Thursday 16 February 2012

Hoe maak je een lampekap

Er zijn verschillende soorten lampenkappen beschikbaar, allemaal Ze komen in verschillende vormen zoals conische, ronde, cilindrische die kunnen worden geplaatst op de vloer, tafelbladen evenals de muren. Lampenkappen zijn leverbaar in diverse stoffen en materialen. Glazen lampenkappen een extra charme aan het interieur. De vele aantrekkelijke uitvoeringen van lampenkappen kunnen verwarren de klanten over welke lampenkap ze moeten gaan voor. Home decor met lampenkappen is een trendy manier om een ​​nieuwe look creëren. De andere belangrijke overweging ten aanzien van de kant en klare lampenkappen, is hun kostprijs. De readymade lampenkappen kan look mooi, maar je moet een zeer hoge prijs betalen voor hen. Er is een eenvoudige oplossing voor dit alles en dat is om een ​​lampenkap! Ja, kunt u een op maat gemaakte lampenkap, een lampenkap met uw persoonlijke touch van stijl en decoratie. Weet jij hoe je een lampenkap maken? Laat me je helpen met een aantal eenvoudige instructies.
Ideeën aan een lampekap; U kunt aangepaste lampenkappen met behulp van innovatieve materialen. Probeer het maken van lampenkappen met materialen zoals magazinepapier lakens, plastic deksels, en garens strings, dress materialen, enz.; Alles wat u hoeft te doen is om ervoor te zorgen dat het materiaal dat u gebruikt om een ​​lampekap volledig is vriendelijk warmte. , Als je een lampenkap op uw eigen, ook voor zorgen dat je geen hoge spanning lamp in te doen maken. Constante uitstoot van hoogspanning lampen schadelijk kan zijn voor de duurzaamheid en de veiligheid van de lampenkap. ; Hoe een lampenkap maken?Materiaal
Raffia vezels; Perkament, lichtgewicht papier (wit); Lijm tape (dubbelzijdig); Lijm; Coolie lampenkap, Mes en snijmat, en maasnaald; richtingen; Open een oude lampenkap om zijn sporen te krijgen op de blanco papier. Knip de sporen en maken acht gelijke grootte delen daarvan. Nu open op de laatste (8e) gedeelte in de helft, zodat je het kunt verdelen in nog eens acht secties. Markeer elk van de vouw lijn met een pen / potlood op elke halve centimeter en sluit uw markeringen op een gebogen lijn te krijgen. Maak een V-vorm op de 3e, 5e en de 7e vouwlijnen. Gebruik deze getraceerd sjabloon om het perkament gesneden door het op de snijmat. Houd het perkament op de top van het. Uitgesneden V shape fijn en open up van alle de V shapes met de hulp van de uiteinden van de mes. Verplaats u in het perkament en maken vergelijkbare reeks V-vormige secties. Herhaal de procedure totdat u markeren elk van het pasgemaaide secties, met de V vormige merken.
Overlap de achterkant randen van de perkament en stick hen omhoog met de dubbelzijdige tape. Spread de randen van de lampenkap ringen met de reguliere lijm en stick het perkament de ringen. Zorg ervoor dat je je houdt de bovenste ring eerst. Laat het volledig drogen, voordat u gaat naaien de bovenkant en de onderranden van het perkament behulp het wandtapijt naald en de raffia. Maak strakke knopen om de losse uiteinden van de raffia om te zorgen dat niet uit elkaar vallen. Uw zelfgemaakte perkament lampenkap is klaar. Was niet gemakkelijk!
U kunt proberen de bovenstaande lampenkap maken proces voor andere zelfgemaakte lampenkappen die je kunt maken gebruik van papier en stoffen. Ik hoop dat je genoten hebt van de tips en geleerd hoe je een lampenkap te maken!

No comments:

Post a Comment