Sunday 6 May 2012

Wraak op Ex Boyfriend

Vaak een relatie breken brandt zal er een overvloed aan emoties in een individu. Boosheid en een drang om wraak te behoren tot de top emoties die de persoon geweten regel, na het beëindigen van een relatie. Mensen voelen zich vaak als kwetsen hun exen en verpest hun leven op een bepaalde manier. In feite niets lijkt zoeter dan wraak op dat moment. Gebroken hart ontketent vaak de creativiteit in de persoon en hen in staat stelt om te komen met bizarre ideeën om wraak te nemen op hun exen.
Wraak op Ex Boyfriend; Als je ex-vriendje was een absolute git, die heb je niet verdient in de eerste plaats of een rokkenjager die bedrogen op u dan u zou moeten zoeken naar manieren om wraak op hem te krijgen. Het zou geen kwaad om de smerigheid betalen wat hij werkelijk verdient. Hier zijn een aantal juridische, maar ook moreel vernederend manieren om wraak te nemen op je ex-vriendje.
Gebruik het internet; Internet is de meest effectieve manier om wraak te nemen op ex-vriendje en dat ook zonder dat uw identiteit bekend. Post zijn gênante foto's op uw MySpace of Facebook-account of mail ze naar zijn buurt en dierbaar zijn. U kunt ook een fake account door zijn naam en schotel het vuil op de mensen die hij haat. Als uw ex is het hebben van een relatie met iemand, dan samen na een heel intiem beeld van jullie twee en stuur haar. Als je een beetje kennis van Photoshop, dan kunt u ook een foto van je ex en een willekeurig persoon, zodat uw identiteit niet is bekendgemaakt.
Geef hem een ​​hartaanval; Deze wraak grap kan gespeeld worden op twee manieren. Ten eerste, kunt u een aanvraag voor een pre-goedgekeurde creditcard op zijn naam en als je eenmaal in het bezit komen van het, winkel alsof er geen morgen is. Het zou een dergelijk leuk om te zien de vrek krijgt een hartaanval toen hij ontvangt de factuur. De tweede wraak grap is relatief gemakkelijker en probleemloos. Alles wat je hoeft te doen is kopen wat stickers in de vorm van een gebroken glas of een verf spat-en plak het op de voorruit van zijn auto. Zorg ervoor dat u in de buurt en het ontzet blik op zijn gezicht, zien wanneer hij ziet zijn geliefde Porsche in zo'n puinhoop.
Go Out met de heetste Guy in de stad; Als u weet dat een man die is een echte hunk, dan smeek hem om een ​​verschijning met u maken op de plaatsen je ex bezoekt. Echter, zorg ervoor dat uw kansen stoten met je ex zijn honderd procent, anders zal eindigen verspillen een goede datum, met een hunk voor niets. Uitgaan met zijn beste vriend of erger nog, zijn broer is ook een geweldige wraak idee, die ervoor zorgt dat je ex jaloers.
Enkele eenvoudige Ideeën voor Revenge op Ex Boyfriend; Als je je handen op de toetsen van zijn appartement, maak dan de meeste van deze mogelijkheid, door het vrijgeven van een paar cloth eten motten in zijn kast en het rippen van zijn dure overhemden in stukjes. ; Krijg je een complete make-over en zet in een absolute diva, zodat hij je terug wilt nog meer. Maar zorg ervoor dat je dump hem, rond deze tijd. ; Hang out met een heleboel mannelijke vrienden in de voorkant van je ex-vriendje en doen alsof ze gelukkig zijn. ; Maak prank calls naar de vrouwen in zijn leven en hen vertellen dat hij een homo is. ; Vind manieren van openbaar gênant hem. Maak vernederend posters en plak ze rond zijn buurt. ; Er is werkelijk geen gebrek aan ideeën voor wraak op ex-vriendje, maar als je echt geef het een serieuze gedachte, zul je beseffen dat geen van hen zal u laten gaan in het leven. Dergelijke wraak grappen kan je alleen een pervert voldoening en maakt je nog meer wraakzuchtig. Het negeren van je ex en het starten van je leven opnieuw is de beste manier om wraak te nemen op je ex-vriendje.

No comments:

Post a Comment