Saturday 18 February 2012

Broze nagels Remedy

Broze nagels is een teken van een voedings deficiëntie en zwakke vingernagels en teennagels dat kan behoorlijk een probleem voor sommige. Gelet broze nagels zorgt ervoor dat de nagel naar chip, crack, split en gemakkelijk afbreken, die, soms tot schade voor het nagelbed. Dit kan ook leiden tot blijvende schade aan de nagels of onvolgroeide nagelgroei. Mensen van alle leeftijden kunnen hebben broze nagels, maar mensen boven een bepaalde leeftijd zijn gevoelig voor die broze nagels zo broos nagel ontwikkeling is een aspect van het verouderingsproces. Broze nagels te verhelpen kunt u permanent te ontdoen van dit fingernail probleem. Lees meer over nagel aandoeningen.
Oorzaken van broze nagels
De oorzaken van bros nagels omvatten gebrek aan vocht en overbelichting te drogen en hete voorwaarden, blootstelling van de nagels aan chemicaliën en oplosmiddelen, overmatig gebruik van nagellak of handverzorgingstoebehoren de nagels frequent, en trauma of letsel aan de nagels. Broze nagels konden ook een symptoom van nagel schimmelinfecties, eczeem, vitamine, calcium en zink deficiëntie. Preventie en behandeling van broze nagels met Home remedies en andere methoden is de enige effectieve broze nagels te verhelpen en de uitweg uit deze nagel probleem. Meer lezen over de oorzaken van de zwakke nagels.
Broze nagels Behandeling
Behandeling van broze nagels dient te worden toegediend in de vorm van consumptie van voedings-dieet supplementen zoals biotine, calcium, zink, niacine en ijzersupplementen. Deze kunnen ook worden verkregen uit voedsel bronnen door ze in je dagelijkse voeding. Biotine speelt een belangrijke rol in het genezen van broze nagels en versterking van de nagels, dus zorg ervoor dat je een glas sojamelk dagelijks om de benodigde hoeveelheid van biotine te verkrijgen. Ook voedingsmiddelen zoals pinda's, bloemkool, linzen en walnoten om je nagels te versterken van binnenuit. Lees meer over broze nagels behandeling.
Brittle Nails Home Remedies
Het beoefenen van sommige home remedies regelmatig kan u helpen zich te ontdoen van broze nagels en hebben een sterke, gezonde en snel groeiende nagels. Probeer de volgende home remedies voor broze nagels Als u zich afvraagt ​​hoe broze nagels te genezen.
Grooming; Grooming uw nagels regelmatig en op de juiste wijze zal u helpen verkrijgen sterk en gezond vingernagels. Groeien nooit uw nagels te lang zijn, houden ze middelgrote en trim en regelmatig file hen. Gebruik een nagelvijl om de nagels bestand en knip ze in een vierkant of ronde vorm.
Geniet van olie; Behandel je nagels om een ​​olie twee keer genieten van een week als ze zijn zeer broos. Verhit wat plantaardige olie, giet het in een glazen kom en geniet je vinger er in voor ongeveer een half uur. Haal je vingers uit de olie inwerken en masseer de olie nog op je hand in de nagels en vingers. Niet afwassen. Dit is een van de bekendste remedie voor broze nagels.
Hydrateren, om u op de handen en nagels gehydrateerd is van het allergrootste belang, vooral als je nagels droog zijn, breekbaar en broos. Gebruik een goede vochtinbrengende crème de hand, bij voorkeur een die vitamine E bevat, om je nagels hydrateren. U kunt ook rechtstreeks van toepassing vitamine E olie op je nagels hydrateren.
Andere geneesmiddelen; Maak een mengsel om de nagels te behandelen door menging van een snufje zout, een paar druppels van tarwe olie en 2 theelepels zwarte thee. Dit toepassen op uw nagels en laten het op totdat het goed heeft geweekt in uw nagels. Verwijder eventuele overtollige mengsel met een wattenschijfje. Meng een theelepel honing, een paar druppels citroen en olijfolie. Dit toepassen op uw nagels voordat u naar bed om broze nagels te genezen. Draag beschermende handschoenen tijdens het werken met water, chemicaliën of gereedschap. Beperk het gebruik van oplosmiddelen als een nagellak remover en nagellakken. Laat uw nagels blijven Poolse vrije indien mogelijk hen in staat stellen om te ademen.
Lees meer over peeling fingernail oorzaken.
Broze nagels rechtsmiddel moet worden gebruikt om verdere schade en letsel te voorkomen aan de nagels. Zorg ervoor dat je goed eten en volg een goede nagelverzorging regime om uw nagels sterk en mooi.

No comments:

Post a Comment