Tuesday, 8 May 2012

Cederboom Feiten

Cederbomen zijn een groep van naaldbomen, die behoren tot de plantenfamilie genaamd 'Pinaceae'. Ceder of Cedrus is een 'Genus' van vele soorten bomen, die gemeenschappelijke voorouders delen. Dit artikel is een compilatie van cederboom feiten, die zal bestaan ​​uit algemene feiten over dit geslacht van bomen en enkele feiten over de verschillende soorten ceders.
Wetenschappelijke classificatie van de ceders; Opgemerkt moet worden dat, witte ceder bomen behoren tot een afzonderlijke familie en geslacht. Hier is de wetenschappelijke indeling van Cedar bomen:; Koninkrijk: Plantae; Divisie: Pinophyta; Klasse: Pinopsida; Orde: Pinales; Familie: Pinaceae; Genus: Cedrus; Interessante Cedar Tree feiten; Cedar bomen zoals vele pijnbomen hebben een lange levensduur. Ze staan ​​bekend om voor te leven zoveel 800 jaar. Sinds onheuglijke tijden heeft ceder hout gevonden vele toepassingen over de hele wereld. Ze sieren de Himalaya met hun natuurlijke schoonheid. Laten we beginnen met een aantal basisfeiten over cederbomen.
Cedar Tree Feiten over morfologie; Hier zijn enkele feiten over cederbomen, met hun oorsprong, uiterlijk en structuur. ; Cedar bomen zijn bekend afkomstig te zijn van en zijn inheems in de westelijke Himalaya en de bergen in het Middellandse-Zeegebied. Ze zijn bomen die goed gedijen in grote hoogte's. Ze groeien op een hoogte van 1500 - 3200 meter in de westelijke Himalaya en op een hoogte van 1000 - 2200 meter in de Middellandse Zee. ; Cedar bomen groeien tot een gemiddelde hoogte van 30 - 40 meter. Sommige zijn zo nu en dan wel om op te groeien tot 70 meter. ; Ze hebben een brede takken met een gebarsten schors en het hout is geparfumeerd kruidig ​​- harsachtige. ; De scheuten van deze bomen zijn twee soorten. Een soort van spruit vormt het belangrijkste kader van de takken, terwijl anderen kort zijn, die bladeren. In het kort zijn ze dimorf in botanische jargon. ; De bladeren van Cedar bomen vormen dichte spiraal structuren, zijn wintergroen en de vorm van naalden. Hun kleur varieert van lichtgroen tot een zeer donkere tint van groen, afhankelijk van de dikte van de waslaag over hen. ; Het zaad kegels van de ceder bomen zijn tonvormig, met kleuren variërend van groen tot bruin na de vervaldag. Als kegels rijpen na een jaar, op een gemiddelde, ze desintegreren vrijgeven zaden die gevleugelde. ; Cedar Tree Feiten: Gebruikt
De cederboom is officieel, het nationale symbool van de Libanese Republiek en verschijnt op de Libanese vlag. ; Ze worden geteeld als sierplanten in gematigde klimaten. ; Cedar hout is gebruikt in de oudheid schepen te bouwen, zelfs voor Alexander de Grote. Het is, zei de koning Salomo's tempel werd gebouwd met cederhout. ; Cedar bomen worden ook gekweekt voor hun geurende en verval tegen hout. Cederhout en oliën uit, kan fungeren als natuurlijke insectenwerende middelen voor motten. Vandaar worden ze gebruikt in de moderne kast voeringen. ; Guitar klankborden zijn gemaakt van western red cedar bomen, terwijl gitaar hals zijn gemaakt van Spaanse ceder. ; Planten cederbomen in je achtertuin is een leuk idee, aangezien zij veel schaduw en maken het kijken, een klasse apart. Dit waren enkele feiten over cederbomen voor uw inzage. Hoop, deze feiten hebben geholpen u weet dat deze bomen beter en de volgende keer zie je een ceder, het is u beter bekend bent!

No comments:

Post a Comment