Monday 21 May 2012

Eucalyptusboom Care

Eucalyptusboom behoort tot de familie Myrtaceae, en wordt vermeld onder de diverse geslacht van bloeiende bomen. Native naar Australië, ze groeien nu in de meeste tropische en subtropische gebieden van de wereld. Er zijn meer dan 700 soorten eucalyptus, waarvan de meeste zijn alleen te vinden in Australië. Deze boom is beroemd om de eucalyptus olie die wordt gewonnen uit de bladeren en de bast. Leer alles over eucalyptusboom zorg als je leest verder.
Eucalyptusboom Informatie; Eucalyptus kan worden aangemerkt als een lage struik of een hele hoge boom. In de eerste plaats, heeft deze boom is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën classificaties; bomen, die enkele steel helemaal tot aan de kroon, die is gering in verhouding tot de hoogte van de gehele boom, Woodland bomen, die ook enkele gesteelde, maar ze branch een paar meter boven het maaiveld, en Mallees soorten, die meestal minder dan 10 meter hoog en meerstammige, direct vanaf de begane grond, dus beschouwd als een struik.
Eucalyptus is een van de vele soorten van groenblijvende bomen en is een aromatische boom die varieert in hoogte, 10 tot meer dan 60 meter, afhankelijk van de beoefenaar. De hoogste gemeten exemplaar, de Australische Mountain Ash is 99,6 meter hoog! Schors van de eucalyptus bestaat uit lange vezels die kunnen worden getrokken gemakkelijk af in lange stukken. Sommige soorten stralen geneesmiddelen sap. Behalve een paar rare types die hun bladeren verliezen aan het einde van het droge seizoen, zijn de meeste eucalyptus wintergroen. Het blad is lang, ovaal, met kleuren die variëren van licht tot olijfgroen. De bladeren zijn verfrissend aromatische net als zijn aantrekkelijke, peeling schors. De boom draagt ​​bloemen in de late lente tot de vroege zomer in de kleuren van crème, geel, wit, roze of rood. De bloemen zijn aantrekkelijk pluizige meeldraden ingesloten in een dop bekend als een operculum.
Eucalyptusboom Care; Zoals de meeste van de bomen zijn zo hoog, is men vaak links af hoe de zorg voor eucalyptus bomen. Maar het beste deel over het kweken van deze boom is, dat zij niet-kieskeurig kwekers, en zorg nodig vooral in deze vroege jaren, voor een keer goed ingesteld, alles wat u zou moeten doen is in het aroma zullen ze verspreid rond uw tuin !
Om te groeien een eucalyptus succes, plant een cultivator, dat is aangepast aan de bodem en klimatologische omstandigheden van uw regio. Beslissen over de grootte van uw boom, want als je eenmaal te planten op een locatie, verspenen zal hen doden, net zoals minder ruimte zou doen. Ze hebben een ondiep wortelstelsel, dus moet men ze te planten in een gebied beschermd tegen harde wind. Te planten een eucalyptus, een gat graven twee keer zo breed en diep als de kluit grootte. Zet de plant in het centrum en terug te vullen met grond. Uit te graven rondom de boom tot water in het te beveiligen, en giet het water. Zodra het water wordt geabsorbeerd, mulch rond de boom met elk type mulch waarvan u denkt dat geschikt is. Bevruchten eerste keer na een maand van te planten, en daarna eenmaal per drie jaar.
Snoeien eucalyptus is essentieel om bladafval controle, echter, dit wordt moeilijk als de boom groeit erg hoog. Snoei eucalyptus alleen in de zomer, omdat ze bloeden sap bij het snijden, die vervolgens maakt ze zeer gevoelig is voor schimmel infecties in de winters en vochtige klimaten, altijd zo een wondverband na het knippen om infectie te voorkomen toe te passen. Het verdient de voorkeur om alleen dode, beschadigde of zieke takken te snoeien. Als je verlangen om je boom geven enkele bijzondere vorm, hen te trainen in de eerste jaren van hun planten zelf.
Eucalyptusboom ziekten; Hoewel zeer winterhard en insecticide in de natuur, de eucalyptus is zeer gevoelig voor Longhorn boor, eucalyptus galwesp, diverse blad-vretende kevers en de lerp psyllid. De meeste plagen kan eenvoudig worden gecontroleerd door regelmatig snoeien en insecticide toepassingen. Maar het is de lerp psyllid die in staat is het doden van de boom. Lerp Bladvlooien zijn plant-sap zuigen homopterans, dat infecteren de eucalyptus bladeren. Besmette bladeren hebben kleine witte, halfronde dop bestaat uit gestolde honingdauw en was geplakt op hen. De was resultaten in het donker roetzwarte schimmel groei, die zich uitbreidt naar de schors ook. Specifieke insecticiden zijn beschikbaar om te gaan met dit probleem, en moet gebruikt worden op zijn vroegst. Een eenvoudige manier om een ​​infectie te beteugelen van de verspreiding is het gebruik van meststoffen te stoppen totdat de boom vrij is van infectie.
Deze boom is vol van een natuurlijke waardevolle medicinale olie, die bekend staat om zijn eucalyptusolie gebruik en eucalyptusolie voordelen, maar de meeste mensen zijn niet zo dol op deze boom. Zijn wortels zijn ondiep, waardoor de hoge boom kwetsbaar voor vallen tijdens harde wind, de olie ontvlambaar is en kan verergeren een wildvuur, en ten slotte de bomen allelopathic chemische afscheiding in de bodem door de wortels, schors gedaald, bladeren en bloemen van invloed op de omgeving bodem. Deze boom wortels effect op de bodem remt wortelgroei van andere planten door het beschadigen van hun voedingsbron.
Echter, het feit blijft, een goede tuinman weet hoe te werken rond de problemen van de bomen, en zich concentreren op haar schoonheid. Goede eucalyptusboom zorg zal helpen een te handhaven deze boom in goede gezondheid, en toen alle bomen kaal te gaan in de winter, deze zal je humeur met zijn groenblijvende aromatische bladeren verheffen.

No comments:

Post a Comment