Tuesday 21 February 2012

Repareren Stapelmuurtje na Wallpaper Verwijdering

Wallpapers geworden oude en vervaagde na een bepaalde periode. Vandaar de noodzaak om hen te vervangen ontstaat. Vóór het plakken van de nieuwe wallpaper, de oude moet worden verwijderd. Na het verwijderen het oude behang, gaten, scheuren, enz., neiging om ontwikkelen op de muur die een onaangename look geeft aan. Het kan ook schade veroorzaken aan de wanden en dus herstel van gipsplaten na het verwijderen van behang is een must. Lees verder om te weten hoe te verwijderen behang.
Als de procedure van verwijdering of gipsplaat reparatie tips niet correct gevolgd, dan kan krijgen nogal rommelig. Indien de schade grote mate, dan is beter om de Drywall volledig vervangen. Aanvankelijk lijkt misschien niet een zeer haalbare optie zijn. Maar, het is goedkoop en snel dan het proces van het herstellen gipsplaten na wallpaper verwijdering. Lees meer over verwijderen behang uit gipsplaat.
Wallpaper procedure voor het verwijderen en herstellen
Voordat u begint met de werkelijke procedure, zorg ervoor dat u de benodigde materialen voor de reparatie bij de hand hebben. Materialen zoals mes, joint compound, schuurpapier, olieverf, droge muur sealer, enz., zijn nodig voor het proces. Het mes moet een lengte van 6 inch of 12 inch en moet bestaan ​​uit een comfortabel handvat. Lees meer op behangpapier verwijderen producten.
Verwijderen van behang leidt tot het scheuren van het papier oppervlak van de gipsplaat. Dit geeft aanleiding tot ruw oppervlak die zal peel indien nat. Met behulp van gipsplaten messen, verwijdert u alle losse stukken. Maar zorg ervoor dat u alleen de losse stukken en niet de anderen anders zal aanleiding geven tot scheuren en repareren van gipsplaten barsten zullen weer consumeren meer tijd te verwijderen. Elke keer dat u schrapen, meer en meer behang zal de neiging om los die moeten worden vermeden. Kunt u ook gebruik schuurpapier voor hetzelfde doel. In feite is het een betere methode omdat het alleen verwijderen of draai de losse stukken en zal niet verwijder de andere. Lees over het verwijderen behang uit gipsen muren.
Nu kun je een jas van olie gebaseerde verf of speciale gipsplaten sealer toepassing op de opgeruwde papier. Dit zal helpen bij het opnieuw hechten van de stukjes papier aan de muur en ook in het repareren van gipsplaat gaten. De dampen van olie gebaseerde verf zijn gevaarlijk. Vandaar, verzorgen terwijl gebruik in plaatsen die slechte ventilatie hebben.
Na het verwijderen de losse behang en aanbrengen van een laag olie gebaseerde verf, jas het oppervlak van de muur met joint compound. Laat het goed drogen. Nadat deze is opgedroogd, controleer dan de oppervlakte op de aanwezigheid van luchtbellen. Zorg ervoor dat u de bellen anders te verwijderen, zullen ze worden zichtbaar door de verf. Ze kunnen worden uitgesneden met behulp van een mes. Nadat u hebt gesneden het, vergeet niet opnieuw-coat het oppervlak. Doe dit tot alle bubbels zijn verwijderd. Meer weten over wallpaper verwijdering huisremedie.
De laatste stap is om zand de muur oppervlak met sandpapers. Indien de oppervlak nog ontpit noch ruwe, toepassing andere vacht van joint compound. Blijf dit proces herhalen totdat de muur is glad geheel en is in een kant en klaar om te schilderen conditie. De bovengenoemde procedure kan ook worden gebruikt voor het repareren drywall plafond.
Lees meer op:; Wallpaper Verwijdering besloten met Wasverzachter; Wallpaper Removal: Azijn Methode; Repairing drywall na wallpaper verwijdering is zeer noodzakelijk. Indien verlaten onopgemerkt, kan het probleem weer de kop opsteken na het schilderen of plakken van de nieuwe wallpaper. Dus zorg ervoor dat u reparatie-en een schoon kijken naar de muren. Deze procedure zal zeker complete de vaststelling proces, inclusief repareren drywall hoeken. Repareer de drywall en plak nieuwe wallpapers om uw huis geven een compleet nieuwe look!

No comments:

Post a Comment