Sunday 19 February 2012

Beste steden om te wonen in de VS

Sinds de oudheid, geografische en economische factoren hebben een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van de plaats van vestiging voor de mens. De trend is zelfs vandaag de dag gevolgd, zij het met kleine aanpassingen. Vandaag komt de economische ontwikkeling wordt gegeven meer belang dan de geografische factoren. De Verenigde Staten van Amerika heeft een snelle ontwikkeling in de afgelopen decennia. Steden als Washington DC, Austin en van Chicago zijn in de voorhoede van deze ontwikkeling natie. Geen wonder, vandaag zijn ze beschouwd als een van de beste steden om te wonen in de VS.
Washington DC, Washington DC, gelegen aan de oevers van de Potomac-rivier, is de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika. Wordt de administratieve hoofdstad van de natie, Washington DC heeft vele voorrechten. Alle drie de centra van de federale regering zijn gevestigd in de stad. Washington DC is ook de thuisbasis van de meeste nationale monumenten, ambassades van verschillende landen en het hoofdkantoor van vooraanstaande organisaties zoals de Wereldbank en de Pan American Health Organization. Al deze voorrechten, samen met de vochtig subtropisch klimaat en goed geplande stad structuur te geven Washington DC een van de beste Amerikaanse steden om te wonen
Chicago, de derde grootste stad in de Verenigde Staten, is Chicago gelegen aan de oevers van Lake Michigan. Het is een van de meest dichtbevolkte steden in de Verenigde Staten. Het houdt de lauweren van de tweede belangrijkste stad in de Verenigde Staten zijn in termen van cultuur, entertainment en economie. Stad Chicago ervaringen een vochtig landklimaat, waarbij de zomers warm en vochtig, terwijl de winters zijn koud en sneeuwt het. De stad is op de derde plaats in het land, als het gaat om het bruto grootstedelijke product. Het is een belangrijke hub voor infrastructuur en industrie. Als een van de meest evenwichtige economie in de Verenigde Staten, Chicago is de droom stad voor veel aspirant individuen.
San Diego, San Diego, gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten, is de 2de grootste stad in Californië. De lange kustlijn en aangename mediterrane klimaat maken de stad tot een populaire toeristische bestemming. De prominente sectoren die hier gedijen onder meer industrie, militaire en toerisme. De economie van de stad is grotendeels gebaseerd op landbouw, biotechnologie, informatica, elektronica, toerisme, enz. Met zoveel sectoren bloeiende in de stad het tarief van de werkgelegenheid in San Diego is zeer goed. Deze mogelijkheden op de arbeidsmarkt de stad een van de meest gewilde plaats bij de Amerikanen om in te wonen Al deze factoren samen maken San Diego een van de beste steden om te wonen in de VS.
Austin, de hoofdstad van Texas in de Verenigde Staten, is Austin een lange weg te voorschijn als een van de belangrijkste centrum van technologie en business. De stad heeft een snelle groei in het afgelopen decennium. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Colorado. Austin ervaringen vochtig subtropisch klimaat, waarbij de zomers zijn heet, terwijl de winters mild. De Universiteit van Texas gelegen in Austin is het verstrekken van de technologie en de defensie-industrie van de Verenigde Staten met enkele van de beste talenten voor een lange tijd. De stad beschikt over vele lauweren om zijn krediet, inclusief de 2e plek in de Money tijdschriften Best grote stad in de serie met de titel Beste plaatsen om te wonen.
Phoenix; Phoenix in Arizona, is een van de grootste en de 5de meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. In feite is het de enige staat in de VS en de bevolking boven de miljoen mark te hebben. Het is omgeven door verschillende bergketens, zoals de McDowell Mountains en de Sierra Estrella, die toe te voegen aan de genade van het landschap van de stad. Phoenix ervaringen aride klimaat, waarbij de zomers warm zijn en de winters zijn gematigd. De stad telt ongeveer een uitstekende arbeidsparticipatie als gevolg van de bloeiende toerisme, technologie en onderwijs. Met al deze referenties, Phoenix is ​​succesvol in het maken van een plek voor zichzelf in de lijst van de beste Amerikaanse steden om te wonen
Met de recessie in 2009, hebben de economische factoren overschaduwd de geografische factoren die mensen rekening houden als het gaat om het kiezen van een plaats in te loggen Capaciteit live naar een stabiele baan bieden met een goed betaalde banen en een beveiligde levensstijl is wat deze steden de beste steden om te in de VS woont. Ze hebben een harde concurrentie van de vele kanshebbers die zich voor snelle ontwikkeling en het creëren van duizenden vacatures per jaar. Kunnen deze steden zullen worden vervangen door nieuwe in de tijd te komen, maar vanaf nu zijn zij degenen die functie in de lijst van de beste steden om te wonen in de VS.

No comments:

Post a Comment