijnbomen. Van hen, Oost-en West-witte pijnbomen zijn vermeldenswaard. Oost-spar is inheems in het oosten van Noord-Amerika, en het heeft de reputatie van de hoogste boom in dit deel van de wereld, met een hoogte van 50 tot 80 meter. Deze mooie dennenboom met groene of blauwachtige bladeren, is echt ideaal voor landscaping doeleinden en is geaccepteerd als de officiële boom van Ontario. Ook westerse naaldboom is ook een grote boom, die een hoogte van ongeveer 90 tot 110 voet, met blauw-groene blad kan bereiken. Het is inheems in westen van de Verenigde Staten en Canada. Het is verwant aan de oostelijke witte pijnboom en wordt op grote schaal gekweekt als sierboom. Meer informatie over witte pijnbomen.
Lange Leaf Pine; lang blad pijnboom wordt vooral gevonden in Noord-Amerika en Zuidoost-Verenigde Staten. De boom wordt gekenmerkt door donkergroene, naaldachtige bladeren, die gevonden worden in bundels van drie. Ze kunnen groeien tot een lengte van 18 centimeter en heeft het onderscheid van de langste naalden onder alle dennenbomen, die meestal groeien in Noord-Amerika. Deze boom heeft veel van de commerciële betekenis voor een bron van verschillende harsachtige producten, met inbegrip van terpentijn en teer.
Shortleaf Pine; Shortleaf dennenboom is ook bekend door de namen van shortleaf geel, Zuid-geel, Oldfield, shortstraw of Arkansas zachte grenen. Het wordt algemeen gevonden in het oosten van de Verenigde Staten en het meestal bereikt een hoogte van 20 tot 30 meter. De bladeren zijn ook naaldvormige, zoals lange blad pijnboom, maar komen in bundels van twee en drie samen. Een bron van houtpulp, hout en multiplex fineer, deze boom is van grote betekenis van de commercieel oogpunt.
Bristlecone Pine; Bristlecone of Pinus aristata is een groenblijvende naaldboom, met naald-achtige bladeren. Hij bereikt meestal een gemiddelde hoogte van 20 meter en wordt gekenmerkt door onregelmatige vorm. Het groeit heel langzaam, maar staat bekend om zijn lange levensduur. De oudste levende organisme in de wereld bekend is een Bristlecone Pine boom, die krijgt de naam 'Methusalem' en wordt geschat op meer dan 4700 jaar oud. Een ander kenmerk van deze boom is dat het hout is zo dicht en harsachtig, dat resistent is tegen bacteriën, schimmels en alle plagen, die kunnen leiden tot verschillende soorten pijnboom ziekten.
Red Pine; Red Pine is een hoge groenblijvende naaldbomen, dat is inheems in het noordoosten van Noord-Amerika. Het kan een hoogte bereiken van 70 voet, met de karakteristieke rode schors. Het loof van deze boom is donker groen van kleur en ze zijn zacht en naald-vormig. Rode pine is de toestand boom van Minnesota en het hout heeft een grote commerciële waarde als hout.
Vossenstaart Pine; Foxtail grenen is een zeldzame soort van den boom, dat is gevonden in Californië. Deze pijnbomen wordt ook gekenmerkt door naald-achtige bladeren, die optreden in bundels van vijf. De bladeren zijn 2 tot 4 cm lang en donkergroen van kleur, een beetje glanzend aan de buitenkant, terwijl de binnenkant is wit. Een andere bijzonderheid van de bladeren van vossenstaart naaldboom is dat ze schede minder en zijn geclusterd aan het eind van de takken, die hen de uitstraling van de staart van een vos. Ook geven deze dennenboom zijn unieke naam. Vossenstaart grenen bereikt meestal een hoogte van 10 tot 20 meter. In zeldzame gevallen kan het groeien naar een omvang van 35 meter.
Dit zijn slechts enkele van de pijnboom soorten die zijn gevonden over de hele wereld. Bull grenen, grenen Cubaanse, Mexicaanse huilend grenen, Jack grenen, Oostenrijkse of zwarte dennen, sequoia's, tamarack, rode sparren, witte sparren, Sitca spar, red cedar, enz. zijn enkele andere veel voorkomende soorten pijnboom. Bijna 35 pijnboom soorten worden gevonden in Noord-Amerika. Deze pijnbomen zijn immense commerciële belang en ze worden op grote schaal gebruikt voor de bosbouw en groenvoorziening.

No comments:

Post a Comment