Monday, 7 May 2012

Het verwijderen van vinyl gevelbeplating

Vinyl siding is een van de veelgebruikte gevelbekleding materiaal, dat wordt beschouwd als een langdurige en relatief goedkoper. Maar dit type huis gevelbekleding kan ontwikkelen scheuren of breken tijdens barre klimaten. Dergelijke beschadigde stukken van vinyl gevelbeplating moeten worden gerepareerd of vervangen. In het geval van renovatie van woningen, de hele opstelspoor moet worden verwijderd. Het verwijderen van vinyl gevelbeplating is een zeer gemakkelijke taak en met succes kan worden gedaan met behulp van een zip-tool. Als je genoeg hebt van de tijd, kan je de hele spooraansluiting van een klein huis te verwijderen binnen een termijn van twee dagen. In het geval van grote huizen, kan deze taak worden gegeven aan professionals die dergelijke werkzaamheden op een snellere manier. Kan echter kleinere taken worden gedaan door de huiseigenaar zelf, met het juiste gereedschap, een beetje begrip van de taak, genoeg tijd, en wat geduld.
Hoe Vinyl Siding verwijderen?
Zoals in het geval van installatie van vinyl gevelbeplating, het verwijderen van vinyl gevelbeplating is ook zeer eenvoudig. Kan zijn dat je vinyl gevelbeplating te verwijderen om te herstellen of de beschadigde te vervangen, of anders voor de renovatie van het huis. De volgende zijn enkele richtlijnen die kunnen helpen bij de taak van het verwijderen van vinyl gevelbeplating, die u zelf kunt doen. ; De eerste en belangrijkste ding over het verwijderen van vinyl gevelbeplating is het verkrijgen van het juiste gereedschap. In dit geval, het juiste gereedschap is het zip-tool, zonder welke, is het zeer moeilijk te verwijderen vinyl gevelbeplating. Mogelijk moet u ook een flat bar aan de nagels worden gebruikt voor de vaststelling van de gevelbekleding aan de muur te verwijderen. ; Nu, identificeren van de vinyl siding panelen die u wilt verwijderen en ze te merken met een stift. Je moet beginnen met de onderste rand van het paneel boven degene die u van plan bent te verwijderen. ; Plaats het zip-tool en onder de onderste rand van de gevelbeplating dia. Zodra de vergrendeling rand van het gereedschap wordt aangesloten op de gevelbeplating, trekt zachtjes het zijspoor. (Als u het moeilijk vindt het invoegen van de zip-tool, zoek voor een deel in de gevelbeplating die los is in vergelijking met andere delen. Als er geen losse deel, dan kun je een niveau omhoog.) ; Deze actie zal de openstelling van de vergrendeling tussen de twee opstelsporen - de beschadigde en de ene erboven. Als het paneel boven het beschadigde exemplaar los komt te zitten, zul je in staat zijn om de zoom van de laatste, die is bevestigd aan de wand met spijkers te zien. ; Voordat de vinyl gevelbeplating (beschadigde), dan moet je een lijn langs de zoom te trekken. Je moet de nieuwe paneel (in plaats van het oude, beschadigde) langs deze lijn vast te stellen. ; Nu, op zijn tijd verwijderen van de vinyl gevelbeplating met behulp van een flat bar. Verwijder de nagels worden gebruikt voor het bevestigen van het paneel aan de muur. ; Het verwijderen van de nagels zal het paneel los te maken, die moet worden getrokken voorzichtig naar beneden te sturen om van het ene ligt eronder. ; Dit is de procedure voor het verwijderen van vinyl gevelbeplating voor het repareren van vinyl gevelbeplating of vervanging van oude en beschadigde panelen. In geval van vervanging, kunt u gebruikmaken van nieuwe vinyl spooraansluitingen in plaats van de verwijderde een. Echter, als je het verwijderd vinyl gevelbeplating panelen hergebruiken, moet je heel voorzichtig zijn, terwijl ze te verwijderen. Oude vinyl rangeersporen kan gemakkelijk breken en zorg moeten worden genomen om alleen een zip-tool te gebruiken voor het verwijderen van vinyl spooraansluitingen.
De meeste mensen zijn verward over hoe vinyl gevelbeplating te verwijderen en hoe je vinyl gevelbeplating vervangen. Sommige mensen benadering professionals en betalen een fors bedrag voor een dergelijke eenvoudige taak. U kunt het doen voor jezelf en sla je hard verdiende geld.

No comments:

Post a Comment