Tuesday, 1 May 2012

Purple Hair Color Ideeën

Natuurlijk gezond haar is een zegen moet men echt trots op. Accessorizing draagt ​​bij aan de schoonheid en grandeur. De beste en de makkelijkste manier om je haar te laten lijken uniek is anders door te kleuren. Wat is er beter dan een mooie, stralende paars haar kleur? Het zou interessant zijn om te weten dat de vereniging van de rode en blauwe sterke kwaliteiten als geloof, deugd, rijkdom en positie vertegenwoordigt. Wij over het algemeen associëren met rust, spiritualiteit en royalty's. Een paarse haarkleur kunt wonderen in je manier van leven door het toevoegen van een vleugje individualiteit. Dus, bent u klaar voor de inzet?
Purple Hair Color Ideeën
Terwijl de beslissing over haarkleuring ideeën, je moet een serieuze gedachte te geven aan het gevolg. Een raar haarkleur kan maken of breken een trend kan ruïneren uw identificatie als goed. De keuze van de kleur moet meegaan met je persoonlijkheid, slim de vaststelling van de trendy persoon die je bent. Als u donkerbruin of chocolade haar, zou donker paars past bij uw doel. Echter, mensen met blond of lichtbruin haar ideale gaan voor lichtere tinten van paars. Mensen met rood haar moet voorkomen dat de wijn kleur geheel als het eruit zou zien schandalig anders. Rekening te houden met je huidskleur terwijl de beslissing over een kleur, als je mag uiteindelijk niet zo uitzien als een weirdo. Er zijn verschillende manieren om de kleur van uw zijdeachtige manen. ; Bright paarse hoogtepunten; Kleurplaat het gehele haar lavendel; Permanente kleurstof; Purple hair extensions; gemeenschappelijke procedure voor Kleurplaat
Als je lang, steil haar, kunt u gemakkelijk geven het een goede definitie door toevoeging van heldere, purperen highlights. You kan haar kleurstof ook gebruiken op de hele haar, hoewel het misschien een beetje absurd. Als je kunt dragen goed af, zal het zeker toevoegen aan uw glamour. Hair extensions ook een geweldige manier optuigen van je haar tijdelijk en geloof me, als je loopt bij een feest in die extra-gewone extensies, jij bent de man (Oops! Vrouw). Laten we het thuis proberen, zo niet voor ernstige kleuren, minstens even voor de lol.
Haar moet schoon, droog en vuil-vrij. Vermijd het gebruik van kleur op pasgewassen haar als de natuurlijke oliën in je haar beschermt tegen sterke chemicaliën. Kam je haren, staan ​​in voor de spiegel en stel jezelf met de gekleurde lokken. Dat zou je een idee geven van hoe om te gaan over de gehele procedure. Verdeel je haar in verschillende secties, elk met acht à tien haarstrengen. U kunt alternatieve secties en verf ze tot de top, in het geval u ze te markeren. Als u uw hele kleuren haar, zou vereisen dat u geduldig jas elke streng met de kleur mengsel. Zorg ervoor dat de vacht van de haarlokken naar behoren, zodat zij niet kijken onhandig gedaan. Laat de kleur een beetje zitten. Iets afwrijven de kleur coating van een deel van het haar en te analyseren. Als het lichter voldoende, af te spoelen in de rest van het haar. Daar ga je, een trendsetter in de maak! Lees meer over haarkleuring tips en technieken.
Punten na te denken; Analyseer Als u vertrouwd bent om 'staarde'. De kleur is niet precies heerlijke en je misschien niet veel lijkt te waarderen. Denk na voordat je kiest! ; Als je van plan bent om de bom op sommige huwelijk of een andere familiebijeenkomst vallen, zeker van zijn dat de bom niet vallen op u als het zou zeer onaanvaardbaar zijn in een conventionele partij of een interview. (God verhoede het, als men plotseling veren uit het niets!) ; Wees gereed voor rigoureuze wassen. Zulke sterke kleuren laten een vlek op de huid over, met inbegrip van de hals en het gezicht. Goed nieuws is dat ze lichter en uiteindelijk verdwijnen. Echter, het slechte nieuws is dat dit niet het geval zou zijn met het linnen. Your bevlekte kleren en handdoeken worden permanent mauved en er is geen ontsnappen aan deze. ; Doe de gehele procedure met de hulp van iemand die, tenminste, licht ervaren. Wees zeer voorzichtig als een fout kan een hoop kosten. Lees meer over het kiezen van de juiste haarkleur. ; Dit waren enkele coole paarse kleur haar ideeën. Paars haarkleur is niet voor elke Jane en Joe. Zelf-assertieve vrouwen met een wilskracht uit te voeren wat ze zijn verantwoordelijk voor, zijn bedoeld om anders te doen verschillende dingen. Hier is de kans op het maken van een statement, go for it meiden!

No comments:

Post a Comment