Thursday 9 February 2012

Hoe maak je haren sneller groeien

Vrouwen houden hun haar. Ze behandelen als iemand zou behandelen kostbare ornamenten. Lang haar is een stand-out factor die nooit onopgemerkt of niet gewaardeerd door de bewonderaar. Tegenwoordig, met de toename van de verontreiniging en voortdurend veranderende levensstijl, is het uiterst moeilijk om lang haar te behouden. De lengte om het volume factor is altijd omgekeerd evenredig het geval van haar, dwz als het haar groeit langer, het volume gaat over de vermindering van. Haar is dik als ze kort zijn, maar geleidelijk aan beginnen met afslanken tijdens de groei. Leer hoe u uw haar sneller te groeien in binnen-en het voorkomen van haaruitval in lang haar.
Haargroei hangt voornamelijk af van de genetica zijn er echter een aantal externe manieren waarop haargroei gestimuleerd kan worden. De volgende stappen geven u tips en richtlijnen over hoe u uw haar sneller groeien.
Shampoo en Conditioner: Om de haarverzorgingsproducten die past bij uw haartype is een essentiële stap te kiezen. Voor dat doel, moet u eerst uw haartype weten. Hier krijg je een haaranalyse gedaan op een haar zorg kliniek. Met een mild en kruiden shampoos en conditioners gunstiger is dan het gebruik van de chemische basis Ones. Was de hoofdhuid schoon en masseer de haarwortels voor een tijdje. This helpt om de wortels van het haar healthy which snellere groei van de haren zullen bevorderen. Gebruik lauw water om haar te wassen en houdt het gebruik van föhn op het minimum. Kam nat en krullend haar met grove kam.
Olie massage: masseren de hoofdhuid met olie regelmatig verbetert de bloedcirculatie waardoor, het stimuleren van de snelheid van de haargroei. Herbal oliën zoals kokosolie, olijfolie, jasmijn olie en amandelolie gunstig zijn voor massage doel. Het masseren van de hoofdhuid met de vingertoppen daadwerkelijk helpt de olie bij de wortel van het haar.
Dieet: Een gezonde voeding is in wezen verplicht om de andere methoden die worden toegepast voor het verbouwen van haar sneller te vullen. Haar is vooral opgebouwd uit eiwitten, dus een regelmatige en evenwichtige aanvoer van eiwitten houdt haar gezond en helpt haar om sneller te groeien. Zuivel-en pluimvee-producten zijn een rijke bron van eiwitten. Aminozuren zijn nodig voor de eiwitsynthese en wat denk je? Uw favoriete pindakaas is een rijke bron van aminozuren. Een voorgeschreven dosering van vitamine supplementen kunnen worden gebruikt als u wilt dat een hogere groei voor je haar.
Oefeningen: Oefening verbetert de doorbloeding van het lichaam die verder van het lichaam het metabolisme sets in bestelling. Permanent op je hoofd voor een paar minuten (alleen als je in staat bent om het te doen) bewijst efficiënt, omdat het bloed stroomt naar het hoofd die op zijn beurt stimuleert de haargroei. Spanningen en stress kunnen een negatief effect hebben op het haar groei. Meditatie en yoga zijn effectieve manieren om stress te minimaliseren.
Samen met de hierboven genoemde factoren, zijn er weinig andere haarverzorging tips die kunnen worden gevolgd voor het versnellen van een gezonde haargroei in een sneller tempo. Gespleten haarpunten die groeien op haar kan de essentiële voedingsstoffen uit haar veroorzakend wat ernstige schade dan ook, is het raadzaam dat u uw haar regelmatig trim aan om gespleten uiteinden te voorkomen. Gespleten punten niet stoppen met groeien hair, maar het maakt haar zwakke waardoor ze kunnen barsten en dun geworden. Terwijl we uit, wikkel een sjaal om het hoofd en bedek het haar om haar te voorkomen beschadigd raakt door giftige gassen en zonlicht. Voorkomen dat het wassen haar dagelijks, als te veel chemische stoffen kan leiden tot teveel schade. Indien u wenst te wassen daily kies dan een milde shampoo. Vermijd ook het gebruik verwarming apparaten zoals strijkijzers en krulspelden op het haar als u wilt dat ze sneller groeien. Als u wilt kleur haar, te gebruiken moisturizers en conditioners te vermijden schadelijke na-effecten. Nog niet vast uw haar te strak als het legt een druk op de wortels en ook zacht te poetsen haar. Any harde optreden van uw kant kan veroorzaken haar in te breken in het midden wat kan resulteren in kroeshaar.
Heb je al een zeer kort kapsel en zijn nu spijt? Nou, dan weet je hoe je je haar terug groeien sneller als je hebt gelezen de bovenstaande tips aandachtig door. Immers, wie niet wil lang, sterk en gezond haar? De procedure van hoe haargroei sneller te maken voor mannen is niet veel anders dan bij vrouwen. U moet de belangrijkste feiten en verschillen tussen haartypes van beide geslachten kennen en dienovereenkomstig te behandelen het haar. Hoop dat dit artikel heeft enig licht geworpen op de belangrijke factoren voor het maken van je haar sneller groeien.

No comments:

Post a Comment