Saturday, 5 May 2012

Hair Color Hoogtepunten

Heel vaak zien we dat mensen hebben rampzalige haarkleur hoogtepunten. Echter, we vergeten op te merken dat het niet de haarkleur highlights, die slecht zijn op zoek, maar de schaduw. De schaduw niet complimenten aan de huidskleur, resulterend in de "look gegaan slecht.
Hoe je het beste haar kleuraccenten?
Hier zijn enkele van de stappen die u moet volgen om de beste haarkleur te krijgen met highlights. Eerst en vooral, bepalen de kleur van je haar. U kunt de hulp van vrienden, collega's kantoor of uw partner. Heel vaak is gebleken dat mannen in staat zijn om de exacte kleur te bepalen, omdat ze meer objectief. Als u een bezoek aan een kapper regelmatig, kunt u advies vragen aan uw kapper ook.
Zodra het stof is neergedaald op de haarkleur debat, kunt u beginnen met het proces van het kiezen van de juiste haarkleur voor je haar. Vaak mensen vragen zoals, waarin duidelijk naar voren zou zijn het meest geschikt voor bruin haar, of blond haar, of zelfs als het mogelijk is om het haar duidelijk voor mensen met lange kapsels. Het antwoord is te kiezen voor een haarkleur schaduw die dichter bij je haarkleur. Het is raadzaam om een ​​haarkleur, die is een paar tinten donkerder is dan je originele haarkleur kiezen. Probeer eerst een schaduw die een tint donkerder dan je haarkleur en vervolgens als u wilt kunt u een stap verder gaan. De andere suggestie is om te kiezen kleuren die tilt de richting van de rode schaduw. Nooit je haar hoogtepunt drie of meer tinten lichter is dan je originele haarkleur. Vaak is het opgevallen dat de haarkleuring of een kleine verandering in de haarkleur, de complete uitstraling van de persoon verandert. Hier zijn tips voor het kiezen van een haarkleur volgens uw huid toon.
Mensen die zijn roze getinte moet voorkomen dat kleuren in het rood tint als het zou kunnen lijken mismatch als het kan worden. Mensen die zijn geel getinte moet af te houden van geel of oranje basis kleuren om te vermijden kijken of ze net terug van een van de Caribische landen. Hetzelfde principe geldt voor mensen die zijn olijf gestemde mensen, zoals ze worden voorgesteld gaan kleuren in weinig licht en bij voorkeur te vermijden kleuren dicht bij hun huid tint.
Haar tijdschriften kunnen een grote hulp zijn in hoge lichten en haarkleur. Ze hebben meestal de nieuwste haarkleuring ideeën en modetrends. Deze tips helpen u gekozen voor een schaduw, die je propapble het bestaan ​​niet kende, of kan worden degene die je zou uit de weg proberen. Als u van plan bent om uw eigen haar hoogtepunt, moet u eerst proberen te wassen in wash-out kleuren, voordat u daadwerkelijk permanente kleur te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat je eerst experimenteren met de verschillende tinten en kom dan tot een besluit op basis van de ene kleur, of een combinatie van kleuren die je het meeste passen.
Tips voor Hair Color Hoogtepunten; Controleer de vervaldatum op de verpakking. ; Je moet goed aankoop montage latex handschoenen te gebruiken terwijl je de kleur van uw haar. Heel vaak de handschoenen die komen met de haarkleur niet goed passen. ; Nooit wast u uw haren op de dag dat u ze wilt markeren. Was ze twee dagen voor. Kleur moet altijd worden aangebracht op droog ongewassen haar, tenzij de richtingen anders beweren. ; Begin altijd de nadruk van de achterkant naar de voorkant. ; Hoogtepunten moeten worden op de bovenste laag van je haar. Tenzij en totdat je vaak verander je haarkleur en je niet wilt dat de onevenwichtige kijken. ; Laatste maar niet de minste altijd een huidtest om te bepalen of je gevoelig bent voor de kleur. Zorg ervoor dat je geen enige vorm van reactie van de huid als gevolg van de kleur hebben. ; Je haar zal hebben behoefte aan goede haarverzorging na highlighting. Gebruik van conditioners wordt aanbevolen. ; Haarkleur hoogtepunten onderhoud nodig. U moet vermijden over de blootstelling aan de zon. Gebruik hoeden of sjaals om je haren te bedekken. Gebruiken, laat in conditioners als deze bevatten zonnebrandcrème, die de extra bescherming die nodig is voor je haar zal bieden. Gebruik geen bliksem agenten op je haar. Gebruik van citroen kan ook schadelijk zijn voor het haar, daarom moet citroen ook worden vermeden. Na enige tijd zult u merken dat uw haarkleur highlights zijn weggestorven. Je zult ze moeten retoucheren, echter is het moeilijk om het retoucheermenu van de hoogtepunten. Proberen Je zeker in staat zal zijn om ze te retoucheren.

No comments:

Post a Comment