Tuesday, 8 May 2012

Relatie Break Up Advice

Dit artikel is gericht op het geven van de broodnodige relatie break-up advies aan velen die hebben bereikt dit kruispunt in hun relatie, en zijn gedwongen om een ​​keuze te maken. Van alle relatie problemen, een break-up is de meest zwaarste is.
Dus bent u een van die zielen, die in een relatie, die heeft getroffen woelige wateren en denken over stoppen met het? Dat is, denk je van de sloop? Er moet een veel verwarring, schuld en angst over het maken van deze beslissing. Ik zal u helpen bij het zetten dingen in een duidelijker perspectief. Voordat we gaan vooruit, laten we onderzoeken wat maakt een relatie werken en wat kunt u bellen met een gezonde relatie. Dit kan u helpen bij het bereiken van een besluit.
Wat maakt een relatie te laten werken?
Het is altijd een geweldige ervaring om in een relatie. Relaties zijn ook veel van hard werken. De 'nog lang en gelukkig' einde gebeurt alleen in sprookjes! Wat leuk zou er in een relatie, zonder de incidentele tiff en meningsverschillen. Ze zijn mogelijkheden om elkaar beter leren kennen! Wat zijn de kansen van twee verschillende mensen met hun verschillende ervaringen, voorkeuren, antipathieën, ambities en overtuigingen samenkomen en het smeden van een relatie van een leven lang? Nou, zijn de kansen gestapeld zeer hoog. Nog steeds, hoe hebben mensen zulke grote relaties? Zijn ze perfect op elkaar afgestemd? Geloof me, er is niets als een perfecte relatie of perfecte match! Perfectie, in de eerste plaats is saai en er is niets als een perfecte relatie of de ideale match.
Een goede relatie is gesmeed denk ik, door middel van wederzijds respect, tolerantie voor tekortkomingen van elkaar, begrip en met die belangrijk ingrediënt genaamd onvoorwaardelijke liefde. Het belangrijkst, een gezonde relatie is onvoorwaardelijke liefde van beide kanten! Het kan niet zijn dat men gaat op offeren en afbreuk te doen voor de andere uit liefde en de andere niet. Het gevoel moet wederzijds zijn. Dat is, wat maakt een relatie te werken.
Relatie Break Up Advies voor de Onbeslist
Nu ik heb u mijn idee van wat maakt een relatie te werken, kunnen we onderzoeken hoe het niet kan werken en leiden u naar die onvermijdelijke beslissing van het breken van make-up. Niemand kan je je adviseren over dit onderwerp van een pauze. Het is een zaak tussen jullie twee. Als u in raadsel of te breken of niet, stel jezelf de volgende vragen, die u kunnen helpen te komen tot een besluit.
Zijn jullie gelukkig?; Dit is een zeer belangrijke vraag. Relaties tot zure als gevolg van onrealistische verwachtingen van elkaar. Voor een relatie te werken, is het essentieel dat jullie allebei gelukkig in. Als een van u is afbreuk te doen aan de hele weg naar dit ding te laten werken, is het tijd om er een eind aan, hoe pijnlijk dat ook moge zijn.
Er is Gelach en delen?; Een paar dat samen lacht, blijft bij elkaar. Gelach en delen komen ons als niets anders. Lachen houdt de romantiek levend. Er is iets met humor, dat houdt een relatie fris en een persoon, leuk om met. Als het gelach is uitgestorven en haar plaats is ingenomen door steeds bitter sarcasme, om zijn tijd te stoppen voor het goede van beide.
Ben je Jezelf zijn in deze relatie?; Bent u gedwongen om iemand die je absoluut niet te winnen over de liefde van je partner? Als het antwoord ja is, dan is dat echt niet aan te raden. Als uw partner weigert om u te accepteren voor wie je werkelijk bent, leef je een leugen. Uiteindelijk ga je om ongelukkig te zijn. Dus, denk erover na.
Voelt u zich verstikt in deze relatie?; Het gebeurt soms dat je vriend of vriendin niet geven u een hoop ruimte. Je krijgt niet tijd tot tijd met uw vrienden en familie door te brengen. Ja, je vriendje of vriendinnetje is de belangrijkste persoon in je leven, maar er zijn ook andere mensen die je nodig hebt om voor te zorgen! Als uw partner niet beseft dit en wil jullie allemaal voor zichzelf, is het leven uiteindelijk zal moeilijk zijn voor jou.
Is er onophoudelijke geklier?; Is er een constante gekibbel tussen jullie twee? Hebt u voortdurend te herinneren en hoeveel ieder van jullie doet voor elkaar vergelijken? Het is een teken van een fundamentele onvrede in een relatie. U moet bespreken en met elkaar praten. eerlijk zijn met elkaar, dat helpt.
Als u zich in een gewelddadige relatie, en bent u niet gerespecteerd door uw partner, is het tijd voor een break-up! Er hoeft geen sprake zijn tweede gedachten in dit geval.
Bent u Opknoping daar, Weglopen van schuld?; Bent u nog in deze relatie omdat je het gevoel dat als je break-up, je vriend en vriendin zal breken? Dat wil zeggen, als je opknoping daar, omdat je niet kunt zien hem of haar pijn laat me je vertellen, doe het niet. Net als toen noch jij, noch je partner gaan om gelukkig te zijn. Ja, als je het uitmaakt, het zal pijn doen, maar slechts een keer. Het is moeilijk, maar het moet gedaan worden. Vergeet niet, liefde is een gevoel dat niet kan worden vervaardigd, als het aanwezig is, zijn er. Als het niet, kun je niets over.
Kun je het nog steeds voelen?; Het een ding dat kan maken of breken je relatie is de liefde. Als het er, ongeacht hoeveel ruzies gebeuren, zul je bij elkaar blijven. Maar als je geen zin hebt om de gelukkigste persoon op aarde om je partner bij je te hebben, zijn de kansen die liefde is afgenomen. Het is dat gevoel dat je krijgt, wanneer je hem of haar elke keer te zien. Your hart slaat een slag en je voelt dat je kunt nemen op alles in het leven tot deze persoon is met mij! Als dat gevoel er niet is, is het over.
Dit was enkele introspectieve relatie uiteenvallen advies voor je. Hoop dat het helpt je om in contact met je gevoelens en maak een eerlijke beslissing. Het beëindigen van een relatie is altijd een moeilijke beslissing en een van de meest pijnlijke dingen ooit. Er moet echter een aantal keer te worden genomen voor het welzijn van beide. Gaan na een break-up is een andere klus die veel tijd kost. Soms pijn is onvermijdelijk. Het versterkt je en leert je veel.

No comments:

Post a Comment