Wednesday 8 February 2012

Armband Tattoo Designs

Armband tattoos zijn geworden van de nieuwe rage. Een van de reden dat mensen kiezen voor armband tatoeages, is dat ze minder duur zijn in vergelijking met tatoeages op andere delen van het lichaam, zoals de omvang van deze tatoeages is kleiner ook. Maar de pijn na het krijgen van een gemaakt armband tattoo, is meer. Dit komt omdat de pols is niet vlezig, is zeer dicht bij het bot en op hetzelfde moment heeft minder weefsels van de huid te verzachten. Als de pols is een blootgestelde oppervlak en ook omdat het veel gebruikt, handhaven deze tattoo is een taaie klus. Het zal nodig touch ups meer regelmatig in vergelijking met andere tatoeages. Ondanks al deze tekortkomingen, de tatoeage liefhebbers, niet weerhouden om een ​​pols tattoo gemaakt.
Enkel tatoeages zijn ook uitgegroeid tot een hot favoriet bij vrouwen. Vaak is de trend is dat vrouwen of meisjes krijgen hun eerste tatoeage die op hun enkels. Het voordeel van het krijgen van een enkel gemaakt tatoeage, is dat mensen die willen een klein ontwerp inked op zichzelf te krijgen, de locatie van de enkel verkiezen. Het andere voordeel van enkelblessure tatoeages is dat een persoon kan pronken, wanneer hij wil en gemakkelijk verbergen het als goed. Soms professionele redenen eisen dat een tatoeage wordt niet weergegeven. Op een zodanig tijdstip, het camoufleren van de tatoeage is niet een moeilijke taak. Deze tatoeages zijn ook relatief onderhoudsvrij, omdat de zon niet de tatoeage getroffen gebied, zoals het geval is met de pols tattoo. U kunt lezen over de enkel tatoeages voor vrouwen.
Armband Tattoo Ideeën; Er zijn drie verschillende manieren waarop armband tattoo ontwerpen zijn gemaakt. De eerste onder hen is pols tattoo ontwerpen. Armband tatoeages op de pols zijn zo gemaakt, om zo een permanente armband lijken. Ze omsingelen de gehele pols. De meest populaire armband tatoeages op de pols ontwerpen zijn die van een rozenkrans, bloemen wijngaarden, Keltische kunst en charme armbanden tattoo ontwerpen, onder vele anderen. Tribal tattoo ontwerpen zijn ook gebruikt om tatoeages armband te maken. Hier is meer informatie over tattoos Keltisch design.
De binnenste de pols tatoeages zijn het andere type van de armband tattoo ontwerpen. Deze tattoo ontwerpen worden gebruikt door degenen die willen de mogelijkheid open te houden van het verbergen van hun tatoeage, wanneer het nodig is. De ontwerpen, die gebruikt worden als de innerlijke pols tattoo ontwerpen, zijn die van de sterren, Japanese alfabetten (Kanji), letterings, namen, woorden in verschillende talen zoals het Latijn, Sanskriet, enz. Lees meer over pols tatoeages for meisjes.
Onder de pols tatoeages, de tatoeages op de top van de pols, zijn de tatoeages die het meest zichtbaar zijn. De tatoeages op de top van de pols kan zich uitstrekken van de pols, tot aan de arm. Derhalve de maten van deze ontwerpen variëren.
Net als de armband, zijn enkel armband tatoeages geacht te zijn trendy deze dagen. Enkelband tattoo ontwerpen zijn geaccentueerd door het gebruik van hoge hakken of sandalen. Enkelband tattoo ontwerpen op de enkel zien als een inkt enkelbandje rond het onderbeen. Deze tatoeages zijn normaliter gemaakt in een cirkelvormige design rond de enkel. Is er echter een debat in dit opzicht. Some tattoo kunstenaars zijn van mening dat enkel tattoos niet mag worden getatoeëerd, een gesloten cirkelvormige manier. Dit komt omdat deze gesloten cirkelvormige tattoos wordt gezegd dat ongeluk brengt. De gemeenschappelijke enkels tattoo ontwerpen zijn florals wijnstokken, tribal lijnen, Keltische kunst (zoals Celtic knopen), nautische sterren, dolfijn, hart, bloemen, vlinders, feeën, enz. Er zijn sommige religieuze tattoo ontwerpen zoals kruisen, rozenkranskralen enz. die worden gebruikt door religieuze mensen als ontwerpen voor hun tatoeages. De gemeenschappelijke design gebruikt om armband tattoo ontwerpen evenals enkelband tattoo designs make is een prikkeldraad. Lees meer over de enkel tatoeages voor meisjes en nautische sterren tattoo ontwerpen.
Voordat je jezelf geïnkt, is het belangrijk dat u uw huiswerk te doen op armband tattoo ontwerpen en enkelband tattoo ontwerpen. Op hetzelfde moment, zal je ook zeker dat je klaar bent voor de pijn, die komen met deze tatoeages en weet alle belangrijke tatoeage verzorgingstips. Het dragen van schoenen, sokken en kousen kan een probleem worden wanneer je een enkel tattoo gemaakt. Worden voorbereid.

No comments:

Post a Comment