Thursday, 10 May 2012

Tips voor Getting Over een break-up

Denken over break-ups doet me denken aan de beroemde quote over break-ups van Khalil Gibran, waar hij zei, Ooit is het geweest dat liefde niet kent haar eigen diepte tot het uur van de scheiding. Elk woord gezegd door deze wijze man ringen ware hier.
Oorzaken en gevolgen van een break-up
Wanneer we verliefd worden, vullen we onze dagen met de persoon die we liefhebben, delen ons leven, onze vreugde en verdriet met hem / haar. Hoewel de relatie begint met een diepe bewondering en liefde, start vele malen paren die elkaar als vanzelfsprekend in een relatie. Er zijn ook gevallen waarin een van de partner wordt misbruik en soms paren gewoon beseffen dat ze niet voor elkaar gemaakt, en een break-up is het enige alternatief dat ze blijven zitten met. Wat kan de reden voor de break-up, de persoon vult een diepe leegte in ons leven die moeilijk in te vullen. Echter, een verbroken relatie is niet het einde van de wereld en men kan onmogelijk stoppen met leven. Er zijn veel mensen die niet in staat om te gaan met een relatie breken en zich overgeeft aan activiteiten, zoals drinken, roken, enz., in een poging om hun pijn te vergeten beginnen. Er zijn ook mensen die proberen om zelfmoord te plegen omdat ze niet in staat om hun ex te vergeten. Deze gedachten alleen maar leiden tot vernietiging van de persoon, en dus is het belangrijk voor mensen die al een break-up om bepaalde dingen die hen zou helpen in het omgaan met een gebroken hart te leren kennen. Hier zijn enkele tips voor het krijgen van meer dan een break-up die u zou nuttig vinden.
Hoe kom je over een break-up?
Praat met iemand: Vele malen mensen houden de bittere gevoelens die zij ervaren na hun break-up in zichzelf. Dit is op geen enkele manier zal helpen om over een break-up. Roep je beste vriend en laat uw hart uit voor hem of haar. U kunt ook praten over je gevoelens voor uw familieleden, zoals je ouders of broers en zussen. Praten over uw vakantie tot een nauwe men zou fungeren als een grote stress reliever en in staat zou stellen om uw relaties te analyseren. Bovendien zou je vriend of familie ook in staat zijn om u een aantal break-up advies van hun ervaringen uit het verleden die je zou helpen bij het krijgen van meer dan een relatie break-up.
Doe jezelf niets verwijten: Er zijn veel mensen die de hele schuld te geven voor hun vakantie op zich, vooral als het besluit van de sloop wordt uitgevoerd door de andere persoon. In dergelijke situaties, mensen beginnen te voelen dat er iets mis is met hen en verdienen wat er met hen gebeurd. Dit soort denken is echt gevaarlijk en kan het ontwikkelen van een gering gevoel van eigenwaarde bij mensen. In plaats van de schuld te geven zich voor de break-up, concentreer je op de goede eigenschappen die je bezit. Zelfs vrienden en familieleden zouden steun u eraan te herinneren van wat een goed persoon je bent.
Stop alle contacten met je ex: Na uw break-up, kan er veel momenten waarop je je zou voelen als het oppakken van de telefoon en praten met je ex. Dit moet volledig worden vermeden. Ik weet dat het makkelijker is gezegd dan gedaan, maar dit is een zeer belangrijke stap herstellende was van een break-up. Bellen of chatten met je ex zou leiden in het verleden herinneringen en zou het moeilijk maken voor u om te krijgen over de break-up en verder gaan. Dit betekent niet dat je kan nooit vrienden met hem. Eigenlijk zijn er veel mensen die niet zou zijn vrienden denken met hun ex. U hoeft echter geen vrienden worden net na de break up. Geef jezelf de tijd om je gebroken hart te helen alvorens te denken over hoe vrienden.
Doe dingen waar je leuk: Het is normaal voor een persoon om overstuur en huilen voor de dagen voelen na een break-up. Maar dit mag niet verder gaan dan een paar dagen, want anders kan het leiden tot depressie. Om dit te voorkomen, genieten van dingen die je graag gewoonlijk doen. Dit omvat het voetballen, een boek lezen, tuinieren, gaan voor een film, winkelen, enz., volgens onze belangen. Je kunt ook proberen om iets nieuws dat je altijd al wilde doen leren. Zo kunt u maximaal gitaar lessen, leren sommige taal of deelnemen aan een dansles. Concentreren in het leren van een nieuwe vaardigheid zal gemak uit uw pijn langzaam en ook zorgen dat u een goed gevoel over jezelf.
Dit zijn enkele van de tips voor het krijgen van meer dan een break-up. Echter, er zijn geen duidelijke fasen die een persoon gaat door tijdens het verwerken van een break-up, want elke mens is anders en zou hun eigen tijd om te gaan met de break-up. Toch moet men leren te komen van de bittere ervaring en een toekomst die vol is van nieuwe en heldere kansen welkom.

No comments:

Post a Comment