Saturday, 5 May 2012

Polynesische Tattoo Betekenissen

Polynesië is eigenlijk een groep van ongeveer duizend eilanden, gelegen in de Stille Oceaan. Body art is heel gebruikelijk om alle eilanden van Polynesië. Echter, de stijl van de tattoo designs en patronen zijn te onderscheiden naar elk van het eiland. Zullen we in staat om de tattoo-Polynesië betekenissen beter te begrijpen, als we begrijpen de geschiedenis in verband met Polynesische tatoeages.
Polynesische Tattoo Geschiedenis; Wanneer de kunst van tatoeages begon, werd het beschouwd als een vrome en heilige kunst. Dus er waren veel rituelen en praktijken die verbonden waren aan hen. Een persoon die zo graag een tatoeage te dragen moest een veel rituelen zowel vóór als na de tatoeage werd gemaakt te volgen, om in aanmerking te komen voor een tattoo. Tattoo betekende 'strike tweemaal', dat is heel anders dan wat tattoo vandaag betekent. In tegenstelling tot vandaag, de apparatuur gebruikt om de tatoeage vervolgens werden schildpad schelpen, bamboe, vogels botten, etc. Het hele proces van het maken van tatoeage werd aanzienlijke hoeveelheid van belang gegeven en werd meestal begeleid door zang en dans. Tattoos nam veel tijd om te genezen, maar de mensen hebben ze gemaakt toch, als ze gesymboliseerd moed, dapperheid en kracht. Tatoeages werden gemaakt om een ​​persoon rang en stand in de samenleving weer te geven. Misschien wilt u meer weten over tattoo geschiedenis te lezen.
Een persoon werd gestart om de tattoo kunst, nadat hij twaalf jaar werd. Het werd beschouwd als de overgang van jeugd naar mannelijkheid te zijn. Met elke prestatie, werden meer tatoeages op het lichaam. Hoe meer het aantal tatoeages op het lichaam van een persoon, meer respect en bewondering voor de persoon. Niet alleen hebben mannen krijgen tatoeages gemaakt op zichzelf, maar de vrouw had ook tattoos. Echter, was het gebied van het tatoeëren een vrouw beperkt tot armen, lippen, handen, kin en armen. Het belangrijkste kenmerk van de Polynesische tatoeage is dat ze zeer uitgebreid. Het merendeel van de Polynesische tatoeages zijn meestal abstract, maar ze hebben een veel culturele betekenis. Lees meer over tribale tatoeages.
Polynesische Tattoo betekenissen; Voor het begrijpen van de Polynesische tatoeages, is het belangrijk om te begrijpen over Polynesische tattoo ontwerpen. Er zijn twee stijlen van Polynesische tattoo ontwerpen. Etua is de eerste stijl, waarin het ontwerp heeft een sterke religieuze en spirituele betekenis die eraan verbonden zijn. Deze stijl heeft ook magische symbolen, waarvan men zegt dat de bescherming van de goden aan te bieden. Enata is de andere stijl, die natuurlijke ontwerpen heeft. Deze natuurlijke ontwerpen beschrijven een persoon, zijn identiteit en zijn sociale status, samen met eiland van herkomst, beroep en geschiedenis. Het merendeel van de Polynesische tattoo designs gesymboliseerd moed, eer en gaf ook bescherming.
Laten we nu onze aandacht richten naar Polynesische tattoo designs en betekenissen.
Haaien en haaientanden; Dit is een van de gemeenschappelijke tattoo designs in de Polynesische tatoeages. Haaien werden beschouwd als heilig en krachtig. Haaien gesymboliseerd bescherming. Deze tatoeages waren bedoeld om de drager te beschermen tegen zijn individuele vijanden en bedreigingen.
Schelpen; In de Polynesische traditie, werd veel belang gehecht aan de schelpen. Er zijn kansen, dat schelpen werden gebruikt daar als valuta. Daarom, schelpen denoted welvaart.
Gecko; Gekko's waren niet alleen gevreesd door de Polynesiërs, maar ze waren ook onder de indruk van deze dieren, zoals gekko's werden naar verluidt in het bezit van bovennatuurlijke krachten. De Polynesiërs vond het een slecht voorteken zijn, als een groene gekko lachte. Er wordt gezegd te hebben gebracht tegenspoed en ziekte.
Schildpadden; Schildpadden zijn zelfs vandaag de dag bekend is om te leven lang. De Polynesiërs waren zich bewust van dit feit. Een schildpad Polynesische tatoeage vertegenwoordigd lang leven en vruchtbaarheid.
Tiki; Tiki tattoo ontwerpen zijn afkomstig uit de tiki kunst. Het bestond uit houtsnijwerk en beelden van menselijke figuren. De Polynesiërs zijn van mening dat een tiki is een mythische voorouder van de mens. Deze tiki's worden getoond met gesloten ogen, omdat men geloofde dat ze een probleem kan ruiken voordat ze het zien.
Misschien wilt u meer informatie over lezen; Tattoo Care Instructies; Tattoo Verwijdering; Voordat je een tatoeage gemaakt Polynesische, het is altijd een goed idee om onderzoek voor Polynesische tattoo betekenissen, zodat de tatoeages ook identificeren met je persoonlijkheid. Deze tatoeages moet weerspiegelen 'wat je wilt zeggen' en 'wie je werkelijk bent'. Daarom, als u niet wilt dat de verkeerde betekenis te geven, wees voorzichtig als je de tattoo gemaakt.

No comments:

Post a Comment