Wednesday, 16 May 2012

Tegelvloeren Schoonmaak

Tegelvloeren reinigen kan vrij een nachtmerrie zijn als u een briljant witte vloertegel in uw huis. Bovendien, als je kleine kinderen hebt rondlopen in huis, het handhaven van de tegelvloeren in de keuken, woonkamer en badkamer kan nogal een uitdaging. Afhankelijk van het soort vloer je hebt, de schoonmaak methoden en tips zal variëren.
Hoe houden tegelvloeren Schoon?
Ongeacht het type tegel en tegelvloeren ontwerpen, zijn er twee regels die men moet volgen om tegelvloeren in de badkamer, keuken, etc. De eerste regel te handhaven is te vegen gemorste hoeveelheden onmiddellijk en de tweede regel om te onthouden is onderhoudsreiniging houdt agressieve chemicaliën en harder werken op afstand. Houd absorberende doeken, een et of droge vacuüm duidelijke morsen. We meestal veeg je sap of huisdier ongevallen van de vloer, maar we moeten niet vergeten dat water en vuil zijn ook lekkages.
Verwaarlozing modderige voetafdrukken of water rond de deurmat, kan tot het geven van vlekken op de tegelvloer. Veeg uw huisdieren voeten wanneer hij of zij afkomstig zijn van buiten bij regen of sneeuw. Voorkom dat schoenen in de woning tijdens slecht weer en hebben de voeten schoon veegde met een handdoek voordat het huis. Verwaarlozing zal alleen maar leiden tot vlekken, die zal leiden u naar agressieve chemicaliën te gebruiken. Agressieve chemicaliën zijn slecht voor tegelvloeren die er uitzien als hout en alle andere soorten tegels. Afstoffen, vegen en dweilen de vloeren zo vaak mogelijk nodig is. Het juiste onderhoud reiniging bespaart een hoop moeite en bespaart ook kosten tegelvloeren.
Hoe tegelvloeren Schoon?
Je moet het proces van de tegel beginnen met het schoonmaken van de vloer vegen uit alle stof en stof konijntjes. Sweep alle losse vuil in een stapel en gooi het in de vuilnisbak. Gebruik de stofzuiger bevestiging aan de onderzijde van de bodemplaat en vloeren. Vacuüm de tegel na het verplaatsen van de ondergrond schoner van het vacuüm op de laagste stand.
Tegelvloeren Reinigen met citroenzuur; Voor het reinigen van tegelvloeren van de keuken of enig ander deel van het huis, gebruik dan de citroenzuur reiniging verhelpen. Ontvang gekristalliseerd citroenzuur uit de plaatselijke winkel en het gebruik 1 kop ervan tot 1,5 liter heet water. Vermijd het kopen van het fijne poeder, als het kan een puinhoop maken. Met behulp van uw mop, verspreid de citroenzuur oplossing licht op de vloer. Toepassing van een weinig citroenzuur op de vloer leidt tot snellere verdamping van de oplossing. Dus tegen de tijd, krijg je te schrobben van de vloer de oplossing is verdampt. Zo, schoonmaken tegelvloeren voor badkamers die groot kan heel omslachtig.
Om te voorkomen dat dit alles, probeer weken uw tegel in de citroenzuur oplossing voor enige tijd voor schrobben. Bovendien is deze manier alle minerale afzettingen, vuil, roest en schimmel zal ook tijd hebben om te breken. Als u nog niet gereinigd uw vloer tegels regelmatig is fatsoenlijk weken tijd en schrobben nodig. Zodra het schrobben is gedaan, spoel de vloer met behulp van een emmer schoon water en een dweil. Citroenzuur is niet alleen milieuvriendelijk en effectief, maar is ook een tegel reinigingsmiddel dat niet laat je schadelijke na het proces.
Tegelvloeren Reinigen met zuurstof Bleach; Zuurstof bleekwater is een niet-giftige, kleur en materiaal veilig product. Het doet geen enkel hard dampen en verwijdert alle vet en vlekken van eten met minimale schrobben. Zuurstof ionen uit het bleekmiddel reageren met vlek moleculen, breken ze, waardoor het vet te worden weggespoeld met weinig inspanning. Grout is een groot probleem met keramische tegelvloeren. Voor keramische tegelvloeren schoonmaken, bereiden de zuurstof bleekwater oplossing voor tegelvloeren schoon in de badkamer, alles wat je hoeft te doen is mix van hoge kwaliteit zuurstof bleekwater met warm water en roer tot het bleekmiddel oplost. Lees meer over hoe om te voegen schoon te maken - zelfgemaakte specie schoonmakers.
Vervolgens giet de oplossing op de vloertegel, zodat de voegen te krijgen overspoeld met de oplossing. Laat de oplossing om haar manier van werken in de injectiemortel voor een paar uur. Hoe langer de oplossing blijft op de mortel, hoe minder schrobben u hoeft te doen. Voor maximale resultaten, scrub de specie na elk half uur licht en giet verse bleekmiddeloplossing elke keer op de specie. Aan het einde van het reinigingsproces, spoel de vloer schoon met water. Zuurstof bleekwater oplossing dient goed te verwijderen vlekken van rode wijn, bietensap vlekken, enz.
Lees meer over:; Hoe Schoon keramische tegels; reinigen van porselein vloertegels; Naast keramische tegels, is er vinyl vloeren, stenen vloeren, enz. Travertine tegelvloeren reinigingsmethoden houdt stof dweilen op een frequente basis en te reinigen met een neutrale vloerreiniger . Vermijd azijn en andere zure reinigers zoals stenen vloeren. Tegelvloeren reiniging niet zo'n proberen beroep indien het wordt gedaan op een regelmatige basis!

No comments:

Post a Comment