Saturday, 25 February 2012

Sandelhout Poeder voor Face

Sandelhout is een Indiase boom, het hout waarvan gebruikt om vele cosmetische en aromatische producten maken. Het wordt gebruikt in religieuze ceremonies en fijne houtbewerking ook. Sandelhout is een oude Indiase Ayurvedische remedie voor verschillende huidaandoeningen. Sandelhout heeft antibacteriële eigenschappen waardoor het een effectieve kruid voor de behandeling van diverse huidproblemen. Sandelhout poeder voor huidverzorging is gebruikt in de vorm van olie, pasta en poeder. Een vraag als, is sandelhout poeder goede voor de huid, nooit zou komen om je geest als je eenmaal gebruiken. Sandelhout poeder voor het gezicht wordt regelmatig gebruikt door veel mensen voor een perfecte gezichtsverzorging. Als u nog nooit gebruikt, laat het ons weten een paar sandelhout poeder gebruikt en hoe sandelhout gezicht packs te maken voor verschillende huidproblemen.
Gebruik van sandelhout poeder voor Face
Acne; Sandelhout macht heeft antibacteriële eigenschappen en dus ook, het is de beste remedie voor acne en vlekken. Sandelhout poeder voor acne is zeer de volksmond gebruikt. A sandelhoutpoeder gezicht pack, regelmatig gebruikt zal u helpen te ontdoen van acne. Laat ons weten hoe je een sandelhout poeder te maken en rozenwater gezicht pack. U moet 2 el van sandelhout poeder. Voeg steeg water om het tot een pasta. Schoon je gezicht en breng een dikke laag van dit pakket over je gezicht en laat het gedurende 15 minuten. Nu, afspoelen met koud water en breng een toner. Deze pasta regelmatig gebruik zal de acne verminderen. Dit masker is het beste voor gecombineerde huid.
Puistjes, het gebruik van sandelhoutpoeder voor het gezicht bevat genezen regelmatig voorkomende kleine puistjes. U kunt een pasta van gelijke delen van sandelhout poeder en kurkuma poeder in water over de puistjes en afwassen na 30 minuten. Meer over kruiden huidverzorging.
Vette huid, sandelhout poeder voor gezicht is zeer vaak vooral gebruikt in het geval van een vette huid. Het aanbrengen van een pasta van sandelhout poeder op het gezicht zal helpen je te ontdoen van de vette huid. U kunt ook gebruik maken van een gezichtsmasker van sandelhout poeder en tomatensap, laat het op 15 minuten en afwassen aan een schoon en helder huid. Bij regelmatig gebruik, zal dit helpen de controle vettigheid en draai de huidporiën ook. Vandaag zijn er veel talk poeders op de markt beschikbaar dat poeder bevatten sandelhout als het belangrijkste ingrediënt.
Suntan; sandelhout poeder is zeer effectief in het verwijderen van zonneproducten over uw huid. U kunt mixen half komkommer, rozenwater, kwark en sandelhout poeder voor gezicht pack recept en gebruik deze om te zonnen te verwijderen. Meng de ingrediënten goed en breng deze over je gezicht. Was na 20 minuten met koud water. Dit zal je huid te kalmeren en te verminderen zonneproducten.
Rimpels; Rimpels zijn de eerste tekenen van veroudering. Rimpels op je gezicht kan je kijken zeer onaantrekkelijk. Met behulp van sandelhout poeder voor gezicht rimpels is een goed idee om uw huid schoonheid te behouden voor jaren. Toepassing regelmatig een pasta van sandelhoutpoeder, rozenwater en glycerine en afwassen na 20 minuten. Dit is een van de beste gebruik van sandelhout poeder duidelijke huid te krijgen die er jonger uitzien.
Rode sandelhout poeder
Rode sandelhout poeder is niet veel populair als gemeenschappelijke sandelhout poeder. Rode sandelhout, ook wel bekend als raktha Chandan is een van de verschillende soorten van sandelhout. Rode sandelhout dankt zijn naam aan vorm, van de kleur mist de geur, die de meest elementaire kenmerk van veelgebruikte sandelhout. Maar, het heeft vele cosmetische en medicinale toepassingen, net zoals die regelmatig van de gebruikte sandelhout. Het gebruik van rood sandelhout poeder voor het gezicht is een goede optie voor degenen die allergisch zijn voor de geur van de reguliere sandelhout. Met behulp van deze rode sandelhout poeder plakken als een gezicht pack zal u helpen om een ​​stijlvolle en stralende look. Het helpt ook het verbeteren van de huid en helpt bij acne litteken verwijdering.
Meer weten over:; sandelhoutpasta voor Acne littekens; sandelhout olie voor Face acne; Proberen de genoemde recepten van sandelhout poeder voor problemen geconfronteerd zal u helpen om een ​​prachtig uitziende huid. Bovendien is sandelhout poeder ook bekend om jeuk, brandwonden, littekens en zweten problemen te genezen zeer effectief. Dus, gebruik gewoon dit fantastische sandelhout macht om de maximale voordelen krijgen en een mooi en vlekkeloze huid hebben.

No comments:

Post a Comment