Friday, 11 May 2012

Zoenen Tips voor Guys

Er is niets dat zegt "I love you 'meer dan een kus. De eerste van de goede zoenen tips voor jongens ik ga geven is dat, moet je oprecht wanneer je degene die je liefde kus. Want als je dat niet bent, en je wil gewoon met haar in bed te krijgen, zal het meisje te kunnen vertellen. Een kus is als een toelatingsproef. Als u wissen, ga je door. Als u dat niet doet, zul je het opnieuw proberen. Maar ik zal je waarschuwen, kan er niet te veel meisjes bereid om u de keuze van het herhalen van deze test van de romantiek. Dus jij moet je oprecht bent in je eerste poging!
Franse Zoenen Tips voor Guys
De meeste jongens bekijken het vooruitzicht van een eerste kus met veel schroom. Laten we eerlijk zijn, krijgen we zenuwachtig. Het is een raar gevoel, is het niet? Het is net als wanneer een voetballer maakt zijn debuut. U wilt doen, maar dat je bang bent of je wel of niet goed doen. Een slecht spel en al het goede werk dat je hebt gedaan de afgelopen jaren, zal worden down the drain.
Maar is het zo moeilijk? Nee Immers, het is gewoon een kus. Een essentieel onderdeel van elke relatie. Wat is stoer, is het kiezen van de juiste tijd om het te doen. Mensen die hebben gekust voordat u niet vinden het te moeilijk om het juiste moment te identificeren. Deze tips zijn voor degenen die je kussen iemand voor de eerste keer. Dus hier zijn enkele eerste tips voor jongens kus.
Tip # 1: Oprechtheid; Ik ga harp over dit punt, omdat ik weet hoe belangrijk het is dat het echt is. Het meisje dat je bent dating kunnen gebruik maken van de kus als een leugendetector. Je ooit hebt gezien een van de afleveringen op tv laat zien waar het meisje opeens zegt tegen de jongen, kus me? Nou dat doet ze voor een reden. Ze wil weten waar de relatie gaat. En als de leugendetector zegt je liegen, je gaat uit het raam. Dus kus haar, alleen als je heel zeker dat je van haar houdt.
Tip # 2: Timing, nu, de tv-wereld kan worden surrealistisch en niet iedereen krijgt het aanbod van een kus op een schotel. De timing van de kus moet perfect zijn. De meeste mannen maken een puinhoop van door overhaast een kus omdat ze het gevoel te verplicht want 'het is al een paar data nu'. Een meisje heeft haar tijd-tafel en je moet dat respecteren. Een van de beste tests om te zien of het meisje is er klaar voor is, neem kleine stapjes dichter naar haar toe en zien hoe ze reageert. Simpele dingen zoals het aanraken van haar hand, of per ongeluk komt dicht bij haar gezicht zal u helpen ezels, als ze er klaar voor. Als ze ongemakkelijk met deze gebaren, probeer het later opnieuw. Als ze lacht zachtjes druk op de knop, dan misschien is ze klaar.
Tip # 3: Wanneer is de beste tijd?; Mensen zeggen dat de beste tijd om te zoenen is na een datum of een diner. Is het echt? Ik vraag me af ... Iedereen weet dat een slechte adem zal ruïneren de eerste kus, dus het is echt afhankelijk van wat je eet ... En je kan niet echt een mondwater op je date! Een riskante propositie in het algemeen. De beste tijd voor een kus is wanneer de twee van u samen zijn, alleen. Het kan overal zijn. Maar het moet donker en eenzaam genoeg om haar bescheidenheid te beschermen. Een goede plek in mijn opinie is een iets prive coffeeshop. Er is niemand daar en je zit heel dicht bij elkaar. Net voordat je kus haar, rond te kijken om te zien of er niemand kijken in plaats van op uw eigen moment. Het kan ook niet een goed idee om haar in uw huis als ze kunnen denken kus je gebruik te maken van haar.
Tip # 4: Set-up, eenvoudige verplichte Prelude To A Kiss. Set-up. Zorg ervoor dat de instelling is perfect en comfortabel voor beide. Don't Rush. Zoete praat een beetje, misschien zelfs zingen een liefdeslied. Vertel haar dat je haar echt wilt en dat ze houdt je heel gelukkig. Tik op haar hand of haar schouder. Deze borden dienen een dubbel doel. Ten eerste, het geeft haar een waarschuwing dat er wellicht een kus in het verschiet en als ze dat niet wil, ze zal het opzetten van haar verdediging en je zult weten. Ten tweede is het zoet haar een beetje. Lees verder voor tips flirten.
Tip # 5: Hoe Kiss, er is geen noodzaak om kritisch te breken en te analyseren een kus. Het is belachelijk simpel. Benadering, open mond, veren haar lippen, een goede houding en hand positionering, genot. Maar er zijn sommige dingen die je moet weten welke je nodig hebt om te vermijden. Hier is een kleine lijst van veelgemaakte fouten; Hands, Veel jongens zetten hun handen helemaal verkeerd. Sommige jongens hebben de neiging te laten meeslepen een beetje en voor het hele pakket te gaan, grijpen de billen, benen strelen met de hunne. Stoppen Dingen moeten gaan stap-voor-stap. Leg de handen op het gezicht, nek, rug van het hoofd of rond haar taille. ; Power, Dingen die ik hoor zijn zo belachelijk. Hij kuste me zo hard ... Waarom op aarde zou je dat doen? Wat maakt jongens gaan naar een kus zo hard? Maar dat is een veel voorkomende klacht. Het onthult een licht dominerende stijl die de meeste meisjes misschien niet willen zien. Je moet niet JAB your tong in haar mond. Je hebt misschien gezien Antonio Banderas dat doen, maar je bent niet Antonio Banderas. ; Haast; wachten. Ga niet de hele weg. Geef het meisje een kans om in de achtertuin van. Houd uw positie voor een tweede. Merk op haar uitdrukkingen. Als haar ogen wijd open in shock, naar buiten. Als ze haar ogen sloot, doe het dan. Als ze niet heeft teruggetrokken, dan ga je voor. Als ze dat doet, en jammer voor je, maar je tenminste niet een idioot van jezelf.; Tip # 6: gezicht te redden; Een vraag die bleef in de meeste artikelen onbeantwoord over zoenen tips en technieken is dat als ze niet terug uit, wat doe je om niet te voelen dom? Nou, er is niet veel wat je kunt doen, maar glimlachen. Als u merkt dat haar ogen zijn groot in shock, dan gewoon iets doen, zoals cheeky trek haar neus of oren of zoiets. Of beter, alsof alsof je met iets uit haar gezicht.
Voor soortgelijke artikelen op los te laten die perfecte kus which verzwakt de knieën, hier zijn enkele links. ; Zoenen Tips en trucs; Kissing Tips voor beginners; hoe je een meisje Kiss; Dus deze waren sommige zoenen tips voor jongens. Houd deze tips in gedachten om je eerste kus onvergetelijk voor jullie allebei!

No comments:

Post a Comment