Sunday, 6 May 2012

Domme vragen om mensen te vragen

Soms is het leuk om vragen te stellen gewoon voor de lol. Eigenlijk te dom vragen mensen kan grappig gesprek starters. Domme vragen aan iemand vragen zijn goed hersenkrakers. Al met al, domme vragen te spinnen iets slims. Als je gewoon opknoping uit bij een coffeeshop, verveling tot de dood, die stomme vragen stellen aan je vrienden, om te horen van de meest ver-antwoorden ooit opgehaald. Lees het artikel hieronder om de domme vragen te krijgen om mensen te vragen, zodat u weet wat u moet doen als je je verveelt voorbij uw verbeelding.
Grappige domme vragen om mensen te vragen; Wat gebeurt er als je 'half doodsbang' twee keer? ; Is het waar kannibalen eten geen clowns omdat ze smaak grappig? ; Als alle in de wereld een podium, waar komt het publiek zitten? ; Het is het toeristisch seizoen waarom kunnen we niet schieten ze? ; Waarom zijn de alfabetten in de volgorde waarin ze zijn? Is het omdat het een liedje? ; Als je een boek te schrijven over mislukkingen, en het niet verkoopt, heet het succes? ; Als liefde blind is, waarom is lingerie zo populair? ; Als werk is zo geweldig, hoe kom je voor betaald? ; Als een zwemmer verdrinkt gesynchroniseerd, doet u het ook anderen verdrinken? ; Zijn de goede dingen die komen voor mensen die wachten, de restjes van de mensen die vóór hen waren? ; Waarom Yankee Doodle de naam van de pluim op zijn hoed Macaroni? ; Is het niet Disney World een volk val die worden aangedreven door een muis? ; Als elektriciteit is afkomstig van elektronen, geen moraal komt uit idioten? ; Waarom worden er geen bosbessen blauw? ; Waarom is Groenland heet Groenland, als het wit en bedekt met ijs? ; Domme vragen om iemand te vragen
Waarom is het woord voor een angst voor lange woorden, hippopotomonstrosesquippedaliophobia, zo lang? ; Waarom iemand die je geloven als je zegt dat er vier miljard sterren, maar check als je zegt dat de verf nat is? ; Wat als Batman gebeten wordt door een vampier? ; Heeft de Maya's vervelen na het bereiken van 2012 of is de predicatie voor echt? ; Kunnen we echter spreuk creativiteit willen we? ; Doe zuigelingen genieten kinderschoenen zoveel volwassenen genieten van overspel? ; Waar zijn alle verstandelijk gehandicapten parkeerplaatsen voor mensen zoals ik? ; Heeft je partner je ooit geroepen op het werk om te vragen waar de afstandsbediening is? ; Was de persoon die de Express Lane uitgevonden in de supermarkt goed gestart? ; Waarom ga je niet ooit zult zien advertenties voor reclame bedrijven? , Waarom is het zo dat wanneer dingen nat ze donkerder, hoewel het water helder is? ; Als een vork waren gemaakt van goud zou nog steeds worden beschouwd zilverwerk? ; Waarom is er geen chocolade beschouwd als een groente, als chocolade komt van cacaobonen, en alle bonen zijn een groente? ; Domme vragen aan je vrienden vragen; Als er iets vanzelfsprekend is, waarom doen mensen nog steeds zeggen? ; U kent de uitdrukking, Don't Quit Your Day Job? Tja, wat zeg je van mensen die 's nachts werken? ; Waarom is de 0 op een telefoon na 1 en niet vóór 1? ; Waarom alle superhelden dragen onderbroeken aan de buitenkant? ; Als de president waren homo, zou zijn echtgenoot de eerste man? ; Als je een genie en een persoon gevraagd u dit wenst, wens ik u niet zou schenk mij deze wens wat zou je doen? ; Had Noach hebben spechten op de ark? Als hij dat deed, deed waar hij houden? ; Waarom niet de haren op je armen krijgt gespleten haarpunten? ; Doe pyromanen dragen blazers? ; Als je niet betaalt uw exorcist, krijg je teruggenomen? ; Als iets grappig is waarom is het een knie-slapper worden geroepen wanneer u daadwerkelijk klap je dij? ; Waarom doen we kinderen leren dat geweld niet het antwoord is en dan hebben ze lezen over oorlogen in de school dat Amerika de problemen opgelost? ; Als het geld niet dan aan de bomen groeit waarom banken hebben filialen? ; Lees meer over; Stupid Citaten van Famous People; leuke vragen om een ​​Guy Vraag: leuk strikvragen en Brain Teasers; Funny Willekeurige vragen voor vrienden; Funny Icebreaker vragen; Als u had uw aandeel van plezier, het lezen van deze domme vragen mensen vragen, probeer hen te vragen. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment