Monday 13 February 2012

Het verwijderen van behang van Stapelmuurtje

Verwijderen behang van gipsplaat is niet zo gemakkelijk, omdat we ervan uitgegaan dat het is. Je zou ook denken, wat is er zo moeilijk in gewoon natmaken van de muren en het strippen van behang uit een gipsplaat? Inderdaad, het klinkt heel eenvoudig om de lijm eerste geweekt en de muur papier te verwijderen in grote patches. Maar het is niet altijd het geval wanneer we daadwerkelijk gaan met het proces van behang verwijderen uit een gipsplaat. In plaats daarvan zal ik zeggen het is een lastige taak en vergt veel geduld om met succes strippen oude wandbekleding.
Hoe wallpaper Verwijderen uit Stapelmuurtje
Het is altijd beter om te strippen van oud papier, in plaats van die nieuwe wallpapers over hen. Dus, heb je uiteindelijk besloten om te strippen van het oude behang en het inrichten met een stijlvolle wanddecoratie. Gebaseerd op de kwaliteit van het papier en de conditie van de muur het is, kunt u gebruik maken van verschillende methoden voor het verwijderen van behang van gipsplaat. U kunt verwijzen naar de volgende eenvoudige instructies voor behang verwijdering uit gipsplaten:
Vereiste leveringen; Voorafgaand aan het starten van het project van het verwijderen van behang uit gipsplaten, het verzamelen van de noodzakelijke benodigdheden. U heeft een scoring tool (om het behang merk), behang verwijderen product, spons, spray fles en een mes. Zodra je klaar bent met deze materialen, kunt u doorgaan met de stappen voor het verwijderen van behang.
Kamer Voorbereiding; Behang verwijderen uit een gipsplaat kan een puinhoop, dus de voorbereiding van de kamer, waarvoor u gaat het behang te verwijderen. You kan leggen lappen de buurt van de muur en verwijder de meubels uit de kamer of verschuiving naar het midden. Indien nodig, nagel de stukken van drop doek om de wanden met behulp van een kleine nagels. Ook, vergeet niet om het uitschakelen van de automaten voor aanvang van de procedure.
Procedure; Met behulp van een Scoring Tool of schraper, scoort het behang in een cirkelvormige beweging. Dit zal helpen de verhuizer oplossing dringen door voor verwijdering te vergemakkelijken. U kunt een stevige trap naar de bovenste delen van de muur te bereiken. Terwijl ze dit doen, ervoor zorgen dat je niet graaft het gereedschap dieper in de muur.
Toepassing van het behang verwijderen oplossing volgens de aanwijzingen in de kit. Voor een vloeibaar product, giet het in een spray fles en spuit de oplossing over het behang. In het geval u een gel, kunt u gelijkmatig met de hulp van een verfroller. Laat het product in de achtergrond voor de vastgestelde periode (10-30 minuten).
Probeer het strippen van de behandelde behang uit een hoek. Als alleen de bovenste laag komt, wacht een paar minuten en laat het mengsel om dieper door te dringen. Starten vanuit een hoek, strip dan voorzichtig het behang in een richting. Zorg ervoor dat je alleen het behang (niet de gipsplaat lagen) te verwijderen.
Beslaan een klein gebied op een tijd en doorgaan totdat de hele behang is verwijderd. Reinig de muur met water met behulp van een spons. Dit helpt bij het verwijderen van papier vast aan de gipsplaat. Ook kunt u gebruik maken van een mes om zich te ontdoen van Tough-papier bits. Laat de muur helemaal droog is en gebruik een vulmiddel aan de muur barsten en scheuren te vullen (indien aanwezig). Meer op:; Wallpaper Verwijdering Tips, zoals: Hoe te verwijderen behang; De laatste stap in het strippen van behang uit gipsplaten is aan de wand glad door schuren. U kunt gebruik maken middellange fijn schuurpapier om de resterende stukken van papier te verwijderen. Dus, dit zijn enkele van de eenvoudige tips voor het verwijderen van behang van gipsplaat. Voorafgaand aan de re-behang de muur, controleer dan of alle papieren bits en glad zijn. Zodra u zeker weet dat het oppervlak glad genoeg is, kunt u de muur met de nieuwste design behang repaper.

No comments:

Post a Comment