Tuesday, 29 May 2012

Moon Tattoos voor Meisjes

De astrologische studies hebben altijd beschouwd zon worden mannelijke en een vrouwelijke maan zijn. Moon heeft ook betrekking op de mystieke relatie die mensen hebben met de moeder natuur. Aangezien wordt gezegd dat een vrouwelijke, de maan tatoeages pak meisjes op een betere manier dan de mannetjes. Voordat we naar de maan tatoeages voor meisjes, laten we meer discussiëren over de betekenis van deze maan tatoeages.
Betekenissen van Moon Tattoos, maan tattoo zin grotendeels afhankelijk is van een individu en de cultuur die hij / zij volgt. Mensen die geloven in de westerse astrologie te overwegen maan als een vertegenwoordiger van de natuur iemand of kenmerk. Bovendien wordt gezegd dat het innerlijke kind te vertegenwoordigen die iedereen van ons heeft en hoe men is in het verleden. De maan verlicht de donkere tijdens de nacht en gidsen richting. Zowel Oost-als West-astrologie te overwegen maan tot een symbool van het moederschap en vrouwelijke kenmerken, zoals zorgzame houding en troost haar geliefden. Er wordt aangenomen dat de fasen van de maan een significant effect op de Aarde. Aangezien de maan regelt de getijden van de oceaan, veel mensen geloven dat de maan de emoties van een mens ook controles. Met zo vele typische vrouwelijke kenmerken van de maan, de maan zijn tatoeages beschouwd als puur vrouwelijk tattoo ontwerpen. Laten we een kijkje nemen op bepaalde informatie op de maan tatoeages voor vrouwen.
Moon Tattoos voor Meisjes; Moon tatoeages ontwerpen hebben geen leeftijd bars, en ze zien er goed uit op elke leeftijdsgroep van vrouwen. Bovendien maan tatoeages zijn nogal variabel en dus zijn er talloze ontwerpen die gemaakt kan worden van deze tatoeages. Met zo vele fases van de maan, kan men een of meer van de maan fase van haar keuze. Het kan een volle maan, op slechts een halve maan, donkere maan of zelfs een schaduw maan. Er is geen einde aan de mogelijkheid van modellen die gemaakt kunnen worden te snijden een maan tatoeage. Maan tatoeages met gelaatsuitdrukkingen zijn ook beroemd maan tattoo ontwerpen. Deze uitdrukkingen helpen om carve verschillende emoties, die de tatoeage aan toonder wil symboliseren. Sommige vrouwen gaan zelfs voor de maan tatoeages met een komische touch, zoals een maan met een uitstekende neus of een maan gezicht met grote glimlach. Een slapende maansikkel met een slaapmutsje is een van de leuke cartoon tattoo ontwerpen. De kleuren die gebruikt voor deze tatoeages zijn niet alleen beperkt tot alleen wit of lichte tinten. Veel van de tattoo ontwerpen gebruik maken van een set van verschillende kleuren om de tattoo mooier.
Een combinatie van de maan met andere elementen, zoals sterren en sprookjes, is nog een variatie die kan worden gedaan om een ​​maan tatoeage beeldhouwen. Moon tatoeages lijken meer aantrekkelijk en elegant in combinatie met dergelijke kenmerken. Zelfs de combinatie van zon en maan, maakt een geweldige tattoo ontwerpen. Hoewel deze combinatie geeft geen belangrijke betekenis, maar toch kunnen ze bijdragen tot een interessante tattoo ontwerp. Twinkelende sterren rond de maan maakt de tatoeage look veraangenamen. Combinatie van sprookjes en de maan ziet er erg schattig op vrouwen. Alvorens in te gaan voor een dergelijke combinatie zorg ervoor dat je een goed onderzoek naar de tattoo design gedaan. Lees meer over:; Tattoos van Stars; Fairy Tattoos voor vrouwen; Star Tattoo betekenissen; Nu, waar de maan tatoeage plaats? Nou, deze tatoeages goed gaat op een deel van het vrouwelijk lichaam. Als je wilt gaan voor kleine ontwerpen, kunt u overwegen maan tatoeages op voet. Maar voet is een zeer gevoelig deel van het lichaam en moet je speciale voettatoegering verzorgen. Men kan ook een hele set van alle fasen van de maan, op elk een arm. Moon tatoeages met grote modellen kunnen worden gebeeldhouwd op armen, heupen, rug lager, enz. Het is beter te kiezen voor de plaatsing van de tatoeage, afhankelijk van de tattoo ontwerp dat u hebt geselecteerd.
Dit was een samenvatting op de maan tatoeages voor meisjes. We kunnen concluderen dat de maan tatoeages enkele van de tatoeages die louter bedoeld zijn voor vrouwen. Ze kunnen worden gegeven mannelijke look, maar omdat de maan in verband gebracht met vrouwelijke kenmerken hebben, zij een aanvulling meer op een vrouwelijk lichaam.

No comments:

Post a Comment