Friday, 25 May 2012

Celtic Tattoos voor Vrouwen

Hoewel de kunst van het tatoeëren is prevalent voor vele decennia is het steeds populairder geworden pas in de laatste eeuw. Er zijn een groot aantal tattoo opties om uit te kiezen dat kan verschillende betekenissen voor verschillende mensen, variërend van een religieus symbool, cultureel symbool hebben om iets wat ze geloven, of aan anderen is het gewoon een fashion statement. Een van de meest populaire tatoeages zijn Keltische tatoeages. Keltisch design tatoeages zijn enkele van de meest ingewikkelde en gedetailleerde illustraties in tatoeages. Ze zijn gemakkelijk te herkennen vanwege hun kleur en de reeks van inter-locking en inter-geweven lijnen, spiralen en cirkels die zowel mooi en steil in de symboliek. Hoewel zowel mannen als vrouwen krijgen Keltische tatoeages, zijn Keltische tatoeages voor vrouwen steeds meer populariteit met de dag.
Geschiedenis van Celtic Tattoos
Hoewel niemand is zeker van de exacte oorsprong van de Keltische tatoeages, mensen beweren dat ze een soort van tribale tatoeages, hoewel de meeste tatoeëerders geloven dat ze sterk werden beïnvloed door Ierse en Welshe samenlevingen. De mannen en vrouwen waren er zeer artistieke mensen, en waren bekend bij instantie merken hebben in de vorm van tatoeages. De ingewikkelde inter-geweven lijnen en spiralen met geen einde en geen begin zijn zelf een symboliek van de nooit eindigende cyclus van het leven en de seizoenen. Er zijn een heleboel ontwerpen om uit te kiezen voor Celtic tatoeages voor vrouwen, die variëren van knopen, schilden, vlinders om te kruisen. De schoonheid van de Keltische tattoo ontwerpen voor vrouwen ligt in de ingewikkelde ontwerpen, aandacht voor detail en het vermogen van de tattoo tot bijna tot leven komen.
Keltische Tattoo Designs for Women
De meeste tattoo ontwerpen voor vrouwen, zoals Keltische tatoeages, de nadruk op de complexiteit en de schoonheid van de tatoeage, samen met een diepe symboliek. De volgende zijn een paar populaire Keltische tatoeages voor vrouwen:
Celtic Cross Tattoos: Een van de meest populaire symbolen van de Keltische tatoeages is het Keltisch kruis. Het Keltisch kruis ontwerp is net als het christelijke kruis, met een cirkel rondom het kruispunt. De ingewikkelde knoop werk dat het kruis genaden geeft het een unieke en gedetailleerde kijk. Legende heeft het dat dit Keltisch kruis is ontworpen door Saint Patrick, die probeerde om de heidense Ieren te bekeren, maar de betekenis van de Keltische kruis is niet erg duidelijk en varieert veel. De meest voorkomende plaats aan het kruis te krijgen is op de bovenarm, rug, of als een pols tattoo voor vrouwen.
Celtic Butterfly Tattoos: Hoewel vlinders in het algemeen een van de meest gewilde Keltische tatoeages voor vrouwen, omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn veel vrouwen nog steeds in staat om die unieke tattoo die niemand anders heeft te hebben. In feite is dit een van de meest favoriete vrouwelijke Keltische tattoo ontwerpen. Veel vrouwen vinden Celtic vlinders een opvallend design, aangezien het niet alleen voorzien van details, maar het omvat de natuurlijke schoonheid van vlinders. De Keltische Butterfly Tattoo symboliseert transformatie, begon als een ei, rups, pop en vervolgens naar voren als een prachtige vlinder. Het is ook een symbool van geluk, vrijheid, welvaart en viering. Celtic vlinders kunnen worden geïnkt op verschillende delen van het lichaam, hoewel vlinder onderrug tatoeages zijn de meest voorkomende modellen gezien.
Celtic Knot: Keltische knopen zijn de meest bijbehorende symbolen van de Keltische tatoeages. Ze kunnen worden gebruikt als een tatoeage ontwerp zelf, of als onderdeel van een tatoeage. De symboliek van de Keltische knopen is niet erg duidelijk, hoewel sommige mensen denken dat Keltische knopen magische krachten hebben. Maar de meest voor de hand liggende symboliek van Keltische knopen is de eeuwigheid, omdat de lijnen van het netwerk vormen een eindeloze lus zonder begin of einde. Maar een punt om te onthouden is dat deze tatoeages extra tattoo zorg vereisen.
Celtic Heart Tattoos: Keltische tatoeages hart symboliseren de eenheid van twee zielen, en wordt meestal gebruikt om toewijding zien aan je dierbaren. Algemeen bekend als de liefde knoop tatoeages, ze zijn een geweldige keuze voor Celtic tatoeages voor vrouwen. Lees meer op het hart tatoeages voor vrouwen.
Deze waren een paar ideeën voor Celtic tatoeages voor vrouwen. Andere elementen die vaak worden opgenomen in de Keltische tattoo ontwerpen zijn maan, engel tattoo ontwerpen, zon tatoeages en bloem tatoeages. Door het opnemen van deze beelden, kunt u uw Keltische tattoo meer uniek en gepersonaliseerd. Maakt niet uit wat het ontwerp u ook kiest, Keltische tatoeages voor vrouwen zijn, en altijd zal zijn, in het oog springende en uitgelezen.

No comments:

Post a Comment