Saturday, 5 May 2012

Vloertegel Patronen

Patroon vloeren zijn altijd al een favoriet als het gaat om verbouwen van een huis. Vloertegel patronen lijken te hebben geheerst door de eeuwen heen en over verschillende culturen. Omdat het de grootste oppervlakte van een kamer, is het slechts natuurlijk dat het patroon van de tegels op de vloer een gevoel van orde, de diepte en de vitaliteit te roepen naar de kamer.
Interieur ontwerpers meestal naar inspiratie voor vloertegel patronen in de architectuur, textiel en zelfs quilts ontwerpen. Er zijn echter enkele eenvoudige regels die als leidraad uw keuze van patronen voor uw vloertegel. Terwijl een strak gericht patroon in lichtere tinten van vloertegels maakt een kamer groter lijken dan het is, kan een sterke grote patroon te maken een kamer lijkt vrij klein. Echter, het voordeel van grote patronen in levendige kleuren zijn dat het kan uw geest haal het boxiness van een kamer. Ook, terwijl het kiezen van de kleur van de vloer, is het essentieel om de kleur van de tegels te overwegen. Kan bijvoorbeeld een donker gekleurde vloer creëren een illusie van een hoger plafond. Naast deze elementen, zoals de architectuur van de ruimte en het meubilair ook bepalend voor de keuze van de vloertegel patronen. Om u te helpen u op uw weg naar het ontwerpen van uw vloer, hier is een lijst van de gemeenschappelijke vloer tegel patroon lay-outs in gebruik zijn.
Vloertegel Patroon Ideeën; Er zijn vele mogelijkheden voor het regelen van vloertegels, vooral als je gebruik maakt accent tegels. U kunt gebruik maken van innovatieve ideeën voor het maken van patronen in het midden van de kamer of in de buurt aan de rand met behulp van porseleinen of keramische tegels vloer.
Vierkante tegelpatronen; rechte koers: Visualiseer een tic-tac-teen board en dat is wat je rechte koers tegel legpatroon eruit zal zien. Deze standaard tegel patroon dat vaak wordt gebruikt wordt gevormd door het stapelen van vierkante tegels met voegspecie lijnen lopen verticaal en horizontaal langs het. Het werkt het beste wanneer afwisselende kleuren of tinten worden gebruikt, tenzij u de voorkeur aan de eenvoudige rasterpatroon.
Diagonale of Diamond Patroon: Vergelijkbaar met de rechte grid, is de diagonale tegel lay-out gemaakt door het installeren van vierkante tegels en het uitvoeren van de specie lijnen op een 45 graden diagonaal. Dit patroon heeft een groot effect wanneer de tegels diagonaal gelegd van de belangrijkste toegang tot het midden van de kamer.
Metselwerk Patroon: Deze keramische tegel patroon vereist tot rechte cursussen van tegels en dan elke rij wordt afgewisseld met de vorige rij in een lopende band of een steenmotief. Dit werkt voor de rechthoekige tegelpatronen ook.
Rechthoekige tegelpatronen; Basketweave: Voor de Basketweave patroon dat u nodig rechthoekige tegels die twee tot drie keer de hoogte. Plaats 2 tegels horizontaal op elkaar, het creëren van een plein, gevolgd door 2 verticale tegels. Volg dan deze met een ander kwadraat van 2 horizontale tegels en blijven dit patroon helemaal over het gewenste oppervlak. Wanneer u de volgende cursus start, opnieuw beginnen met 2 verticale tegels en volgen met 2 horizontale tegels.
Visgraat: Veel moeilijker in vergelijking met de eerdere patroon, een visgraatmotief moet u gebruik maken van zowel rechthoekige en vierkante tegels. Het bestaat in principe uit verwisseld rechthoeken en vierkanten geplaatst in een willekeurige manier. Echter, u moet maken van de stukjes in elkaar passen van het ras toe te voegen aan het patroon.
Diagonale Visgraat: Hoewel niet zo willekeurig als het visgraatmotief, de diagonale visgraatmotief kunt u alleen rechthoeken in een rij van diagonale lijn. In dit geval, de tweede tegel en al die volgende begint het in het midden van de vorige tegel. Hiervoor moet je naar de tweede loop van tegels passen onder de eerste, met de eerste tegel aanbrengen in de sleuf dat is gemaakt tussen de eerste en de tweede tegels, langs de eerste cursus hierboven. Dit moet worden voortgezet voor elke cursus van de diagonalen.
Lint Patroon: Je moet alternatieve rechthoekige tegels met een vierkante die in een van beide een gestapelde, of een baksteen achtig patroon.
Pinwheel Patten: De pinwheel of windmolen patroon wordt gemaakt door rond een vierkante tegel met vier rechthoekige tegels aan weerszijden met elk van de tegels overlappen de andere.
Vergeet niet dat bij het kiezen van de patronen zijn er een aantal dingen die u moet besluiten, zoals de vraag of u wilt een ontwerp dat voert door de kamer of wil je het gewoon breken de basispatroon van grout lijnen. Immers, hoe meer inspanning die gaat in een tegelpatroon, hoe meer tijd en geld het gaat kosten. De andere dingen in gedachten te houden zijn de oppervlakte van de tegel, hoe tegels die verschillende afwerkingen en oppervlaktestructuur en hoe goed uw nieuwe vloer overeen komt met de andere verdiepingen hebben te nemen. Dus doe je huiswerk voordat je in voor de vloertegel patronen. U kunt bladeren door uw favoriete woonbladen of bezoek tegelwinkels om een ​​beter idee te krijgen. Met een aantal creatieve verbeelding die u kunt toevoegen aan uw huis pizazz en verhoging van de waarde ervan als goed.

No comments:

Post a Comment