Sunday, 13 May 2012

Tree Root Killer

Er zijn vele soorten van wortel-killers op de markt beschikbaar, maar terwijl het kiezen van een boom root moordenaar, zorg moet worden genomen. Dit komt doordat bijna alle beschikbare producten zijn chemische basis en verkeerd gebruik kan leiden tot desastreuze gevolgen. Sinds boomwortels effecten op de bodem kan worden langdurige, moet een goede verzorging van de bodem worden genomen. Lees altijd de instructies vermeld op de deksel van de boom root moordenaar zorgvuldig voor gebruik.
Nu komen we bij de belangrijkste vraag in het artikel, hoe de wortels van bomen te verwijderen? Je kon ze te verwijderen van levende bomen, of je kan hen te doden voordat ontworteling. Dus, in plaats van hard werken op levende boomwortels, kan u gebruik maken wegen en middelen die u zullen helpen voorkomen dat de rompslomp van handenarbeid. Het gebruik van chemische stoffen garandeert een snelle succes, maar ze kunnen uiteindelijk nadelige gevolgen voor uw bodem. Traditionele methoden kunnen ook doden de boomwortels, maar je moet geduld voor hebben. Uiteindelijk moet je fysiek verwijderen van de boomwortels, maar het helpt als ze dood zijn.
Soorten van Tree Root Killers
Roundup, Roundup is een chemische stof boomwortel moordenaar, die de meest populaire boomwortel killer is in termen van omzet, sinds 1980. Het belangrijkste ingrediënt van Roundup is glyfosaat isopropylaminezout. Zodra Roundup wordt toegepast op een boomstronk (volgens de handleiding), de bladeren beginnen geel binnen 48 uur. Roundup doodt systematisch de plant van binnenuit.
RootX; Het belangrijkste ingrediënt van RootX is aquatische herbicide dichlobenil. Hoewel, RootX is chemisch van aard, is het niet schadelijk voor uw leidingen of septic tanks of enige vorm van drainage systeem. RootX is de belangrijkste concurrent van Roundup. Het is zeer effectief en veilig te gebruiken.
Kopersulfaat; Vóór de komst van Roundup en RootX, werd kopersulfaat gebruikt om alle leidingen te reinigen. Hoewel, kopersulfaat was zeer effectief in het ontstoppen van de leidingen en het doden van boomwortels, het had vele dure bijwerkingen. Kopersulfaat, waarbij zuur in de natuur, reageerde met de leidingen en gestaag uitgehold hen. Is dit de bacteriën gedood in de septische riolering ook. De geërodeerde pijpen zou uiteindelijk barsten en lekken van de chemische stoffen die binnen waren. Moderne kunststof buizen hebben op tolerantie voor kopersulfaat, maar de bacteriën niet, dus het gebruik van kopersulfaat wordt niet aangeraden.
Stikstofkunstmest vloeistof; Ja ik weet het, het is een contradictie. Stikstof is een meststof, niet een boomwortel moordenaar toch? Het gebruik van deze boom root killer is merkwaardig, zoals hieronder beschreven:; Boor 10 tot 15 gaten in boomstronk. Ze moeten ongeveer 10 diep; Nu giet de stikstofmeststof vloeistof in deze gaten. ; De stikstof meststof (die verantwoordelijk is voor boomgroei bij vermenging met de bodem), begint holt de boomstronk van binnenuit. ; Dit proces is traag en niet betrouwbaar. Als er een riolering is volledig verstopt door boomwortels, gebruik te maken van een stikstof meststof kunt u het ontstoppen is niet wenselijk.
Zout; Eenvoudige duidelijke oude zout, zal doen de truc. Maak een zeer geconcentreerde zoutoplossing, en giet het in de bodem rond de boomstronk. U moet dit ten minste vijf keer per dag doen, totdat alle boomwortels zijn dood. Volgens bodemkunde met behulp van zout, bent u waardoor de omgeving helemaal kaal.
Asafoetida; Het is een traditionele Indiase, lage kosten, gemakkelijk te gebruiken en tijdrovende boomwortels moordenaar. Maar generaties en generaties boeren hebben bewezen dat deze methode van boomwortel doden uiterst effectief. Je moet dingen de boomstronk met stukjes asafoetida, zoveel als je kunt, en zo vaak als je kunt. Boor de gaten en vul deze met asafoetida. U vindt asafoetida op elk supermarkt. Asafoetida duurt minimaal twee weken of zelfs meer de wortels van bomen te doden. Zij stelt ook de bodemtextuur en heeft geen bijwerkingen (behalve natuurlijk op de boomstronk).
Natriumhydroxide; Maak een oplossing van natriumhydroxide en water (een deel natriumhydroxide en twee delen water), en toe te passen deze oplossing drie tot vier keer op de stomp. Geleidelijk aan zal het doden van de stomp en gaan vervolgens in op de wortels te doden ook. Maar de wortels kan nodig zijn om fysiek worden verwijderd.
Compost opgestapeld op Tree Stump; Knip de boom op een zodanige wijze dat de stomp is op de begane grond. Maak een grote stapel van compost op de boomstronk. De chemische stoffen uit de compost helpt om de stomp en uiteindelijk de wortels te doden ook. Maar compostering moet worden gedaan, alleen als je niet in een haast.
Zuiveringszout en azijn; Breng een dikke laag zuiveringszout op de wortels en giet ongeveer een liter azijn op de stomp. Laat je niet gealarmeerd door de Fizz. Het is een effect van de chemische reactie. Dit mengsel is ook een effectieve boomwortels moordenaar.
Hand Grenade; Als geen van de bovengenoemde manieren te doden uw boom wortels, plant een handgranaat, de pin eraf halen en Ren voor je leven. Maar een grapje, jongens! Ik maak een grapje. NIET denk zelfs van een poging iets als dit.
Alle bovengenoemde boomwortel moordenaars moet met zorg worden behandeld, en de juiste instructies moeten worden opgevolgd. Gebruik altijd rubberen handschoenen bij het hanteren van een chemische boom root moordenaar. Ik hoop dat de bovengenoemde methoden die de lezers te helpen bij het wegwerken van de boomwortels uit hun land en riolering.

No comments:

Post a Comment