Thursday, 3 May 2012

Plat haar Twist

Brenda liep in de club die avond en iedereen stond versteld van de nieuwe look zij gekenmerkt. Brenda, die goed stond bekend als een lelijk eendje te wijten aan haar haren die altijd gaf haar een blik alsof ze had geblazen overgenomen door een tornado, zag er zo cool met haar nieuwe kapsel. Ze droeg haar haar in een platte wendingen dat haar hazelaar gekleurde ogen gemarkeerde totaal. De andere vrouwen in de club waren uitgehongerd om te weten wie had het plat haar draai voor haar gedaan. Ze waren allemaal verbaasd toen ze vernamen dat ze klaar was, zelf.
Vrouwen met krullend of kinky haar vaak onder het niveau van kapsels en moeten de sport op dezelfde degenen herhaaldelijk. Tegenwoordig wordt deze trend verandert en veel nieuwe kapsel zien binnenvallen, de krullend haar wereld. Een van hen is de platte haren twist die bedoeld is voor krullend haar en ziet er geweldig op. Deze wendingen ziet er zo funky dat vrouwen met steil haar hun haar krullen alleen zodat zij kunnen plat draaien kapsels roemen. Plat haar rariteiten zijn vooral bekend als zwarte kapsels.
Dit kapsel is een wee-beetje moeilijk om dat te doen op uw eigen, moet je een paar tactieken en veel geduld om te gaan door de beproeving van het maken van uw eigen plat haar wendingen kapsel. Als je eenmaal onder de knie krijgen, kunt u letterlijk draaien en de platte wendingen in elke richting of kapsel u wilt.
Hoe plat haar twist te doen
Stap 1: Eerst en vooral, was je haar en hoofdhuid schoon en je haar laten drogen.
Stap 2: ontklit uw haar met een dikke kam dan eerst met een dunne kam, zodat elke haarlok zichtbaar is.
Stap 3: Nu, met de hulp van een rat staartkam partitie je haar centraal, waardoor er een laag van het haar in het midden, knip de andere twee zijden.
Stap 4: Start met deze laag in eerste instantie door het te delen in twee delen zelfs en draai de linker kant over de juiste is. Zorg ervoor dat de twist strak te houden en dit voortzetten tot het einde van de streng.
Stap 5: Kies haarlokken als je langs de gehele streng en verzegeling van de einde van de streng met een haarband. De strengen die je kiest mee naar toe te voegen aan de belangrijkste zal men de richting van die platte twist te beslissen.
Stap 6: Herhaal dezelfde procedure voor de rest van het haar door het maken van parallelle draden naar de centrale is.
U kunt de wendingen op de streng alleen uit te voeren tot aan de hoofdhuid en laat de rest van de streng gratis of gelijkspel het als een paardenstaart anders, als je wilt, kun je vlechten of te houden draaien verder tot het einde. Nadat u klaar bent met al je haar, kun je verschillende kapsels zoals vlechten ze in een vlecht als het haar lang genoeg is.
Als feesten, u kunt zelfs glitter, die past bij uw outfit kleur, tussen twee platte haar wendingen waardoor het een buitengewoon kapsel. Je moet speciale zorg van de flat wendingen nemen, speciaal tijdens het slapen anders, zal de wendingen waarschijnlijk open up en haar kan breken als gevolg van te trekken. Tijdens het slapen, kan je dragen van een kous cap die je haar bedekt. De toepassing van haarlak om de kronkels te houden is plaats zal ook nuttig zijn. Echter, vergeet niet om een ​​vochtinbrengende shampoo te gebruiken tijdens het wassen je haar vóór en nadat u de wendingen om elke vorm van haar schade te voorkomen. Ze zien er bijzonder goed als korte kapsels voor vrouwen.

No comments:

Post a Comment