Sunday, 13 May 2012

Gardenia Care in de winter

Gardenia heeft meer dan 250 soorten groenblijvende en bloeiende heesters. Verward, over het kiezen van de juiste? U kunt kiezen uit een soort van gardenia, maar zorg ervoor, dat u het ras dat nematode resistente onderstam moet kopen, als gardenia zijn zeer gevoelig voor aaltjes. De mooiste onder de gardenia rassen zijn, gardenia jasminoides, gardenia psidioides en gardenia brighamii. Gardenia zijn weinig onderhoud planten, maar moet men de neiging om Gardenia zorg in de winter, zeer goed.
Planten van gardenia ziet er prachtig uit in de zomers met hun glanzende bladeren en zuiver witte bloemen. Maar, wanneer de temperatuur daalt tijdens de winter, kunnen veel problemen met name ontstaan, bij het houden van de plant binnenshuis. De plant zou kunnen beginnen hangende en plotseling, de bloemknoppen kan beginnen af ​​te vallen. De bladeren kunnen geel, en start afhaken de plant, als de bladeren van een boom beginnen te vallen in de herfst. Dus, gardenia het verzorgen van planten in de winter wordt het een uitdaging. Maar maak je geen zorgen, zal dit artikel geven de richtsnoeren betreffende de zorg voor gardenia plant tijdens de winter.
Gardenia Winter Care Instructies
De dwerg gardenia rassen zijn minder winterhard Winder, vergeleken met standaard gardenia. Maar alle rassen speciale zorg nodig hebben tijdens het winterseizoen. Hier zijn de onderhoudskosten factoren, gardenia zorg in de winter.
Lichtomstandigheden tijdens de winter; voor Gardenia winter zorg, de plant op een koele en vochtige plaats. Houd de gardenia plant op een lichte plek, waar het zonlicht kan krijgen, zoals Zuid-zijde ramen of het opzetten van kunstlicht voor kamerplanten. Als het verstrekken van natuurlijk licht, zorg ervoor dat de plant op zijn minst krijgt het zonlicht voor een halve dag, en houd de plant uit de buurt van verwarmingsroosters. Tijdens de normale seizoenen, kunt u houden de plant voor een deel schaduw en een deel zon
Vochtigheid en temperatuur behoeften; Gardenias liever warm en vochtige omgevingen. Voor een goede vochtige omstandigheden Gardenia zorg in de winter, is een beetje moeilijk. U kunt gebruik maken luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid te verhogen, houden ook de planten op een dienblad van natte keien. Wanneer de luchtvochtigheid afneemt, kun je ook vullen een spray fles met water en regelmatig vochtig de plant. Houd de gardenia fabriek in koelere ruimtes in de winter en plaats ze in de buurt van ramen, waar zij zullen ontvangen zonlicht. Handhaven van een temperatuur van 55 º C gedurende de nacht en 65-75 º F gedurende de dag de tijd.
Gardenia Watering Instructies voor de winter; Gardenia planten kunnen verdragen moderate droogte vrij gemakkelijk. Als de container tuinieren, bieden minder hoeveelheid water aan de gardenia planten of struiken in de winter ten opzichte van het zomerseizoen. Voor de winter gardenia zorg in potten, giet het water en wacht tot bovenste laag van 1-2 cm van de bodem wordt droog, dan weer giet het water.
Bodem en Meststoffen Eisen; Gardenias nodig zure bodem, met een pH hoger dan 6. Houden de bodem vocht, gardenia zorg in de winter. U kunt controleren of vochtigheid van de bodem met je vingers na elke paar dagen. Geven geen mest op het gardenia plant tijdens de winter. Na de bloemen verschijnen, kunt u de plant te verplaatsen naar een deel schaduw en onderhouden van de bodemvochtigheid.
Snoeien Gardenia Care; De Gardenia plant tijdens de winter, worden slapende en zal de opslag van het voedsel voor de volgende bloei seizoen. Als u snoeien in de winter, is er een enorme mogelijkheid om het doden van de gesnoeide tak en in ernstige gevallen, de hele plant. Dus nooit snoeien van de gardenia plant in de winter. Snoeien moet worden gedaan, pas na de bloeiperiode van de gardenia krijgt over. Want als snoeien tijdens het bloeiseizoen, is er een enorme mogelijkheid van het trimmen van de bloemknoppen.
Voor meer informatie over hoe om te groeien en zorg voor gardenia struiken en planten, te lezen:, groeiende Gardenias Indoors; Gardenia jasminoides Care, de meest uitdagende deel bij het kweken van deze planten is de gardenia zorg in de winter. Met de bovengenoemde richtlijnen, kunt u handhaven van een gezond en mooi uitziende gardenia.

No comments:

Post a Comment