Friday 3 February 2012

Rechttrekken Golvend Hair

Ik kan heel goed betreffen de narigheden van degenen die hebben natuurlijk golvend haren en wilt ontdoen van de saaie, onhandelbaar golven. Rechte, frizz vrije haar is iets dat we hunkeren naar bijna dagelijks, vooral op de slechte haardagen. Als u een droge golvend haar, zijn je problemen net aan, als het haar wordt nog onbeheersbaar. Dan zijn ook de gebruikelijke 'het gras is groener aan de andere kant' en 'ik wil wat ik niet hebben' situatie. Degenen geboren met steil haar wilt krullend of golvend haar, en mensen zoals ons, die geboren met golvend haar, wilt steil haar. So, onderstaande zijn een paar tips over hoe golvend haar rechtzetten, maar laat me u waarschuwen, deze vereisen veel tijd en geduld, dus verwacht geen instant en magische resultaten in de allereerste keer.
Manieren om Golvend Hair Rechttrekken
Met behulp van Hair Straighteners of Flat Irons, het gebruik van stijltangen of platte ijzers, kan golvend haar gemakkelijk worden rechtgetrokken, maar dit zal slechts voor een paar uur, of maximaal voor een hele dag. Een procedure behoeften moet worden gevolgd om golvend haar straightenen met een stijltang of haren ijzer. Ten eerste moet je te wassen uw haar schoon met een shampoo en conditioner voorkeur, een voor golvend en kroeshaar. Dan, droog uw haar, gebruik dan een föhn als je in een haast. Zodra je haar heeft goed gedroogd, gebruik een wijdmonds kam om uw haar kam recht naar beneden. Sluit uw stijltang en wacht tot het op te warmen, een middelhoog vuur voldoende zal zijn. In de tussentijd, toepassen van een warmte-isolatie lotion om de gehele lengte van het haar en laat het verblijf voor ongeveer een minuut. Door nu, zou de straightener geworden warm genoeg. Maak kleine, dunne delen van je haar en clip de stijltang bij de afdeling dicht bij de hoofdhuid. Lopen de straightener vanaf dat punt aan het uiteinde van het haar. Herhaal dit tot al uw haar is steil en valt plat.
Gebruikmakend van een blaasmagneet Drogers; gebruikmakend van een blaasmagneet drogers rechtzetten golvend haar zal veel meer tijd nemen als ten opzichte van stijltangen. Deze procedure ook moet een beetje ervaring als föhnen je haren recht, jezelf, zal een beetje moeilijk in eerste instantie. Zodra je de techniek leren, moet het relatief eenvoudiger en sneller. Ten eerste, was je haar en een handdoek goed droog. Breng een bescherming tegen de hitte lotion om het haar en laat het verblijf. Verdeel je haar in secties, neem dan een sectie en clip de rest. Met behulp van een ronde of platte borstel, voert u de föhn op de lengte van je haar gelijktijdig met de borstel. Mogelijk moet u dit twee keer te herhalen of voor dezelfde afdeling driemaal tot het haar wordt recht. Dit type haar ontkrullen zal slechts voor een paar uur.
Ontkrullen van shampoos, conditioners en serums; Dit zijn ontkrullen producten die steil haar vordering, indien gebruikt. Maar het feit blijft dat ze zelden werken. Wanneer alle drie worden gebruikt in combinatie, kunnen ze een weinig effectief, maar geef niet de optimale of gewenste resultaten. U kunt echter gebruik maken van deze voor het gebruik van stijltangen of föhnen haar, als een steun voor golvend haar steil te maken.
Permanente ontkrullen, ook bekend als thermische reconditionering, is dit de meest effectieve manier om golvend haar en de resultaten ervan duren dan zes maanden recht te zetten. Echter, deze techniek vergt veel onderhoud en ook veel schade kan worden toegebracht aan de haren tijdens het proces van permanente rechttrekken, dus kiezen voor het alleen als je echt wanhopig om steil haar hebben.
U kunt proberen een van de hierboven genoemde technieken om golvend haar steil te maken. Maar zorg bij een van deze, zeker dat je verwennen in goede haarverzorging en behoud van de gezondheid van uw haar.

No comments:

Post a Comment