Saturday, 5 May 2012

Hair Care voor krullend haar

Je vaak krijgt complimenten voor je krullend haar. De meeste van de tijd, voel je je trots op de kroon op je hoofd. Nog steeds, weet je de waarheid dat haarverzorging voor krullend haar is helemaal niet een gemakkelijke taak. Als het regent, je haar pluizig, als het warm is, je haar wordt droog en in winderige omstandigheden, je haar verliest al zijn charme en krijgt volledig uit de hand. Geen twijfel, het is moeilijk om de zorg voor krullend haar, toch zijn er een aantal manieren waarop u kan helpen om een ​​groot deel. Laten we eens kijken hoe de zorg voor krullend haar.
Hoe de zorg voor krullend haar?
Kapsels: haarverzorging voor krullend haar begint met een juiste kapsel. Het moet een lengte te zwaar wegen op de bodem. Je moet nooit je haar knippen te kort. Proberen te houden in ieder geval tot je schouders, met lagen gesneden in een aantal van de volheid te kampen heeft. Ga nooit voor een botte kapsel, zal het alleen maar toenemen de volheid aan de onderkant. Ga voor een knippen van haar techniek genaamd twist-snijden op uw haar, omdat het wordt beschouwd als de beste voor krullend haar.
Hair Care Products: Je moet nooit te wassen of shampoo je haar elke dag. Dit zal alleen werken aan verder drogen je haar. Bij de maximale, kan je je haar wast tweemaal per week. Gebruik een milde shampoo, speciaal bedoeld voor krullend haar. Als je haar vocht nodig heeft, breng dan een zware conditioner elke keer dat je te wassen. Gebruik een diepe conditioner, een keer per week. Vermijd of omgehakt het gebruik van haar styling gels en mousses. Het gebruik ervan moet regelmatig wassen van je haar, die je gewoon niet kunnen veroorloven. De markt wordt overspoeld met haarverzorgingsproducten voor krullend haar, speciaal bedoeld voor diepe conditioning en hydraterende. Zoek en settelen met niets, maar de beste haarproducten voor krullend haar.
Haar Olie: De belangrijkste problemen in verband met krullend haar zijn kroes en droogte. Dit is omdat, je hoofdhuid is niet in staat om genoeg olie nodig om uw krullend haar geconditioneerd te produceren. Je moet het bieden van buiten. Dit zal helpen uw haar om het vocht vast te houden binnen het. Kokosnoot, jojoba, olijfolie en mosterd oliën worden verondersteld het meest geschikt voor droog, krullend haar. Kies een volgens uw comfort. Massage je haar vanaf de wortels, tot het einde. Doe het eens in de drie dagen, met name een uur of zo, voordat het wassen van je haar. Masseren zal perfect zijn, indien het wordt gedaan voor het slapengaan.
Hair Care Tips voor krullend haar; Wrijf nooit krullend haar met een handdoek, wanneer het nat is. Het resulteert in het splitsen van de uiteinden. ; Vermijd het föhnen je haar. Het droogt verder de haren omhoog. ; Verbeter de krullen met de hulp van een krul styling crème. Wrijf het in je haar en laat het drogen aan de lucht. ; Gebruik haarstyling serum om kroes te verwijderen. Neem een ​​paar druppels in je handpalm en wrijf het in je droog en pluizig haar. ; Nooit beginnen met een fijn getande borstel voor haren kammen. Ontwarren het haar met je vingers eerst en dan borstelen met een grove kam. ; Blijf weg van extreme temperaturen en sterke wind. Als u een dergelijke situatie worden geconfronteerd, hetzij vlecht delen van je haar of speld hen tot de nek van je hoofd. Ze te openen, wanneer u uw bestemming te bereiken. Dit zal krullend geven u, maar niet-kroeshaar. ; Je haar absorbeert vaak vuil en vervuiling. Het is zeer essentieel om het ontgiften minstens een keer in vijftien dagen. Dit zorgt ervoor dat je haar gezond en sterk voor lang. ; Probeer om je haar goed geoliede, wanneer u thuis bent te houden. Dit zal een enorm verschil in het houden van je haar gehydrateerd. ; U kunt gebruik maken van een aantal zelfgemaakte conditioners ook. Toepassing eiwit of kwark op je haar, een uur vóór het wassen. ; Zo zie je, haarverzorging voor krullend haar hoeft niet alles uit deze wereld. U hoeft alleen maar een beetje voorzichtig te zijn bij het kiezen van je kapsel, haarverzorgingsproducten en manieren om uw krullend haar goed bevochtigd te houden. Lees meer over:; Hoe Cut Krullend Haar; Kapsel Ideeën voor krullend haar; Je bent al begaafd met grote en prachtige haar, en naar aanleiding van de hierboven genoemde tips over haarverzorging voor krullend haar zal zeker verbeteren uw schoonheid verder.

No comments:

Post a Comment