Monday, 28 May 2012

Barrel Cactus Care

Er zijn vele variëteiten van Barrel Cactus kan men kiezen uit. Enkele van de mooiste zijn vuur vat, vishaak vat en gouden vat. Een van de interessante Barrel Cactus informatie is dat na vele jaren geel-oranje bloemen bloeien op de kroon van deze planten. Deze bloemen verder ontwikkelen tot een interessant uitziende ananas vormige vruchten (die niet worden aanbevolen voor het eten!). Wanneer deze planten zijn goed verzorgd, kunnen ze leven voor vele jaren als kamerplanten. Wilt u om te groeien ze voor vele jaren, en te zien dat deze bloemen? Nou, koop een paar vat cactussen uit een kwekerij en volg de aanwijzingen hieronder voor Barrel Cactus zorg.
Hoe de zorg voor Barrel Cactus
Wanneer behandeling van Barrel Cactus, is het belangrijk dat u voorzorgsmaatregelen te nemen niet te verwonden, want deze planten hebben grote naald-achtige doorns. U kunt wrap veel kranten rond de cactus en het gebruik handschoenen bij het hanteren van deze planten. Vraagt ​​u zich af hoe cactussen groeien? Volg deze zorg instructies.
Kopen en uitdragen van Barrel Cactus: Men kan gemakkelijk Barrel Cactus planten of zaden te krijgen van kwekerijen. Als het vriest buiten tijdens de winter in uw omgeving, houd je barrel cactus binnenshuis. Lees meer over groeiende cactus uit zaad.
Lichte Vereisten: Barrel Cactus heeft behoefte aan volledige blootstelling aan de zon. Als je een kamerplant, houd het bij een raam, waar het kan veel licht krijgen. Vat cactussen groeien meestal naar het zuiden richting voor voorkoming van zonnebrand, dit gedrag geeft hen de naam 'kompas cactus'. Dus, hou het draaien van uw planten, want soms als het neigt naar het zuiden richting, al snel zou omvallen. Als het vat plant heeft te veel leunde op de ene kant, zachtjes weer plaats in het centrum.
Vochtigheid en temperatuur Onderhoud: Barrel cactus groeit meestal in gebieden zoals onder de woestijn canyon muren, langs de woestijn wast en ernstige pistes. Barrel cactussen de voorkeur aan een droge, warme en goed geventileerde omgeving. Dus, onderhouden droge en lage luchtvochtigheid gebied bij de zorg voor Barrel Cactus. Handhaven van een temperatuur tussen 45 º C tot 80 º C. Leer meer over hoe je een cactus tuin op te bouwen.
Bodem Vereisten: Cactus voorkeur vochtige grond, en soms rotten in vochtige bodems. Het voorbereiden van een grondmengsel voor vat cactus, steriliseren een commerciële grondmengsel in de oven op 180 º C gedurende 30 minuten. Voeg vervolgens 2 delen van dit commerciële bodem mengen met 1 deel van grind of zand, en voeg perliet. Cactus behoefte aan een goed doorlatende grond, het boven de grond mix zal de plant te houden in een goede conditie.
Oppotten Instructies: Je kunt een kleine containers of klei gerechten, voor kleinschalige Barrel Cactus zorg, en grote potten te gebruiken voor de grotere rassen. Altijd in gedachten houden dat de grootte van de pot moet groter zijn dan die van de kluit door ten minste enkele centimeters voor container tuinieren.
Watering Instructies: Barrel cactussen hoeft niet te vaak worden bewaterd. Ja, kan een vat cactus overleven onder water, maar teveel water deze plant veroorzaakt het te rotten. Water de kamerplant van loop cactus eens in een maand. U kunt de gieter tijd, door het steken van een houten stok of een potlood in de potgrond, als vochtige grond is op de stick, geen water de plant. Wanneer u droge grond te vinden op de stick, kun je water geven aan de plant. U kunt deze stick techniek voor andere cactussen ook.
Bemesting: Als je gouden vaten hebben, maken gebruik van hoge fosfor meststof voor de verzorging van cactussen. De meeste cactussen nodig nitraten, dus je kunt planten voedsel dat nitraten bevat kopen, van een kwekerij. U kunt deze meststof voor de plant 3 keer in een jaar, tijdens de lente, zomer en herfst.
Plagen en Problemen: Soms plagen kunnen aanvallen Barrel Cactus. De beste manier om eventuele plagen te voorkomen is door het veranderen van de bodem regelmatig en met behulp van een goede grond mix. Zoals u weet al dat teveel water kan leiden tot rot, speciale voorzorgsmaatregelen nemen wanneer de planten water geven.
Ja, dit was alles over Barrel Cactus zorg, die men kan gemakkelijk volgen. Een keer per maand, en behoud van een goede bodem en licht, zijn de belangrijkste factoren in het vat cactus zorg. Als u deze instructies, kun je groeien Barrel Cactus voor jaren in uw huis, en kan op een dag zijn, zelfs maar naar de mooie bloemen en vruchten op deze planten te zien!

No comments:

Post a Comment