Saturday, 12 May 2012

Cubicle Decorating Ideas

Office cabines zijn zo saai als ze droog en effen. Aan de andere kant, een goed ingericht kantoor kast weerspiegelt uw persoonlijkheid. Ook moet de kast decoratie ideeën niet te jazzy, want het is uw werkplek en niet een kamer in uw huis. U besteedt bijna twaalf uur per dag in het kantoor. Een goed ingerichte kast kunt u uw werkplek een comfortabele ruimte die helpt ook het verhogen van uw werk productiviteit te maken. Kantoorinrichting niet gepaard gaat met het versieren van de plaats met nieuwigheden die de plaats zal rommel. In feite moet het kantoor kast worden ingericht zodanig zijn dat het dient bij uw persoonlijkheid en interesses weerspiegelen. Hier zijn enkele van de kast decoreren ideeën die u kunt gebruiken om uw werkplek te versieren.
Accessoires kast; Laten we zien een aantal van de kast accessoires die u zullen helpen versieren de ligboxen. De meeste van deze accessoires zijn verkrijgbaar in kantoorartikelen op te slaan.
Muismatten, Planten, Pen staat; aanplakborden; Lampen, Agenda, Cubicle Decor Ideeën; Het allereerste wat je hoeft te doen is om te controleren of uw kantoor autoriteiten toestaan ​​dat u om uw kast te personaliseren. Dan beginnen met eenvoudige updates wilt, het veranderen van je screensaver of met een persoonlijke lamp die is gewoon geknipt voor uw kast. Screensavers zijn online beschikbaar die kunnen maken dat uw bureau te veraangenamen. Een diashow is ook een beste optie in kast decoreren ideeën.
Goede verlichting regelingen in het kantoor u helpen om het overwinnen van de vermoeidheid van de ogen. Maar de meeste van de kantoren zijn helder verlicht met TL-verlichting. Deze TL-verlichting is vaak hard op de ogen en je moet erin slagen om indirect licht te krijgen door het veranderen van je werkplek. Een lamp schaduw of een tafellamp is een goed idee om dat te doen.
Een ander accessoire dat u kunt toevoegen aan uw kast decoratie is een bulletin board. Het prikbord kunnen worden geplaatst buiten de kast. En als je het hoofd van een afdeling, kunt u de recente termijnen worden voltooid, aankomende evenementen en projecten die moeten worden afgerond, om het. Dit bulletin board kunnen worden ingericht met de hulp van verschillende kleuren en thema's. Thema's kunnen variëren naargelang het seizoen. Ook betekende een kalender in je kast dat je eigen deadlines heeft gehouden kan worden.
Een van de volgende kast decoreren ideeën is om wat foto's toevoegen aan uw kast klembord. Deze foto's zullen onder andere foto's van uw familie, vrienden of huisdieren. Ook, als u zijn geweest om een ​​plaats voor uw vakantie, kunt u deze kiekjes op uw klembord. Afgezien van het klembord, kunt u ook decoratieve fotolijsten. Mooi geschreven inspirerende citaten kan worden bijgesneden tot je werkplek toe te voegen aan de schoonheid van de kast.
Een snoepje schotel portretteert een leuke kijk op uw kast. U kunt delen de snoepjes met je collega's. Dan komt het overdekte blad om de kast meer levendig. Aanvankelijk, beslissen over de plaats waar u over de planten te houden. Dit zal u helpen beslissen of u een echte plant of een faux plant in uw kantoor wilt. Ten slotte, volgens uw budget, koop dan een plant voor je werkplek. Sommige van de planten zijn kantoor croton, amaryllis, kleine cactussen, vrede lelie, spider plant en Caladium. Lees meer
Ideeën voor het versieren van kantoor cabines; Office decoreren ideeën; kantoor aan huis decoratie ideeën; Dit zijn enkele van de kast versieren ideeën om uw werkplek een gezellige en comfortabele ruimte om te werken inch Beste van geluk voor decoratie te maken.

No comments:

Post a Comment