Wednesday, 16 May 2012

Bloeiende Pear Tree Ziekten

De perenboom behoort tot het geslacht Prunus van de familie Rosaceae, waardoor het delen van dezelfde familie met rozentuin, Blackberry en Apple. Komende tot de ontplooiing perenboom wetenschappelijke naam, is de Bradford perenboom vertegenwoordigd door Pyrus calleryana. Als de lente komt, kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de bomen gehuld in witte of rode bloemen. Ongeacht het ras dat je hebt geplant in uw tuin, begrip bloeiende perenboom ziekten zal u helpen bij tijdige controle van de problemen. Meer informatie over Chanticleer perenboom.
Bloeiende Pear Tree informatie
Met meer dan 800 cultivars, de perenboom is een van de meest spectaculaire landschap bomen over de hele wereld. Andere dan de gewone perenboom soorten geplant voor fruit, zijn er verschillende andere soorten bloeiende perenbomen, die speciaal zijn gekweekt voor hun aantrekkelijke bloemen en esthetische waarde. Plant de wit bloeiende perenboom (Cleveland cultivar) en u kunt genieten van de besneeuwde boom bekijken en zoete geur in het vroege voorjaar. Echter, een groot probleem van een bloeiend perenboom is het rechtop en rechte takken die gevoelig zijn voor breuk en splitsen.
Bloeiende Pear Tree Ziekten
Rekening houdend met de sierwaarde, bloeiende perenboom cultivars zijn ook bekend als sier perenrassen. Voor een echte hobbyist, wat kan beter spijt anders zijn dan het zien van uw bloeiende perenboom te sterven als gevolg van ziekten. Om te voorkomen dat een slechtere ervaringen, ontwikkel uzelf met betrekking tot de ziekte van identificatie en effectieve controle maatregelen. Meer op sierbomen voor landscaping.
Crown Gall Disease; Een bacterie besmetting, kroon galblaas ziekte veroorzaakt de uitbreiding van de stam en takken. In ernstige plagen, kan er opeenhoping van dode weefsel in de stengel gedeelte, net boven de bodem. Indien onbehandeld, kan dat leiden tot de dood van de boom. Verwijder de zieke twijg en spuit de boom met een effectieve bactericide.
Bacterievuur Disease; bacterievuur ziekte treft vooral de jonge bladeren en de stengel tijdens het bloeiseizoen (voorjaar). Het is de meest destructieve bacteriële ziekte die aanslagen bloeiende perenbomen. Als u ongewone kleverige afzettingen in de steel, is het mogelijk als gevolg van de brand bacterievuur ziekte. Gebruik streptomycine of andere bacteriedodende spray om bacterievuur controle in de vroege stadia besmetting.
Bladvlekkenziekte; bladvlekkenziekte is een andere ernstige ziekte van de bloeiende perenboom. Deze bloeiende perenboom schimmelinfectie kan afgeleid worden uit de rood-paarse vlekken op de bladeren ontwikkeld, met name tijdens de vroege herfst en de lente. De geïnfecteerde blad wordt rood en uiteindelijk vallen. Trim de besmette onderdelen en spuiten met fungiciden na elke twee weken de tijd om deze ziekte effectief te beheersen.
Andere ziekten; Andere ziekten waarvan bekend is dat de gemeenschappelijke perenboom infecteren wortelrot, blister-en vaatziekten, laat blad rot, echte meeldauw en roetzwarte mal. Het is mogelijk dat deze genoemde ziekten ook kunnen infecteren siergewassen. Vandaar dat, terwijl de aankoop van deze jonge boompjes voor de bloeiende boom soorten, is het altijd beter om ziekten en plagen resistente rassen te selecteren.
Een paar andere versieringsvoorwerpen, landscaping bomen die kan worden beïnvloed door ziekten zijn de esdoorn en eiken, voor informatie over de dezelfde, verwijzen naar:; Oak Tree ziekten; Maple Tree ziekten; In aanvulling op het bovenstaande bloeiende perenboom ziekten, de plant is vatbaar voor andere plagen en insecten zoals rupsen, trips en webworms. Inspecteer de plant onderdelen voor een merkbare ongedierte en insecten. Indien mogelijk, handmatig te verwijderen hen dan en doodt hen. U kunt zoeken het advies van uw lokale tuinder met betrekking tot de preventieve maatregelen die moeten worden gevolgd tijdens elk seizoen om ziekten en plagen te voorkomen. Door dit te doen, kunt u krachtdadig zeggenschap over deze destructieve bloeiende perenboom problemen.

No comments:

Post a Comment