Tuesday, 1 May 2012

How to Get Rid van teken

Wat de meeste mensen weten over een tekenbeet, is dat het kan ook de nare ziekte van Lyme bij honden veroorzaken en bij de mens. Afgezien van deze ziekte, anaplasmose, babesiose, monocytische ehrlichoisis, Rocky Mountain spotted fever en vink geassocieerde rash ziekte zijn ook andere ziekten overgebracht van een teek. Het wegwerken van deze kleine bloedzuigende parasieten en het beheer van hun bevolking is niet een moeilijke taak als het lijkt. Er zijn twee soorten van teken; teken met zachte buitenkant en teken met een harde buitenkant. De zachte buitenschaal teken verblijf in spleten en openbaren zich pas wanneer op zoek naar eten. De harde dop daarvan zijn de redenen van zorg, omdat deze teken houden zich aan hun gastheer voor een langere periode. Behalve uit de voeding op andere zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën, zijn deze parasieten meestal gevonden bij huisdieren en mensen. Gelet had een korte beschrijving over teken, laten we naar beneden komen om het gedeelte van hoe zich te ontdoen van teken?
How to Get Rid van de teken in de tuin?; Teken liever niet op korte en getrimd gras, maar ze zijn fan van onkruid, struikgewas en hoge grassen. De reden voor hun loyaliteit richting hoog gras is vanwege het feit dat ze klimmen op de top van hen en wachten om hun prooi te vallen (bij voorkeur u en uw huisdieren). Dus houden het landschap netjes en getrimd is de eerste verdedigingslinie tegen de toenemende tekenpopulaties en het wegwerken van hen op hetzelfde moment. Spuiten basilicum geïnfundeerd water is ook effectief bij het wegwerken van de teken in de tuin. Voor te bereiden van het mengsel, plaats een basilicum plant in een pot met water en laat het zitten voor ongeveer twee uur.
How to Get Rid van de teken in het huis?; Houden van uw huisdieren van zwerven in de tuin of in het bos kan nuttig zijn in het wegwerken van teken in woningen. Honden en katten zijn de meest voorkomende gastheren van teken, en dus zijn de belangrijkste dragers van deze insecten in woningen en uiteindelijk op mensen. Dus, is het raadzaam om te controleren op teken elke keer uw huisdieren weer naar binnen, opdat ze zouden kunnen worden die een aantal van deze parasieten. U kunt gaan voor veteraan-goedgekeurde tick afweermiddel voor uw huisdieren die dood de teken die in contact komen met hen. Aankruisen en vlooienbanden zijn ook beschikbaar om zich te ontdoen van teken van huisdieren. Afgezien van al deze maatregelen, het geven van een goed bad om uw huisdieren te bewijzen effectiever te maken.
Tijdens de zomers, kinderen gaan vaak in de buurt buiten te spelen in hoog gras, bossen en dergelijke. Het is dus noodzakelijk dat u uw kinderen 'bovenrug controleren, achterkant van de nek, achter de oren en haren, voor teken. Het is ook goed om je kinderen te adviseren om te voorkomen dat het spelen in gebieden waar er mogelijkheden zijn om van teken invasie.
Mee naar huis een aantal kippen-Guinea is ook een effectieve methode van het wegwerken van teken in huis. Deze kippen staan ​​bekend als goede tekenbestrijding jagers, en kan helpen bij het terugdringen van tekenpopulaties. Niet-giftige bestrijdingsmiddelen zijn organische door de natuur, en kan gebruikt worden in uw huis voor tik problemen. Stofzuig je huis regelmatig en reinig je kleren als u vermoedt dat vinkje invasie. Tapijten, meubels en dingen die meestal worden gebruikt moeten worden besproeid met niet-giftige bestrijdingsmiddelen om zich te ontdoen van teken. Als in het geval u niet op de hoogte over de juiste soort van bestrijdingsmiddelen tegen teken, dan is het verstandig om hulp van ongediertebestrijding deskundigen te nemen.
Als goede preventieve methoden worden gevolgd tegen de teek invasie in de eerste plaats, dan de vraag hoe zich te ontdoen van teken, houdt niet van belang. Als je een tuin hebt om te werken op, dan zeker aan het licht en de volledige mouw kleren te dragen tijdens het werk. Nadat u klaar bent met je werk, controleren of er geen teken op je kleren en in het bezit komen van hen met behulp van een pincet. Gooi ze niet in de vuilnisbak of elders, maar ze of verbranden dompel ze in een fles alcohol. Vermijd het aanraken van de teken met blote handen, aangezien dit kan leiden tot infectie. De bovenstaande technieken gecombineerd met een goede hygiëne, zijn de beste manier om zich te ontdoen van de teken uit uw huis en directe omgeving.

No comments:

Post a Comment