Saturday 11 February 2012

Black and White Party Decoration

Partijen moeten thema zodat ze kan worden genoten de maximale hebben. Thema's laten mensen zich te uiten in een manier die ze nooit doen. Hier is uw kans om een ​​feestje met zwarte en witte partij decoratie en onnodig te zeggen dat de centrale thema van uw feest is zwart en wit. This is één very interesting theme, as it will give you één huge scope to your creativity express and get your guests in high spirits (intended pun). Met een aantal verbazingwekkende zwarte en witte party ideeën uw feest is zeker zal worden herinnerd voor heel ergens! Maak je klaar en maak je klaar om je locatie met zwart en wit partij decoratie sieren om een ​​tijd van je leven hebben!
Black and White Party Thema's; U wilt een feestje, maar je weet niet hoe te doen om het. Om het duidelijk beeld van wat je wilt doen op het feest, op een feestje thema kiezen. Enkele interessante zwarte en witte party thema's zijn 'Angels and Demons', 'Women in Black' en mannen in witte ',' Black and White Era ',' Color Blind ',' Film Rolls van 60's 'en' Gothic '. De thema's zijn zelfverklarend dus werken met en rond hen gemakkelijk zou zijn. Smalle neer op een thema en u zult uw weg te vinden voor het opzetten van de zwarte en witte partij decor.
Black and White Party Ideeën; Als je eenmaal weet wat er precies het thema is dat je weet waar je hoofd. Uiteraard, kunt u niet draaien uw huis in zwart en wit. Terrasplanken je huis in zwart-wit decor, zal het gemakkelijk als u een bezoek aan een tweedehands winkel voor een aantal zwarte en witte party benodigdheden. Afhankelijk van het thema, bedek uw meubels op een combinatie van zwart en wit partij decoratie. Meestal de andere kant van gordijnen is wit, dus ze gewoon omdraaien. Indien uw feest thema is zoiets als 'filmspoelen en rollen uit de jaren '60', dan maak mooie centerpieces van oude foto's rollen die rondslingeren. Klik voor meer informatie over party ideeën.
Black and White Party Uitnodigingen; Uitnodigingen zijn een geweldige manier van de vaststelling van de stemming en het creëren van een curiositeit onder uw gasten. Ontwerp uw zwart-wit partij uitnodiging die gel met het thema, zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten en wat vooruit te kijken naar. Bijvoorbeeld, als je thema 'Angels and Demons', stuur Halos met de Engel uitnodiging kaart en Devil's Horns met de Demon's kaarten. Breng een kleine draai aan, door het plukken van de Angels and Demons op uw feest voor ze zetten en stuur het dienovereenkomstig uit te nodigen.
Breek de Code, zwart en wit feest thema geeft je een dikke kans om de reguliere normen van een partij te breken. Stel een dresscode in de zogenaamde ook uitnodigen dat uw gasten niet zullen lijken op zijn plaats. Dat lijkt me leuk om te zien de aanwezigen zetten in BE nooit gedragen eerder kostuums! En als uw partij formeel is dan is het tijd om eruit te komen dat mooie zwarte en witte feestjurk.
Een zwart-wit thema van de verjaardagspartij is ook een geweldig idee dat zelden wordt gebruikt. Hebben een unieke en uit deze wereld verjaardag voor uzelf of voor uw geliefden met een krankzinnig zwart en wit feestje! Vraag me af wat het menu zal zijn?! Leer meer over verjaardagsfeest ideeen.
Zwart en wit partij decoratie is gemakkelijk verkrijgbaar in elke decoratie winkel in de buurt. Als je niet wilt uitgeven dat veel, dan kunt u ook het zelf maken. Kom met interessante centerpieces met zwarte rozen en witte lelies. U kunt zwarte rozen door dompelen ze in een pot van zwarte kleur 's nachts. En aan het eind van de partij vergeet niet om uw gasten, die maakte de partij gedenkwaardige, met zwarte en witte partij gunsten bedanken. Hopelijk na lezing van artikel, bent u op zoek naar een zwart-witte decoratie voor uw zwart-wit party. Plezier hebben en veilig zijn!

No comments:

Post a Comment