Thursday 23 February 2012

Hoe om krassen te verwijderen uit glas

Brillen zijn gevoelig voor krassen en lijnen die verschijnen tijdens het schoonmaken of wrijven het glas met een ruw oppervlak. Wat ook de oorzaak, de belangrijkste zorg is de duidelijkheid en het uiterlijk van de krassen op het glas. Het is heel teleurstellend, met name wanneer krassen te ontwikkelen voor de hand liggende fixaties als een toegangsdeur, voertuig voorruit, glas apparaat of deur aquarium kanten. Krassen in de auto-venster licht reflecteren en belemmeren de zichtbaarheid, die niet veilig zijn. Niettemin, de vervanging van het glas-eenheden is ook een duur alternatief. Nou! U kunt gefascineerd zijn om te weten dat er bepaalde tips voor het verwijderen van krassen uit glas. Laten we een kijkje nemen over hoe om krassen te verwijderen uit glas.
Hoe om krassen te verwijderen uit glas
Afgezien van de lelijke uitstraling, krassen op glas het glas op een bepaalde plek te verzwakken. U kunt het minimaliseren van de kans op breuk door het verwijderen van krassen uit glas. De effectieve stappen om krassen uit glas variëren, afhankelijk van de omvang van de krassen en de kwaliteit van het glas te verwijderen. U kunt de aankoop krasverwijderaar producten of polijstmiddelen van de markt voor het omgaan met glas krassen. Zorg ervoor dat u volgt de fabrikant de veiligheid van tips bij het toepassen van de schoonmaak-producten.
Een ander betaalbaar alternatief voor krassen te verwijderen van glas wordt met behulp van een juwelier schurkenstaten, die wordt bereid door het combineren van specifieke bedragen van aluminiumoxide en wax. Zoals de naam al doet vermoeden, is juwelier rouge vaak gebruikt voor het reinigen jeweleries en andere metalen oppervlakken. Hieronder staan ​​de basistips die moet worden gevolgd voor het verwijderen van glas krassen met rouge juwelier:
Eisen; Om krassen te verwijderen van glas met behulp van een juwelier rogue, die u nodig heeft juwelier schurkenstaten, elektrische buffer (indien beschikbaar), ammoniak oplossing, Schapenwol opwrijfpad, water en papieren handdoekjes. Tijdens het proces van het verwijderen van krassen uit glas, zorg ervoor dat je Draag versnellingen zoals rubber handschoenen en een veiligheidsbril. Zodra je klaar bent met de benodigde materialen en de veiligheid versnellingen, kunt u beginnen met de stappen voor het verwijderen van krassen uit glas.
Verwijderen van krassen uit glas; Allereerst, zet een juwelier rouge van wol van het lam opwrijfpad. Als u gebruik maakt van een elektrische buffer, buff het glas krassen door het bedienen van een matige snelheid. Anders kunt u buff met de hand door het bewegen in een cirkelvormige beweging. In het geval dat de krassen zijn licht, dan kunnen ze gemakkelijk verwijderd worden met minder inspanning. Echter, als krassen zijn erg diep, overweeg dan polijsten voor een langere duur. Zorg ervoor dat je afwassen van de juwelier rouge tussen de status van de krasjes te controleren. Stop om de krassen buff, als ze blijven zelfs na afslijping voor langere duur.
Reinigen van glas; De volgende stap na het verwijderen van krassen uit glas goede is schoonmaken en vegen. Voor het wassen van de glazen, meng ammoniak (ongeveer twee onces) en water (ongeveer twee kwarten). Ammoniak is een gevaarlijke stof en mag niet in contact komen met de ogen en de huid. Vandaar Zorg ervoor dat u extra voorzichtig bij het behandelen van ammoniak in om morsen te voorkomen. Met deze veiligheidstips, was de glazen oppervlakken met ammoniak mengsel met behulp van een zachte spons. Ten slotte kunt u veegt het glas met tissuepapier volledig droog is.
Dit was een overzicht van hoe om krassen te verwijderen uit glas. In aanvulling op de bovenstaande methode, het bleken van tanden tandpasta werkt ook voor het verwijderen van lichte krassen uit glas. U kunt volgen dezelfde krasjes tips, zoals uitgevoerd met behulp van een juwelier rouge. In het geval dat, is er geen significant verschil in de krassen vóór en na de ingreep, kunt u overwegen rebuffing de krassen en / of re-vervanging van de glas-eenheden.

No comments:

Post a Comment